Jump to content
Dogomania

!!! SKUBI- SPANIEL TYBETAŃSKI była "workiem do bicia"- i jej dzieci- MAJĄ DOMY :) !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='soniamalutka']Co tam słychać u Skubi?[/QUOTE]

Napisze do niej maila i zobaczymy co słychac.
Aż wstyd, bo zapomnialam o Skubi:oops:

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żaden wstyd, jakbyśmy miały non stop utrzymywac kontakt z adoptowanymi psami, to czasu by nie starczyło dla tych, które są aktualnie pod Twoja opieką. Ja to juz niektórych nie pamiętam za dobrze, tyle tego przez te kilka lat było....Trzeba wierzyć , że jest wszystko ok. ;)

• 5 months later...
Posted

Niestety nasze Skubiczki jutro będą miały operację. Zerwała więzadło krzyżowe w tylnej łapce. Pomyślałam, że będziecie chcieć wiedzieć. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze.

Posted

Uff na razie zabieg odroczony.
Pipi - własnie zachowuje się jakby ją to w ogóle nie bolało, skacze, kopie i tylko czasem kuleje, coraz rzadziej.
Wygląda na to że jednak nie zerwało się całkiem to więzadło.
Dlatego lekarz stwierdził, że skoro chodzi w większości normalnie i juz tylko czasem kuleje, a dodatkowo jak ją dziś drugi raz zbadał to już mniej jej się to ruszało, to na razie nie będziemy operować tylko spróbujemy z tabletkami przez jakiś czas i zobaczymy co dalej.

Posted

Dzieki za info. Ja sie na tym nie znam i myslalam, ze boli. To tylko sie cieszyc, ze ja nie boli.
Fajnie, ze jestes i zeby tak jeszcze mozna bylo nacieszyc oczy i serce paroma fotkami, byloby nam baaaardzo miło.
Dziekuje za to, ze Skubi ma Was a Wy ją i ze jest szczesliwa i zyje.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Posted

Bo w zasadzie to chyba powinno ją boleć. Sam weterynarz był zdziwiony ze ona obciąża tą łapę prawie normalnie. Dlatego też na razie jej jednak nie operował tylko spróbujemy lekami.
W weekend postaram się wrzucić trochę zdjęć.
Dziękuje i również życzę wszystkiego dobrego :)

• 2 weeks later...
Posted

Trochę zdjęć z zeszłorocznych wakacji. Przepraszam za opóźnienie ale ostatnio nie miałam czasu powrzucać. Jak porobimy jakieś nowe to też postaram się wrzucić ;)

Zdrówko na razie w miare. Jeszcze trochę zdarza jej się kuleć ale na razie operować nie będziemy. Zwłaszcza że ona sama zachowuje się tak jakby nic jej nie było. Nawet na trzech łapkach szaleje bardziej niż na czterech :P Bierze tabletki wspomagające regeneracje stawów więc mamy nadzieję że jej pomogą całkiem przy dłuższym stosowaniu.