Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/members/120019-Cocker_The_Best"][B]Cocker_The_Best[/B][/URL]
Super!!
Jeśli chcesz to mogę Ci pomóc, albo wystawić bazarek na podstawie Twoich zdjęć, albo możesz mi biżuterie wysłać paczką - ja zrobię zdjęcia i wystawię albo mogę Ci powiedzieć co i jak :)

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cocke The Best - witaj! :) i od razu baaardzo dziękuję za biżuteri na bazarek, byłoby to wielką pomocą :loveu:
Ja z bazarkami niestety nie nadążam - albo nie ma kiedy wystawić, albo jak już wystawię, to chętni muszą czekać na aktualizacje i rozliczenia :oops: Odkąd jest u nas maleństwo całkiem nie mam kiedy nad tym usiąść, a mały.. ehh, jakby to określić - je jak koń - i dobrze, bo dzięki temu zdrowy urośnie i braki uzupełni, tylko finansowo jest to dość bolesne :roll:
Tym bardziej będę bardzo zobowiązana jeśli powstanie dla naszych podopiecznych bazarro ;)

Posted

Cieszę się że mogę pomóc, ale chwilowo to musze się wziąć za produkcje, wiele teraz nie mam, pare dni zejdzie, bo teraz zjazd powoli zaliczenia i te sprawy :P, ale mam motywacje do pracy:) kolczyki, bransoletki i do dzieła może coś z tego będzie. Obiecuje, że zrobie to jak najszybciej i pewnie wyślę to do Faflok i dziękuję za pomoc w przygotowaniu bazarku ja to kompletnie nie wiem o co chodzi, może z czasem nabiorę wprawy :)z końskami wiem ile jest roboty, naprawdę, ale tak wspaniale się odwdzięczają, że wszysto można im szybko wybaczyć, te któtkie momenty kiedy widzisz, chociaż troszeczke zaufania z jego strony po tylu dniach, tygodziach pracy z nim-wynagradza wszystko:) trzymam kciuku

• 4 weeks later...
Posted

Dziękuję Ci tutaj też ;)

Ja dziś w końcu wzięłam się za bazarki - najpierw ciuchowo-butowo-torbowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209153-Koszulki-letnie-spodnie-torba-adidasy-piżamki-na-psy-i-konie-Grey-Animals[/url]!, zapraszam ;) Jeśli możecie porozsyłajcie go i podrzucajcie czasem aby nie zniknął daleko w tyle. Dzięki ;)

Posted

I jeszcze jeden, sprzętowy tym razem :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209168-Szelki-obroże-legowisko-szampony-krople-p-pchelne-i-inne.-Grey-Animals-do-26.06-23-00[/url]

Posted

Przepraszam za OT, ale to bardzo ważne dla mnie.

[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/575/dsc08473w.jpg[/IMG]

[B]Dziś w nocy (z 7. na 8. czerwca), w Stepnicy, woj. zachodniopomorskie, zaginął mój kucyk. Podejrzewamy, że został skradziony (nigdy nie oddalał się od stada, pilnował się koni z którymi chodził po pastwisku), ale równie dobrze może błąkać się gdzieś po okolicy. Kucyk to ponad 20-letni ogierek, kasztan, charakterystyczny, bardzo mały - ok 85 cm w kłębie, z powodu przykurczu utyka na prawą przednią nogę. Jeśli ktoś go widział lub słyszał o takim kucyku, bardzo proszę o kontakt. Tel 788 938 175 lub 788 667 772. Dla znalazcy lub osoby, która przyczyni się do jego odnalezienia nagroda!!![/B]

Posted

Wiosna... wybacz, że mieszam, ale już nie wiem gdzie pokazać malutkiego:oops:...

... tu znowu nieszczęśliwe zwierzę do uśpienia...
Boję się nawet już opisywać... więc po prostu proszę- zajrzyjcie do[B] miesięcznego oseska konika.[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209489-Miesi%C4%99czny-OSESEK-KONIA-skazany-na-U%C5%9APIENIE-bo-chory%21-A-mo%C5%BCna-wyleczy%C4%87...URATUJMY%21?p=17061524#post17061524"]http://www.dogomania.pl/threads/209489-Miesi%C4%99czny-OSESEK-KONIA-skazany-na-U%C5%9APIENIE-bo-chory!-A-mo%C5%BCna-wyleczy%C4%87...URATUJMY!?p=17061524#post17061524[/URL]

Posted

[quote name='wiosna']Roma, mieszaj mieszaj, byle maluchowi się udało! Macie go już u siebie?
Aaa.. co tu będę gadać, nie ma to jak po tajniacku na pw :razz:[/QUOTE]

Wiem,że dziewczyny już rano wyjechały... wszystko było przygotowane, aż na wyrost i na zapas ciagnięte. Nie mam jeszcze informacji ... czekam w napięciu, bo wszystko się może stać... i bardzo się boję o maluszka. Tobie nie muszę tłumaczyć czego obawiam i dlaczego taki strach.

:)... cóż i tak bywa! Nie darmo mój Lucuś najpierw Tajniaczkiem się zwał, a Negruś musiał pomocy Adama upraszać! ... aż nazbyt często to jest konieczne...

• 3 months later...
Posted

Ohh, wątek spał od bardzo już dawna, ale teraz chcę Was poprosić gorąco o pomoc.
Zgłosiłam naszą Fundację w głosowaniu Krakvetu, potrzebne nam głosy. Prawda jest taka, że tonę w długach, nie starcza nam na weta, za karmę płacę z wielkim opóźnieniem i tylko dzięki cierpliwości dostawcy nam jej nie brakuje.. Wygrana zabezpieczyłaby psom jedzenie na dłuższy czas, a nam pozwoliła podnieść się trochę na nogi.

Bardzo Was proszę, poświęćcie naszym zwierzętom minutę czy dwie, zarejestrujcie się (zalogujcie) na [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/url] i oddajcie głos na Fundację Grey Animals. To bardzo, bardzo ważne, wiele może pomóc.

A aktualne wieści co u Emila i reszty ekipy są na bieżąco na [url]www.greyanimals.org[/url] - zapraszam do śledzenia co u nas.
Heh, ciekawe, czy ktokolwiek jeszcze tu zaglądnie, czy piszę w nicość..? ;)

Posted

[quote name='wiosna']Ohh, wątek spał od bardzo już dawna, ale teraz chcę Was poprosić gorąco o pomoc.
Zgłosiłam naszą Fundację w głosowaniu Krakvetu, potrzebne nam głosy. Prawda jest taka, że tonę w długach, nie starcza nam na weta, za karmę płacę z wielkim opóźnieniem i tylko dzięki cierpliwości dostawcy nam jej nie brakuje.. Wygrana zabezpieczyłaby psom jedzenie na dłuższy czas, a nam pozwoliła podnieść się trochę na nogi.

Bardzo Was proszę, poświęćcie naszym zwierzętom minutę czy dwie, zarejestrujcie się (zalogujcie) na [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/URL] i oddajcie głos na Fundację Grey Animals. To bardzo, bardzo ważne, wiele może pomóc.

A aktualne wieści co u Emila i reszty ekipy są na bieżąco na [URL="http://www.greyanimals.org"]www.greyanimals.org[/URL] - zapraszam do śledzenia co u nas.
Heh, ciekawe, czy ktokolwiek jeszcze tu zaglądnie, czy piszę w nicość..? ;)[/QUOTE]

Oficjalnym kandydatem dogomanii i miau jest [U][B]przytulisko Znajdki[/B][/U]. Łamiesz porozumienie.

Posted

[QUOTE]Oficjalnym kandydatem dogomanii i miau jest [U][B]przytulisko Znajdki[/B][/U]. Łamiesz porozumienie. [/QUOTE]
Tak? A gdzie to pisze? Nigdzie na stronie głównej dogo nie znalazłam takiego info.

Posted

Tak wiem, już zostałam opieprzona. Choć nie kojarzę, aby w Regulaminie Dogo był zakaz próśb o głosy dla nieoficjalnego kandydata, ale może się mylę. Ehh, odechciewa się Dogomanii. Bo nawet jeśli jest takie porpzumienie, jest to uznaną i przestrzeganą zasadą, to przecież, na Boga, ja nie śledzę każdego tematu, nie jestem wszechwiedząca i wystarczyłoby napisać 'słuchaj Wiosna, my się tu dogadujemy i głosujemy na kogoś jednego, wybranego, zajrzyj tu i tu, poczytaj, zgłoś się czy cokolwiek.. A jeśli rzuca się na mnie ogrom chętnych do opieprzania i przytyków, to naprawdę.. smutno.

..chyba przeszło mi już proszenie na Dogo o pomoc. Nikt nie zapyta "hej, jak Ty sobie tam radzisz z tym wszystkim?", tylko "łamiesz porozumienie - precz". Ehhh....

Posted

[quote name='wiosna']Tak wiem, już zostałam opieprzona. Choć nie kojarzę, aby w Regulaminie Dogo był zakaz próśb o głosy dla nieoficjalnego kandydata, ale może się mylę. Ehh, odechciewa się Dogomanii. Bo nawet jeśli jest takie porpzumienie, jest to uznaną i przestrzeganą zasadą, to przecież, na Boga, ja nie śledzę każdego tematu, nie jestem wszechwiedząca i wystarczyłoby napisać 'słuchaj Wiosna, my się tu dogadujemy i głosujemy na kogoś jednego, wybranego, zajrzyj tu i tu, poczytaj, zgłoś się czy cokolwiek.. A jeśli rzuca się na mnie ogrom chętnych do opieprzania i przytyków, to naprawdę.. smutno.

..chyba przeszło mi już proszenie na Dogo o pomoc. Nikt nie zapyta "hej, jak Ty sobie tam radzisz z tym wszystkim?", tylko "łamiesz porozumienie - precz". Ehhh....[/QUOTE]
Ot co, widocznie Twoje zwierzaki nie potrzebuja jesc.:shake::-(

Posted

Marto, ja dawno temu próbowalam z Tobá sié skontaktowac i nic... Ja wiem ze Ty dzialasz i nie masz czasu wiele pisac na dogo, ale na smsa nawet? Nic nie wiadomo co u Ciebie sié dzieje jesli ktos nie czyta strony fundacyjnej, stád tez myslé ze ludzie nie wiedzá ze pomoc jest potrzebna (poza normalná oczywistá potrzebá kazdej fundacji) i jak jest pilna.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wiosna']Tak wiem, już zostałam opieprzona. Choć nie kojarzę, aby w Regulaminie Dogo był zakaz próśb o głosy dla nieoficjalnego kandydata, ale może się mylę. Ehh, odechciewa się Dogomanii. Bo nawet jeśli jest takie porpzumienie, jest to uznaną i przestrzeganą zasadą, to przecież, na Boga, [B]ja nie śledzę każdego tematu, nie jestem wszechwiedząca i wystarczyłoby napisać 'słuchaj Wiosna, my się tu dogadujemy i głosujemy na kogoś jednego, wybranego, zajrzyj tu i tu, poczytaj, zgłoś się czy cokolwiek..[/B] A jeśli rzuca się na mnie ogrom chętnych do opieprzania i przytyków, to naprawdę.. smutno.

..chyba przeszło mi już proszenie na Dogo o pomoc. Nikt nie zapyta "hej, jak Ty sobie tam radzisz z tym wszystkim?", tylko "łamiesz porozumienie - precz". Ehhh....[/QUOTE]

wiosna, 10tego dziewczyny zostawiły Ci wiadomość w profilu że jest wybierany wspólny kandydat i proszą o głosy na "Znajdki"

powszechnie wiadomo, że wszyscy na dogo potrzebują pomocy bo po to mniej więcej to forum jest
i myślę, że nie ma się co obrażać na dogo

bo każdy pewnie nie raz zebrał pomyje ale tez i nie raz uzyskał pomoc

Posted

[quote name='wiosna']Tak wiem, już zostałam opieprzona. Choć nie kojarzę, aby w Regulaminie Dogo był zakaz próśb o głosy dla nieoficjalnego kandydata, ale może się mylę. Ehh, odechciewa się Dogomanii. Bo nawet jeśli jest takie porpzumienie, jest to uznaną i przestrzeganą zasadą, to przecież, na Boga, ja nie śledzę każdego tematu, nie jestem wszechwiedząca i wystarczyłoby napisać 'słuchaj Wiosna, my się tu dogadujemy i głosujemy na kogoś jednego, wybranego, zajrzyj tu i tu, poczytaj, zgłoś się czy cokolwiek.. A jeśli rzuca się na mnie ogrom chętnych do opieprzania i przytyków, to naprawdę.. smutno.

smieszne. i nic wiecej.
Ja k sobie radzisz?.. to chyba zbedne pytanie bo widac ze poradzisz sobie swietnie w kazdej sytuacji.

Beszczelnosc i tyle. Odechciewa sie Tobei dogomani? W sumie to dobrze. Nie potrzeba tutaj osob ktore nie przestrzegaja porozumien.
Wystarczylo ladnei stanac w kolejce a napewno wiele osob by Ci pomoglo, ale jak wolisz teraz z siebie niewiniatko robic to Twoja sprawa.

Licze ze Krakvet odpowiednio rozpatrzy ostatnie godziny glosowania.

Pozdrawiam!

• 3 months later...
Posted

[quote name='wadercia']smieszne. i nic wiecej.
Ja k sobie radzisz?.. to chyba zbedne pytanie bo widac ze poradzisz sobie swietnie w kazdej sytuacji.

Beszczelnosc i tyle. Odechciewa sie Tobei dogomani? W sumie to dobrze. Nie potrzeba tutaj osob ktore nie przestrzegaja porozumien.
Wystarczylo ladnei stanac w kolejce a napewno wiele osob by Ci pomoglo, ale jak wolisz teraz z siebie niewiniatko robic to Twoja sprawa.

Licze ze Krakvet odpowiednio rozpatrzy ostatnie godziny glosowania.

Pozdrawiam![/QUOTE]

...sorry że się wcinam ale czy aby nie za ostro osądzacie działania wiosny....są cioteczki co siedzą na dogo i na bieżąco śledzą wątki a są takie co mają inne zajęcia i dogomanię traktują pomocniczo....czy to tak trudno zrozumieć komuś kto jest aż tak zaangażowany....

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Zapraszam na bazarek dla Podopiecznych [B]Wiosny[/B]. Podnoście, rozsyłajcie, kupujcie ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233708-MOLE-KSI%C4%84%C5%BBKOWE-DO-BOJU-%28ksi%C4%85%C5%BCki-p%C5%82yty-i-inne%29dla-Podopiecznych-WIOSNY-do-26-10-%29-%29?p=19828808#post19828808[/url]