Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, bardzo Was proszę, która może, lećcie do ciotek od Belgów, niech powiedzą, czy to nie jest belg. Już się ludzie kręcą koło niej, dzisiaj jakiś facet przyszedł pokazał ją małej córce i poszli bez słowa, nie muszę Wam mówić, jak ten człowiek wyglądał... drech po prostu. Żal tej suczki, nawet jak ma Lamia na imię.... ;-)

Psów nie akceptuje, chociaż pewni da się ją spokojnie wychować, bo jest bardzo młoda, do ludzi łagodna, energiczna radosna suczka.

Posted

megii1 napisał(a):
Zapisuję i porozsyłam - pysk to ma belgowaty ale dalej to jak dla mnie Donek:)

No właśnie taka pomieszana jest, tył ma skoszony jak owczarek niemiecki ale ten długi wąski pysk... poza tym jest drobniejsza niż ON.

Posted

Po pierwsze z jakiego schroniska jest Lamia ? Po drugie proszę sprawdzić czy ma czip. Jeżeli ma to może właściciel dodał ją do bazy np. safe-animal. Po trzecie... Jakiś opis by się przydał... Bardziej dokładniejszy ;)

Posted

Po pierwsze jest z Łowicza, po drugie chip będzie sprawdzony jutro, ale została wrzucona do schroniska, nie znaleziona... nie wiemy czy właściciel ją podrzucił, czy ktoś, kto ja np ukradł. Po trzecie nie wiemy jeszcze dużo na jej temat, ponieważ w schronisku jest od kilku dni, na tzw. kwarantannie, opis na pewno będzie ;-)

Posted

beka napisał(a):
Ona nie wygla na belga tylko donka,
długo jest w schronie?
mam nadzieje że ktos jej szuka..
czy bedzie ciachnieta przed wydaniem?

Będzie wysterylizowana przed adopcją, może nawet wcześniej.

Posted

UMilki napisał(a):
Lamia... piękne imię i piękna sunia.
Wakacyjne wyjazdy się zaczęły?!

Jeśli imię się podoba, to ja już się zamykam w tej kwestii, a co do wakacji, to właśnie TAK!