Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='protzlav']Dlaczego mała jeszcze nie ma DS-u ??? Dziwe, nie uważacie ? ... (D.)

a dlaczego uważasz, że to dziwne?? jak widać mała nie ma ogromnej ilości ogłoszeń...
Kaja bardzo dziękujemy za allegro :)

Posted

Dlaczego mała jeszcze nie ma DS-u ??? Dziwe, nie uważacie ? ... (D.)

A mnie się wydaje, że przyczyną może być również trochę mało informacji o piesi. Nawet na wątku jest ich niewiele a przecież jamnisia u kogoś przebywa. Wiemy, że jest nieufna w stosunku do ludzi, a jak się zachowuje w stosunku do psów, kotów czy innych stworów? Jak się zachowuje w domu, czy umie zachować czystoś, czy jest np. hałaśliwa, czy umie już zostawać sama? A może teraz stała się już bardziej ufna i kontaktowa? Przydało by się też więcej zdjęć psinki np. podczas zabawy, bo na pierwszych jest strasznie wystaszona:smhair2: Takie są moje odczucia, ale może się mylę, macie na pewno większe doświadczenie w tej kwestii.

Posted

jak jest wystraszona, a wiemy że jest, to innych zdjęć raczej nie będzie

a inne kwestie - to jest młody psiak i wiele go można nauczyć, tam gdzie przebywa, raczej nie poświęcają jej czasu

Posted

[quote name='mikoada']a dlaczego uważasz, że to dziwne?? jak widać mała nie ma ogromnej ilości ogłoszeń...
Kaja bardzo dziękujemy za allegro :)

Dziwne, gdyż jest to jamniczka, i w dodatku młodziutka i taka śliczna ... może Elka_Ka ma rację ??? (D.)

Posted

Jeżeli Elka_Ka ma rację to może jej obecni właściciele się zalogują na dogo i odpowiedzą na wszystkie pytania. Klaudus_ w przeciągu dwóch miesięcy oczywiście z pomocą innych znalazła domy dla 40 psiaków uważacie, że ma czas aby przeprowadzać dokładny wywiad z właścicielami jamnisi?? Może ktoś miałby ochotę na własny koszt przjechać i prozmawiać z tym Państwem i otrzymać odpowiedź na wszystkie pytania??? Przepraszam za sarkazm, ale nie mogłam się powstrzymać :)

Posted

Ada, ja mam kobitkę uwielbiającą jamniki, ma teraz tylko jedną. Może ją pomęczę żeby ją wzięła na tymczas? Tylko muszę wiedzieć, czy potrzebny.