Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam właśnie info, że w okolicach Radomska błąka się młody sznaucer olbrzym, przyjazny, reaguje na "siad", łagodny, zakolegował się z jakimś małym pieskiem który mieszka w okolicy i sobie razem na spacery chodzą. Jednocześnie jest smutny i tęsknie patrzy za samochodami... dość to sugestywne - pewnie stał się zbędnym ciężarem, albo ktoś się zorientował, że sznaucera to trzeba CZESAĆ! obcinać? ehhh szkoda słów...

Poszukuję dla niego schronienia - domu, domu tymczasowego, hotelu, deklaracji - niby jest dokarmiany przez mieszkańców, ale wiadomo - lada chwila pewnie trafi się "życzliwy" i zawiadomi hycla... schronisko w Radomsku to mordownia z tego co słyszałam ostatnio :( kwarantanna trwa tam 28 dni :o

kontakt do mnie: [email protected] 608 464 683

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakbym pisała wszystkie opcje jakie są kombinowane to byłby tu niezły bałagan - możliwe, ze uda się go dzisiaj już zabezpieczyć, żeby nie był na ulicy i żeby go do schroniska nie zgarnęli

Posted

malawaszka napisał(a):
jakbym pisała wszystkie opcje jakie są kombinowane to byłby tu niezły bałagan - możliwe, ze uda się go dzisiaj już zabezpieczyć, żeby nie był na ulicy i żeby go do schroniska nie zgarnęli

No to zaciskam żeby najlepsza opcja wypaliła.