Jump to content
Dogomania

Choco -nasza czekoladowa lisiczka (strona 96- skoki str. 55, 57

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Miałam właśnie bunt maszyn - dziś wtorek a to znaczy że Krzyś gra na gitarze a ja mam całe popołudnie i wieczór dla siebie net.
Blog już prowadzę na bieżąco a Fotosik się zbuntował i nie udało się wkleić [B]żadnych zdjęć[/B]

Posted

Kopiję opis sytuacji, którą opisałam Ani:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Też miałam niedawno niemiły przypadek: Moja suczka całkiem zgłupiała po pierwszej cieczce (wtedy miała 10 m-cy) po powrocie do Warszawy. Dostała cielęcą kość a gdy podeszłam rzuciła się na mnie z zębami a wcześniej mogłam wszystko zabierać. Na szczęście nic się nie stało groźnego – mąż natychmiast zareagował jemu kość oddała... Osobnik Alfa dla małej to mąż a ze mną jak widać próbowała walczyć o pozycję. W następnym dniu już zabezpieczona ponowiłam próbę i już było normalnie.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Na moją Choco skutkuje moje zawarczenie i przerwanie przez odejście niepożądanego zachowania....[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Trochę potrwa zanim odnajdę czy ktoś mi wtedy coś odpowiedział gdy opisałam ten problem...[/SIZE][/FONT]

Posted

Tak to jest gdy ktoś usiłuje korzystać z neta gdy w domu nie ma właściciela!!! Krzyś po powrocie go pokonał!!! Moja poczta też sie wygłupia w nocy - włącza posta na sekundę i nic nie zdążam przeczytać bo włącza kolejnego.
Z jakiego internetu korzystacie? Mieliśmy modem TP - był beznadziejny, teraz jest neostrada i co chwilę są jakieś numery...
Do naszego komputera mąż nie chce go podłączyć gdy widzi jakie problemy ma co chwilę przez niego Krzyś.

To była historyjka jednego buntu a drugi pechowo...pralki już nie mam...a w sobotę widziałam różne ale nie wiedziałam że już teraz mam być zainteresowana wywiadem...

Posted

Choculka dziś w ciagu dnia zadbała żeby jej pańcia wieczorem się nie nudziła - wytarzała się podczas spaceru nie wiadomo w czym i teraz wszystko ma dziwny zapach....a ja zabawę w kąpiel psa...

Posted

Ale faktycznie sprzet Wam szaleje. Ja mam lokalnego dostawce, jestem w sieci LAN i w sumie obecnie nie narzekam. Ale w okresie kwiecien- lipiec- wstydze sie nawet pomyślec, co wtedy pod nosem wygadywałam na mojego providera, tragedia :(

Posted

Już jesteśmy po kąpieli ale dalej gdzieś mi się snuje zapaszek...
Jak sobie radzicie z kąpielą łebka i zabezpieczeniem uszu?
Jak podajecie kotu lekarstwo - typu proszek w żelowej osłonce? Poranne widze ze zniknęło ale wieczorne wcisnęłam do grudki karmy a gdy nadgryzł wszystko się wsypało do miseczki...cóż karmy dodałam i wymieszałam z resztką lekarstwa a teraz siedzę i patrzę czy mieszanka zniknie...

Posted

Nooo, zapaszek ma prawo się snuć...

A co do dawania tabletek kotom, to ja obtaczam w mielonym mięsku, ale tak, aby to była mała porcyjka. I trzymając kota aplikuję mu do gardła, głeboko, coby nie wypluł. I czekam aż przełknie...

Gdy płynne lekarstwo - to nabieram do strzykawki i sru...
Pzdr.

Posted

Poranne nowości - Asia ma maleństwa tzn. Felunia w nocy urodziła 4 szczeniaczki!!! Huurra!!!
Nasza sytuacja z zapaczkiem po całkowitym wyschnięciu futerka się unormowała...a jeśli chodzi o kota po każdej dawce obserwuję czy karma z wciśnietym lekiem znikła i mam stres...

Posted

[quote name='Czoko']
Z jakiego internetu korzystacie? Mieliśmy modem TP - był beznadziejny, teraz jest neostrada i co chwilę są jakieś numery...
[/QUOTE]

Witaj Ewa.
Współczuję problemów ze sprzętem, wiem jak denerwujące jest gdy komp odmawia posłuszeństwa, tzn. "złośliwość rzeczy martwych". :angryy: Ja też mam neostradę, od listopada. I na początku działy się różne dziwne rzeczy z netem. Chociażby modem rozłączał się bez przyczyny, podobno po pewnym czasie wchodzi w stan spoczynku, tylko dlaczego skoro ktoś korzysta z internetu? No cóż cała TP. Ale teraz już wszystko jest w porządku. Nie narzekam.
Ale jeśli Wy macie jakieś problemu, to nie czekajcie, dzwońcie na infolinię, od tego tam są.

A czy doczekamy się w najbliższym czasie jakiś foteczek Czokulki?? Było by miło.:cool3:
Pozdrawiam Marta

Posted

[quote name='martula']
A czy doczekamy się w najbliższym czasie jakiś foteczek Czokulki?? Było by miło.:cool3: [/quote]

Będą Martusiu, będą - już dużo różności wkleiłam do Fotosika ale najpierw wklejam do Bloga.

A z interenetem - nie wymyśliłam żeby zresetować...i syn mnie wyśmiał...a przecież pierwsze co robię w pracy gdy nie mogę dojść do porozumienia z komputerem to właśnie resetuję!!!

Posted

Po prostu się rozdwoiłam i bloga prowadzę na bieżaco... ale zdjęcia już zmniejszone wkleiłam do Fotosika i wyszukuję chronologicznie do wklejenia...a dla nas potrzebuję całkiem inne linki... a może zobaczycie nas jeszcze gdzieś....
Na Miau już mam kilka dni całkowitej przerwy...ale i tak jedna z Koleżanek nas tutaj odwiedza...

Posted

[quote name='Asiaczek']A może tak bardzo przeżywała "mój" poród, ze teraz musi odreagować, co?;)
Pzdr.[/quote]

Asiu! A tak przy okazji - gdy troszkę odsapniesz czy u Ciebie na bieząco znajdziemy relację jak rozwijają się maleństwa, ile ważą.
Jeszcze jedno - czy mogłabyś mi przysłać jakieś Wasze zdjęcia do Blogu - piszę ze Was poznałam i ...po pierwsze nikogo bez zgody nie chcę wklejać, po drugie moje wyszły byle jak.
Wieczorem jechałam 122 po Twojej ulicy i o Was myślałam że może gdzieś tam mieszkacie... na adres oczywiście nigdy nie zwróciłam uwagi.
Zaraz idę do Waszej Galerii...

Posted

Tak mnie ślicznie namawiacie...że coś pokażę...

[B]Oto najnowsza metoda zabawy piłką:[/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/18/3331f7120fe04855.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/13/d3f6ee876fe6cea3.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/18/e84debbd39d00150.jpg[/IMG][/URL]

Behemot co o tym sądzisz - nigdy tam u Was nic nie pokazałam - nadawałoby się?