nice_girl Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Basiu, A pamiętasz moze rudą corgaskę, która kręciła sie z panią w Łodzi przy ringu szpiców? :wink: Stałam przy ringu kiedy były wystawiane husky psy z młodziezy.A później kreciłam się tam z sh_maniak, jej Rubinkiem i Dianką14 :wink: Zerknęłam przez chwilą do łódzkiego katalogu.Dlaczego Twoja lunka była w psach, a nie w sukach? :wink:
Baśka Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Basiu, wedłu zdjęć możnaby pomyśleć, iż Lunka to śpiąca królewna :wink: i taki :lilangel: Marto, Gdynię bierzemy pod uwagę :-? , lecz bardziej prawdopodobny jest Toruń ... bliżej domu 8)
basia Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Oczywiście, że pamiętam :lol: Są takie rasy, których nie sposób nie zauważyć :P Luna pomyłkowo była wpisana w psach. Miałam z tym trochę kłopotów, ale finalnie się załatwiło :)
nice_girl Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Basia, To wiesz już za kim masz patrzeć w Krakowie :wink: A w Łodzi kto Was oceniał, p.Semik? :wink:I jak poszło? :wink:
basia Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Niechno pomyśle... W ąąąłodzi oceniała nas tzn. husky Ovesna a podhalany Semikowa, a w Bytomiu husky - Semikowa a podhalany... nie pamiętam :-? :roll:
nice_girl Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Basiu, Wiesz ja bardzo lubię panią Semik.Ona hoduje "moją" rasę, jest na dobrą sprawę "prababcią"Klio.I uwielbia moją corgaskę :D I ocenia nas w Krakowie 8)
basia Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Oj... Ja nie lubie p.Semik, jeżeli wolno mi to napisać na forum Denerwuje mnie jej arogancja i palenie na ringu (czy ona gasi kiedykolwiek tego papierosa :o ). Jest taka jakaś niezdecydowana. Nie mówie tego dlatego, że nas źle oceniła. Nie, nie! Oceniała nas już kilka razy, ale poprostu nie budzi mojej sympatii :-? A tak w ogóle to jeszcze 2 dni i Racibórz!! 8) Ciekawe jaka będzie pogoda :roll:
Baśka Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Plotkując o Pani sędzinie, dorzucę tylko, że dla mnie jest zbyt "teatralna" :roll: , ale oko ma dobre 8) Basiu, będę myśleć o Was :)
tunio Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 my takze bedziemy za Was kciuki trzymac 8) Zagapilam sie ze zgloszeniem a szkoda bo moglismy skonczyc ml.ch.pl i moze przy okazji BOBa wziac :roll:
basia Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Za te kciuki nie dziękuję (narazie) aby nie zapeszyć. Zapewne będzie padać, w związku z czym Luna będzie wyglądała okropnie, Katia przegra z rywalką i nie pójdziemy na BIS szczeniąt, a Ceikowi znów powiedzą, że jest za gruby :cry: Eh... zrzędzę, bo zaczynam sie denerwować i już w ogóle nie wiem co z sobą zrobić :-? Już na tylu wystawach byłam a ciągle się nimi denerwuje jak głupia :crazyeye:
tunio Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Basiu jutro nie ma padac 8) Bedzie dobrze 8) A co to za psiak w klasie szczeniat ? Haszczak ? :hmmmm:
nice_girl Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Basiu, Trzymam kciuki :wink: A z tymi nerwami to kazdy tak ma :wink:
Baśka Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Basiu, GRATULACJE :laola: za tytuł Lunki. Dla reszty bractwa pocieszające :buzi:
basia Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Basiu dziękuje :) Lunka nareszcie obrasta, no i są pierwsze sukcesy i normalny opis, tak jak prorokował Zbyszek :wink: Basiu, Luna ma w opisie napisane "włos falisty" to dobrze czy źle :o :-?
nice_girl Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Basiu, Wielkie gratulacje :BIG: :BIG: Razem z lisicą życzymy dlaszych sukcesów :wink:
basia Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Eh, Baśka już chyba tutaj nie zagląda albo na długi weekend wyjechała :wink: nice_girl, dzięki :D Mówiąc szczerze odetchnęłam z ulgą, bo bałam się, że te bdb na dobre do nas przywarły :P
tunio Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 ja takze gratuluje ale chyba nie bedzie duza gafa jak sie spytam czego dokladnie gratulujemy ? :oops: Zw.ml ? 8)
basia Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 carragan :lol: Tak, Lunka w Raciborzu dostała Zw.Mł. :P
tunio Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 carragan :lol: Tak, Lunka w Raciborzu dostała Zw.Mł. :P ta to gratuluje,a jak haszczakom poszlo ? 8) Ceik okazal sie w koncu za gruby czy nie ? :P
basia Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Ceik okazal sie w koncu za gruby czy nie ? Tym razem miał zbyt szeroko rozstawione uszy i opadający zad :o Katia przegrała w klasie szczeniąt z siostrą :) Właśnie dzisiaj Lunka dostała cieczkę - równo po pół roku po zakończeniu poprzedniej. Ciekawe czy z nią to tak już będzie jak w zegarku? :-? :D
Baśka Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Basiu, wzorzec o sierści ... " ... OWŁOSIENIE: Na głowie, kufie, na przedniej stronie nóg przednich i tylnych od stawu skokowego w dół - sierść krótka. Na szyi i tułowiu sierść długa, gęsta, prosta lub lekko falista, w dotknięciu twarda, z obfitym podszyciem. Na szyi bogata kryza, na udach obfite, długie owłosienie. Ogon obficie owłosiony, puszysty..." , więc wszystko w opisie Lunki jest OK! :D
basia Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Baśka, no to OK. Ufff... Lunka ma cieczkę a ja koncertu zakochanego rudego husky :-? Chce ktoś? Chętnie zamienię na okres jakichś 10 dni :lol:
basia Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Tak, jadę :) Lunka cieczkę ma od zeszłego już tygodnia, więc powinna do czasu Krakowa skończyć. Mam nadzieję, że się wyrobi :-?
Recommended Posts