danusiadanusia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 a dzisiaj Luśka z całym towarzystwem- Kamą ( schroniskową koleżanką, największa z całej czwórki ), Klarą - czarną spanielką, Tofikiem :) Quote
wasabi81 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Wlasnie podziwiam nowe zdjecia!!! Widac ze wasze psiaki sa szczesliwe :-)... hihi, tylko Klare troszke ucielo ;) Pozdrawiam Quote
danusiadanusia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 wasabi81 napisał(a):Wlasnie podziwiam nowe zdjecia!!! Widac ze wasze psiaki sa szczesliwe :-)... hihi, tylko Klare troszke ucielo ;) Pozdrawiam Witaj kochana:):):), bo Klara nie lubi towarzystwa psiego tylko ludzkie, ona nawet jest obrażona jak się nie mówi do niej:):)warczy na wszystkie, wszędzie musi być pierwsza a jeśli tak nie jest to puszcza focha i bardzo się obraża:evil_lol::evil_lol: ściskamy mocno i ślemy ogromnego całusa:multi::multi::multi: Quote
wasabi81 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Odwiedzam Lusie!! :-) Co slychac u was?? Quote
danusiadanusia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wasabi81']Odwiedzam Lusie!! :-) Co slychac u was??[/QUOTE] witaj kochana:) u nas wszystko w porządku, Lusia jest dalej płochaczem ( panicznie boi się facetów), chociaż w domu jest bardzo odważna, grzeczna, chodzi tylko za mną i Paulą, już zna pozostałych domowników, nawet starsza córka jak przyjeżdża z mężem to śmiało podchodzi do niej i cieszy się:) jednym słowem - jest kochana i moją pupilką... jest bardzo karna:) raz tylko powiem ... Lusieńko idź do siebie i muszę wołać ją na jedzenie:):) jak ja się cieszę, że nie znalazła ds dalej ode mnie, bo jak była w Lublinie to do niej jeździłam i nie pozwoliłam przyzwyczaić się do nowej pańci:) może Kasia tego nie przeczyta:) i bardzo się cieszę, że właśnie mnie wybrała na swoją pańcię:) teraz Lusia grzeje dupkę przy kominku :)dla Ciebie kochana nawet wstawię aktualne zdjęcie Lusi:) ściskamy moco a od Lusi delikatny całusek:) podrawiamy Quote
kinga_kinga7 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [IMG]http://i50.tinypic.com/2lvijki.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/wivvkh.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/2dvy3c.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/mufz7l.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/27y1iqw.jpg[/IMG] Quote
wasabi81 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='danusiadanusia']witaj kochana:) u nas wszystko w porządku, Lusia jest dalej płochaczem ( panicznie boi się facetów), chociaż w domu jest bardzo odważna, grzeczna, chodzi tylko za mną i Paulą, już zna pozostałych domowników, nawet starsza córka jak przyjeżdża z mężem to śmiało podchodzi do niej i cieszy się:) jednym słowem - jest kochana i moją pupilką... jest bardzo karna:) raz tylko powiem ... Lusieńko idź do siebie i muszę wołać ją na jedzenie:):) jak ja się cieszę, że nie znalazła ds dalej ode mnie, bo jak była w Lublinie to do niej jeździłam i nie pozwoliłam przyzwyczaić się do nowej pańci:) może Kasia tego nie przeczyta:) i bardzo się cieszę, że właśnie mnie wybrała na swoją pańcię:) teraz Lusia grzeje dupkę przy kominku :)dla Ciebie kochana nawet wstawię aktualne zdjęcie Lusi:) ściskamy moco a od Lusi delikatny całusek:) podrawiamy[/QUOTE] Wspaniale wiadomosci!! :-) Ciesze sie ze u was wszystko ok!! Mysle ze nawet jezeli Kasia to przeczyta to sie nie obrazi bo wszyscy wiemy ze Lusia jest w wspanialym DS i sama sobie jego wybrala :-) Pozdrowienia dla calej rodzinki i oczywiscie dla Tofika i Jezynki A zdjecia juz sie nie moge doczekac ;-) Quote
wasabi81 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Sa zdjecia!!! :-) Psiaki super wygladaja. Bardzo zadbane, a jaka siersc lsniaca:loveu: No i Lusia nadal ma wspaniale radarki ;-) Quote
danusiadanusia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wasabi81']Wspaniale wiadomosci!! :-) Ciesze sie ze u was wszystko ok!! Mysle ze nawet jezeli Kasia to przeczyta to sie nie obrazi bo wszyscy wiemy ze Lusia jest w wspanialym DS i sama sobie jego wybrala :-) Pozdrowienia dla calej rodzinki i oczywiscie dla Tofika i Jezynki A zdjecia juz sie nie moge doczekac ;-)[/QUOTE] Tofik znowu ma chore oko:( to które kiedyś miał operowane, jest na kroplach a Jeżynka właśnie przyszła do domu:) i już do rana nie wyjdzie:):) Quote
wasabi81 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='danusiadanusia']Tofik znowu ma chore oko:( to które kiedyś miał operowane, jest na kroplach a Jeżynka właśnie przyszła do domu:) i już do rana nie wyjdzie:):)[/QUOTE] Ojej, biedaczek! Mam nadzieje ze krople szybko pomoga... pamietam jak Kinga pisala o tej operacji. Ja na miejscu Jezynki bym wolala lezec przy kominku niz wychodzic na dwor... wieczorami/nocami jest juz strasznie zimno. Quote
danusiadanusia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wasabi81']Ojej, biedaczek! Mam nadzieje ze krople szybko pomoga... pamietam jak Kinga pisala o tej operacji. Ja na miejscu Jezynki bym wolala lezec przy kominku niz wychodzic na dwor... wieczorami/nocami jest juz strasznie zimno.[/QUOTE] ale ona tylko wychodzi się przewietrzyć:):) albo jak chce pobiegać:) tzn. jak głupawka ją łapie, wtedy wskakuje na drzewa a psy czekają jak zejdzie i się ganiają po podwórku, oczywiście prowokatorką jest Jeżynka:) Quote
Paulaabp Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Hejjj :) Zawitałam u Was na tym wątku bo Paula mi tak mówiła o Lusi że musiałam ją odwiedzic. Czytałam dziś cały wątek od początku. Wspaniała historia. Lusia jest ślicza :loveu: I te jej uszy :loveu: Quote
danusiadanusia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) [quote name='Paulaabp']Hejjj :) Zawitałam u Was na tym wątku bo Paula mi tak mówiła o Lusi że musiałam ją odwiedzic. Czytałam dziś cały wątek od początku. Wspaniała historia. Lusia jest ślicza :loveu: I te jej uszy :loveu:[/QUOTE] witaj Paula:) dobrze, że znalazłaś watek mojej pupilki, bo tak mówi mówi Paulina:) ale rzeczywiście jest moja!!! ostatnio nawet ze mną śpi:):) , ale czeka przy łóżku aż powiem, że można:) jest cudowna jak wszystkie nasze bialskie psiaki:) Edited November 16, 2012 by danusiadanusia Quote
Paulaabp Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 danusiadanusia napisał(a):witaj Paula:) dobrze, że znalazłaś watek mojej pupilki, bo tak mówi mówi Paulina:) ale rzeczywiście jest moja!!! ostatnio nawet ze mną śpi:):) , ale czeka przy łóżku aż powiem, że można:) jest cudowna jak wszystkie nasze bialskie psiaki:) To super, madra psina ;) jejku jaka z niej ślicznotka :loveu: Quote
danusiadanusia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Paulaabp napisał(a):To super, madra psina ;) jejku jaka z niej ślicznotka :loveu: Paula:) to za mało powiedziane:) teraz większość dnia nasze psiaki siedzą w domu i grzeją dupki przy kominku:):) Lusia uwielbia albo moje łóżko, albo dywanik przy kominku:) jest rzeczywiście strasznie pocieszna, cieszy się ze wszystkiego:) ostatnio nazywam ją Sabina a ona reaguje:):) Paula mówi na nią Sołtys i też się cieszy:):) to jest urok psiaka, który był kiedyś zupełnie dziki:):) przy czym jest bardzo grzeczna, zostaje czasem do 8 godz. sama i nie muszę się o nic obawiać:):) przez tyle czasu jak u nas jest nic nigdy się nie zdarzyło:) stąd twierdzę, że jest cudowna:):) Quote
danusiadanusia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 a dzisiaj też to samo powiem:):) taki psiak to skarb!!:):) na każdym kroku udowadnia, że jest bardzo wdzięczna i kocha!, dodam, że z wzajemnością:):) zdjęcia wstawię aktualne Lusieńki, chociaż wcale się nie zmieniła, uszka piękne stoją, mądre oczka szukają pańci i jej delikatność!!!!! cudoooooo Quote
danusiadanusia Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 przypominamy się u na wszystko ok!!! Quote
danusiadanusia Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Lusia życzy w nadchodzącym 2014 roku wszystkim bezdomniakom dużo udanych adopcji :):) u nas wszystko ok! mamy się dobrze!!!! wolną chwilą wstawię zdjęcia przy choince:):) Quote
danusiadanusia Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 i przypominamy się!! zresztą jak zwykle pod koniec toku! u nas wszystko OK! niebawem wstawimy aktualne zdjęcia:) Quote
danusiadanusia Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 melduję, że u nas przygotowania do świąt trwają pełną parą , kąpiel, teraz suszenie przy kominku:) nowa pościel już przygotowana i dzisiaj smaczny sen:) Ogólnie jest wszystko w porządku ! Lusia jest dalej płochaczem, ale za to kochanym :):) jak idziemy z mężem do pracy to zwierzaki zostają w domu i tylko jak nas nie ma ścielą łóżka po swojemu:):) od czasu jak jest z nami nic nie zniszczyła i nic się nie stało!!! godnie czeka jak wracamy do domu:):) zresztą Lusia bardzo bezpiecznie czuje się tylko w domu!!! tytuł wątku jest jak najbardziej adekwatny do Jej zachowania:) zaraz wstawię kilka zdjęć z kąpieli:) pozdrawiamy wszystkich , którzy kibicowali Lusi a w związku ze zbliżającymi się świętami życzymy wszystkim rodzinnych, zdrowych, wesołych i pogodnych świąt. Quote
Danusia - Lusia Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 O 23.12.2014 o 19:14, danusiadanusia napisał: danusiadanusia obecnie danka488:) u nas wszystko w porządku, Lusia ogólnie jest strachulcem, ale jest bardzo grzeczna, cieszy się ze wszystkiego, uwielbia siedzieć w domu i czasami mam wrażenie, że mogłaby nie wychodzić na dwór nawet na sikuta a zawory ma super! od czasu jak jest u nas nigdy nie zdarzyło się coś zrobić w domu! zresztą jak sama zostaje to jedynie grasuje po łóżkach:) postaram się wstawić aktualne zdjęcie Lusi:) Teraz powiem głośno, że decyzja o zmianie dt na dom stały była trafna:) Ona jest taka kochana:):) Quote
Danusia - Lusia Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 mamy 2018 rok :) u nas nic się nie zmieniło :) nie , przepraszam wymieniłam dywany i meble :) zwierzaki zostały :) dalej są cudowne ! Quote
Recommended Posts