protzlav Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Maleńka TY nadal tu? To już blisko 3 tyg. odkąd pojawiło się Twoje ogłoszenie !!! Drapię za uszkiem :) (D.) Quote
nemesea Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 skacz mala w gore a moze ktos cie szuka ;););) Quote
kaja555 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 już mi się łeb dzisiaj lansuję, ale jutro jej przynajmniej allegro zrobię Quote
protzlav Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zapraszam na wątek mojej nowej podopiecznej Maggie !!! http://www.dogomania.pl/threads/190220-Gdzie-jesteś-Mój-Ukochany-Ludziu-(wątek-Maggie)?p=15123283#post15123283 Pozdrawiam !!! (D.) Quote
nemesea Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 panienka ma jakies powodzenie u ludzi ktorzy chca zaadoptowac ja? Quote
kaja555 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 allegro Tinki: http://allegro.pl/item1174486196_3_mies_jamniczka_pszczyna.html Quote
Borówka16 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Zapisuję maleńką :) Ona jest boska , normalnie ma w oczkach to coś , zakochałam się w niej. Quote
protzlav Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dlaczego mała jeszcze nie ma DS-u ??? Dziwne, nie uważacie ? ... (D.) Quote
mikoada Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='protzlav']Dlaczego mała jeszcze nie ma DS-u ??? Dziwe, nie uważacie ? ... (D.) a dlaczego uważasz, że to dziwne?? jak widać mała nie ma ogromnej ilości ogłoszeń... Kaja bardzo dziękujemy za allegro :) Quote
Elka_Ka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dlaczego mała jeszcze nie ma DS-u ??? Dziwe, nie uważacie ? ... (D.) A mnie się wydaje, że przyczyną może być również trochę mało informacji o piesi. Nawet na wątku jest ich niewiele a przecież jamnisia u kogoś przebywa. Wiemy, że jest nieufna w stosunku do ludzi, a jak się zachowuje w stosunku do psów, kotów czy innych stworów? Jak się zachowuje w domu, czy umie zachować czystoś, czy jest np. hałaśliwa, czy umie już zostawać sama? A może teraz stała się już bardziej ufna i kontaktowa? Przydało by się też więcej zdjęć psinki np. podczas zabawy, bo na pierwszych jest strasznie wystaszona:smhair2: Takie są moje odczucia, ale może się mylę, macie na pewno większe doświadczenie w tej kwestii. Quote
kaja555 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 jak jest wystraszona, a wiemy że jest, to innych zdjęć raczej nie będzie a inne kwestie - to jest młody psiak i wiele go można nauczyć, tam gdzie przebywa, raczej nie poświęcają jej czasu Quote
protzlav Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='mikoada']a dlaczego uważasz, że to dziwne?? jak widać mała nie ma ogromnej ilości ogłoszeń... Kaja bardzo dziękujemy za allegro :) Dziwne, gdyż jest to jamniczka, i w dodatku młodziutka i taka śliczna ... może Elka_Ka ma rację ??? (D.) Quote
mikoada Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jeżeli Elka_Ka ma rację to może jej obecni właściciele się zalogują na dogo i odpowiedzą na wszystkie pytania. Klaudus_ w przeciągu dwóch miesięcy oczywiście z pomocą innych znalazła domy dla 40 psiaków uważacie, że ma czas aby przeprowadzać dokładny wywiad z właścicielami jamnisi?? Może ktoś miałby ochotę na własny koszt przjechać i prozmawiać z tym Państwem i otrzymać odpowiedź na wszystkie pytania??? Przepraszam za sarkazm, ale nie mogłam się powstrzymać :) Quote
Figu Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ada, ja mam kobitkę uwielbiającą jamniki, ma teraz tylko jedną. Może ją pomęczę żeby ją wzięła na tymczas? Tylko muszę wiedzieć, czy potrzebny. Quote
mikoada Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tego niestety nie wiem, jeżeli Klaudia wejdzie na dogo mam nadzieję, że napisze co i jak, jeżeli nie to spróbuję się dowiedzieć czegoś więcej :) Quote
Figu Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ok, może spróbuję jutro dodzwonić się do Klaudii :) Quote
Recommended Posts