anetek100 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ale śliczne zdjęcia:):):)dzięki:) Quote
danusiadanusia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 bo Lusia jest taka w rzeczywistości, bardzo się otworzyła zwłaszcza do Pauliny i do mnie, do mężczyzn jest gorzej, ogólnie to straszny płochacz tylko jak biega po podwórku to udaje groźnego straszaka, ale dzielnie pilnuje podwórka:) Quote
wasabi81 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Odwiedzam kochana mordke:loveu::loveu::loveu: Quote
danusiadanusia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='wasabi81'] Odwiedzam kochana mordke:loveu::loveu::loveu: nie wiesz ile znaczy dla nas Twoja obecność:) byłaś Lusi wielką fanką:loveu: Quote
wasabi81 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 danusiadanusia napisał(a):nie wiesz ile znaczy dla nas Twoja obecność:) byłaś Lusi wielką fanką:loveu: Slicznie dziekuje!!! Ale czemu "bylas"??? Ja nadal jestem jej fanka, bo to jest super sunia ktora znalazla super dom u wspanialych ludzi!!!:loveu::loveu: Quote
danusiadanusia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wasabi81 napisał(a):Slicznie dziekuje!!! Ale czemu "bylas"??? Ja nadal jestem jej fanka, bo to jest super sunia ktora znalazla super dom u wspanialych ludzi!!!:loveu::loveu: no,to jeszcze raz..byłaś,jesteś i zawsze będziesz:loveu: Quote
wasabi81 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 danusiadanusia napisał(a):no,to jeszcze raz..byłaś,jesteś i zawsze będziesz:loveu: Zgadzam sie!!:happy1: Quote
danusiadanusia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 u nas pada deszcz,zimno..nawet Lusia woli poleniuchować na łóżeczku;) i pozdrawiamy:loveu: Quote
wasabi81 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Na lozeczku jest najlepiej... a w taka pogode to dopiero ;-) Quote
danusiadanusia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 wasabi81 napisał(a):Na lozeczku jest najlepiej... a w taka pogode to dopiero ;-) właśnie, Luśka jest taką przytulanką, jest taka śmieszna, bardzo karna i bardzo, bardzo kochana:) pozdrawiamy! pa,pa Quote
kinga_kinga7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 leniuch przez cały dzień tak przeleży;) dzisiaj była tylko 3x na dworze Quote
kinga_kinga7 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 wyszłam dzisiaj z Lusią,Tofikiem i Jeżynką na podwórko,a u nas jest śnieg,psiaki nie bardzo wiedziały co się dzieje,nikt nie zrobił sikuta i wszystkie bieguśkiem na schody:loveu: Lusia się bardzo cieszyła,że wyjdzie na dwór,ale nie wiedziała co ją czeka:evil_lol: [IMG]http://i43.tinypic.com/jkhnjp.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/10fcf1c.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/32zif7a.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/20konjs.jpg[/IMG] Quote
danusiadanusia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 wieczorem chodziła po śniegu tak śmiesznie stawiała łapinki, jakby omijała jakieś przeszkody:):) Quote
wasabi81 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ojej, u was juz takie mrozy?? Tofik i Lusia wygladaja uroczo :-) (Lusi sie chyba troszke przytylo ;-) ) Na ostatnim zdjeciu chyba mysli: "No wez, otwieraj te drzwi. Ile mozna na tym mrozie siedziec??" :-) Quote
danusiadanusia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='wasabi81']Ojej, u was juz takie mrozy?? Tofik i Lusia wygladaja uroczo :-) (Lusi sie chyba troszke przytylo ;-) ) Na ostatnim zdjeciu chyba mysli: "No wez, otwieraj te drzwi. Ile mozna na tym mrozie siedziec??" :-)[/QUOTE] ona była przerażona śniegiem, mrozów jeszcze nie ma, ale jest straszna chlapa, masz rację zaczęła jeść, uwielbia serduszka gotowane i wątróbkę drobiową:) Quote
danusiadanusia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 u nas jest śnieżnie, mroźno i oczywiście świątecznie, ciocia Wasabi zadbała o prezenty :) serdecznie dziękujemy zobaczcie po zaświeceniu światełek Lusia jest strachulcem Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 zaczynamy 2012 rok:) wszystko jest ok! tutaj kompletna nuda Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 mycie łapek - jestem dzielna :) Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 coś słyszę a jestem bardzo czujną dziewczynką Quote
magenka1 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Lusia wygląda świetnie :) widać, że jest szczęśliwa u Was Quote
danusiadanusia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 a dzisiaj muszę naskarżyć na nią i Tofika! sami siedzą do czasu jak przyjdę z pracy, do tej pory byli bardzo grzeczni, ale dzisiaj złapała ich głupawka:):) jak otwieram dom to cieszą się i piszczą :) dzisiaj nie reagowali na moje przyjście:( zabawki poszarpane, dywany pościągane a oni plus kot urządzili sobie harce, biegi itp. Ja głupia stara baba zamiast ich uspokoić siadłam w fotelu i robiłam im zdjęcia. Zaraz wstawię zdjęcia to zobaczycie:):) Ogólnie są bardzo grzeczni, bez obaw zostawiam ich w domu! Quote
Recommended Posts