kakadu Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 super ogloszenie - bico, nie wiem jak ci dziekowac za twoja pomoc :loveu: poczytalam komentarze pod i sie zastanawiam co tez tem EM napisal, ze az muzzy'ego ruszylo :evil_lol: Quote
MaDi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zazwyczaj pełno jest strasznie głupich komentarzy, czy im nie szkoda czasu na takie wywody? Quote
muzzy Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja praktycznie nigdy komentarzy nie czytam, ale że Bico na gg coś o tym wspomniała, to zerknąłem, a że akurat miałem wolną chwilkę, to nasmarowałem co o tym myślę :) Jeśli gość uważa komentarze pod artykułami za istotny sposób wymiany zdań, to może go to trochę dźgnie, choć tak naprawdę to średnio mnie to interesuje :) Quote
bico Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='muzzy']Ja praktycznie nigdy komentarzy nie czytam, ale że Bico na gg coś o tym wspomniała, to zerknąłem, a że akurat miałem wolną chwilkę, to nasmarowałem co o tym myślę :) Jeśli gość uważa komentarze pod artykułami za istotny sposób wymiany zdań, to może go to trochę dźgnie, choć tak naprawdę to średnio mnie to interesuje :)[/QUOTE] Muzzy, dzięki Ci - pogoniłeś tego em niczym rycerz broniący honoru dam:cool3::loveu: ...ale mi się na wynurzenia zabrało:crazyeye::D:D:evil_lol: Muzzy - rycerz uzbrojony w aparat fot. oczywiście:multi: ...a mnie nie ma co dziękować, na prawdę bardzo mi zależy na znalezieniu dla Sojki dobrego domu...:) dziś ogłoszenia w gazecie nie było, może jutro lub po jutrze...:roll: Quote
kakadu Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [QUOTE=bico;15207379 dziś ogłoszenia w gazecie nie było, może jutro lub po jutrze...:roll:[/QUOTE] no nic, bedziemy czekac Quote
kakadu Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 no i co? pokazalo sie ogloszonko? :) Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='kakadu']no i co? pokazalo sie ogloszonko? :)[/QUOTE] sprawdzałam wtorek, środę i dziś - nie ma:( znów napisałam do redakcji, czekam na odp. wszystko idzie jak po grudzie:mad::shake: Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 z gazety odpisali, że może w poniedziałek się uda zamieścić to ogłoszenie. Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='bico']z gazety odpisali, że może w poniedziałek się uda zamieścić to ogłoszenie.[/QUOTE] Ważne,że w ogóle będzie. Poniedziałkowe numery mają zazwyczaj największe branie bo ludzie są ciekawi co działo się przez weekend. Quote
kakadu Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='MaDi']Ważne,że w ogóle będzie. Poniedziałkowe numery mają zazwyczaj największe branie bo ludzie są ciekawi co działo się przez weekend.[/QUOTE] sluszna uwaga :) telefon naladowany, gotowy do rozmow w sprawie adopcji sojeczki :) Quote
Ewanka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Zerkam w nadzei, że Sojka ma już jakieś domki do wyboru, a tu ... jeszcze trzeba czekać ... trzymam kciuki za cudowny domek!!!!!! :) Quote
Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ludziska zamykają się w swoich wnętrzach sterylnych i dlatego nie szukają psiaka. Quote
kakadu Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 co poradzisz... takie zycie... moze jednak los sie w koncu usmiechnie do malenstwa? Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='kakadu']co poradzisz... takie zycie... moze jednak los sie w koncu usmiechnie do malenstwa?[/QUOTE] [INDENT][B][COLOR=#0000ff]Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ???[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu?p=15243143#post15243143"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1914...3#post15243143[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
bico Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 wciąż czekam na ogłoszenie w Kurierze i realizację 60 ogłoszeń z bazarku...szkoda, że obie te rzeczy tak się wloką... Quote
kakadu Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 nieslychane, tyle ogloszen i ani jednego telefonu :shake: :-( Quote
bico Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='kakadu']nieslychane, tyle ogloszen i ani jednego telefonu :shake: :-([/QUOTE] kakadu, tych 60 ogłoszeń z bazarku jeszcze nie ma...dopiero na nie właśnie czekamy:) i na to cholerne ogłoszenie w gazecie, o które już 3 raz proszę i z dnia na dzień je przekładają:angryy::-( Wcześniej było robione 30, nikt nie dzwonił, może teraz jak będzie 60, to ktoś Sojkę dla siebie wypatrzy...:roll: Bo jak i z tych 60 nikt nie zadzwoni to ja...:flaming: Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ktoś musi wreszcie zadzwonić tylko aby był normalny, bo wczoraj dzwonił do mnie jakiś pacan po "białego szczeniaczka do wywiezienia na wieś". Quote
kakadu Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='MaDi']Ktoś musi wreszcie zadzwonić tylko aby był normalny, bo wczoraj dzwonił do mnie jakiś pacan po "białego szczeniaczka do wywiezienia na wieś".[/QUOTE] o matko, trzeba byc czujnym na kazdym kroku doslownie... Quote
bico Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='MaDi']Ktoś musi wreszcie zadzwonić tylko aby był normalny, bo wczoraj dzwonił do mnie jakiś pacan po "białego szczeniaczka do wywiezienia na wieś".[/QUOTE] niech się sam wywiezie, dziad jeden!:angryy: Quote
Awit Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Świat upada, jeśli ludzie nie chcą psów:-( A do tego takich ślicznych czarnulek. Quote
kakadu Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 ech, szkoda gadac; tych psow jest po prostu za duzo... a ludzie i tak wala jak idioci na gielde i kupuja "rasowe bez rodowodu bo to prosze pani ostatni z miotu" za 50 zlotych; a wczoraj widzialam w jozefowie taka sliczna mloda mix sznaucerke, spokojna, cichutka i taka nieszczesliwa... ostrzyona, wykapana, piekna i nikt jej nie chcie... Quote
Recommended Posts