Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Godelaine napisał(a):
Ooo... Iru będzie debiutować? :D To może wpadniemy Wam pokibicować :D

Ha ha, kochana, Iru była juz na trzech wystawach :D Choć bez wielkich sukcesów, ale w ramach praktyki - nie zaszkodzi :) A gdybyś wpadła kibicowac pewnie księżniczka byłaby zachwycona!

• 2 weeks later...
  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez mysle ze bede bo to blizutko :) z sealyhamka mysle ze bede na 90 bo fajny sedzia (conajmniej tak mysle bo z Francji :))moze jeszcze jakis pudel ?? niewiem ale mysle ze bede :)

Posted

A ja mam pytanko - czy to nie pomyłka ? Pan Zygmunt Jakubowski będzie
sędziował yorki - gr III, pudle i chińskie grzywacze IX gr.Wiem, że ma
uprawnienia na wszystkie grupy, ale czy to aby nie za dużo jak na starszego Pana.? :shake:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka napisał(a):
A ja mam pytanko - czy to nie pomyłka ? Pan Zygmunt Jakubowski będzie
sędziował yorki - gr III, pudle i chińskie grzywacze IX gr.Wiem, że ma
uprawnienia na wszystkie grupy, ale czy to aby nie za dużo jak na starszego Pana.? :shake:

Mysle, ze "az" 3 rasom p. Jakubowski da rade :lol: Zazwczaj sedziuje o wiele wiecej psiakow.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Mysle, ze "az" 3 rasom p. Jakubowski da rade :lol: Zazwczaj sedziuje o wiele wiecej psiakow.

Gosiu ja też o tym wiem, ale jeśli Yorków będzie np l00 ( bywa i 14O )
pudli no 15, a grzywaczy 35 to w sumie jest 150 psów. Taka ilość każdego powali.:mdleje: Sędziowanie zamiast kończyć się o np 15 -stej to
kończy się po 17 - tej i wszyscy muszą czekać na konkurencje finałowe.
Justyno uspokoiłaś mnie, że "trzymacie rękę na pulsie".:bye:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='jo-jo']To trzymam was za słowo chociaż podejrzewam że wcześniej na stonie związku będą :evil_lol:
Wykaz psów zgłoszonych na wystawę jest już na stronie Oddziału. Jest to wersja "robocza" w trakcie wprowadzania i weryfikacji, ale jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę bardzo...
Tremin przyjmowania zgłoszeń mija 07 lipca, więc sporo jeszcze przybędzie no i może być trochę zmian.

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Ravk :) w którym to jest miejscu> mozesz podac dokładnego linka bo u mnie nic nie widac? :)

Ja co prawda nie Ravk, ale musisz kliknąć po lewej stronie w 'wystawy', a dalej 'I krajowa - zgłoszenia'. :)

Posted

musia napisał(a):
no właśnie, tak chciałam napisać. Swoja drogą dość wcześnie wypisali listę

Po części dla wygody i oszczędności czasu naszego i wystawców.
Dlaczego wcześnie? To jest lista robocza cały czas uzupełniana. Czy jest jakiś istotny powód niepokazywania jej?
Należy tylko pamiętać, że nie można jej traktować jako pełnej stawki :)
Zgłoszenie przychodzą do ostatniej chwili.

Posted

Wiecie co jestem w mega szoku!!! już robocza lista?? niektore oddziały nie zamieszczaja nawet stawek, a co dopiero list !!
jestem pod ogromnym wrazeniem i sadze, ze ta wystawa bedzie jedna z najlepiej przygotowanych, pelen profesjonalizm tutaj odczuwam! oby tak bylo :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Wiecie co jestem w mega szoku!!! już robocza lista?? niektore oddziały nie zamieszczaja nawet stawek, a co dopiero list !!
jestem pod ogromnym wrazeniem i sadze, ze ta wystawa bedzie jedna z najlepiej przygotowanych, pelen profesjonalizm tutaj odczuwam! oby tak bylo :multi:

Też tak myślę:lol:

Posted

weihaiwej napisał(a):
Ja co prawda nie Ravk, ale musisz kliknąć po lewej stronie w 'wystawy', a dalej 'I krajowa - zgłoszenia'. :)

Dzięki za wyręczenie :multi:

Posted

Ravk napisał(a):
Dzięki za wyręczenie :multi:

Proszę bardzo :D
Super, że jest już wstępna lista! To mi przypomniało, że czas już zapłacić, więc odwiedziłam dzisiaj bank :)

Posted

panienkabubu napisał(a):

Taaak. Dlatego tym bardziej żałuję, że w oddziale nie pomyślano i do owczarków belgijskich przyporządkowano sędziego, ktory ma tę samą rasę miesiąc wcześniej w Krakowie na międzynarodowej :-(