Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj po pracy jade do Brzyscia jak nic sie nie zmieni. W hoteliku bede ok. 17-17.30.

Potem w Mielcu rozmowa nt. wolontariatu, zobaczymy co z tego wyjdzie. Przyjade pewnie pozno, nie wiem czy zdaze wstawic zdjecia.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu, my sie spodziewany odwrotnego rezultatu ;-/ Zobaczymy.
My w kazdym razie chcemy isc w XXI wiek i nadazac za innymi schroniskami, bardzo sie promującymi.

Posted

Agusiu, pomysly to my mamy i mozemy wszystko dalej rozkrecac, jest nas przeciez spora grupa w porownaniu z innymi schroniskami, gdzie jest po 2-3 wolontariuszy. Chcemy po prostu normalnej wspolpracy tak jak maja Pabianice, Krakow, Zielona Gora, schroniska wielkopolskie, Katowice, Gliwice. Zdjec zachecajacych do adopcji (zobacz w Pabianicach jakie sa zdjecia), aktualnej strony (patrz Katowice).

Zobaczymy kto jest bardziej otwarty na przyszlosc i dla kogo te biedne zwierzaki sa wazniejsze.

Posted

Borsunia przekochana przylepka. Kluseczka fajna, do wycalowania, co tez Halcia zrobila. Zdjecia wrzuce wieczorem.

Rozmowy dlugie (prawie 4 godziny) i owocne. Ruszamy ze zdjeciami, jak tylko zelży upał. Zalozylam juz konto na allegro dla schroniska. Wystapimy o zwolnienie z oplat, zrobimy aukcje cegielkowa oraz bedziemy oglaszac psy.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Borsunia przekochana przylepka. Kluseczka fajna, do wycalowania, co tez Halcia zrobila. Zdjecia wrzuce wieczorem.

Rozmowy dlugie (prawie 4 godziny) i owocne. Ruszamy ze zdjeciami, jak tylko zelży upał. Zalozylam juz konto na allegro dla schroniska. Wystapimy o zwolnienie z oplat, zrobimy aukcje cegielkowa oraz bedziemy oglaszac psy.

Ulka18, ja tam wiedziałam, że Twoje argumenty będą nie do przebicia!!! Masz głowę nie od parady! Cieszę się:):):)

Posted

jaka ona UŚMIECHNIĘTA!trzeba napisać nowy tekst do ogłoszeń! ten z 1 postu zupełnie nie pasuje do tej uśmiechniętej pięknej mordki! :) ten tekst był dla Borsuni zza schroniskowych krat. Kolejny raz jestem w szoku, co wolność robi z psem! :)

Posted

Prosze o zapis na watku, ze zdjecia sa na stronie 7.

Sabinko, pw dostalam, odpisalam. Wplaty musisz robic na konto Kaskadaffik. Ale Kasi teraz nie ma, bedzie za ok. 2 tygodni.

Posted

[quote name='Ulka18']Prosze o zapis na watku, ze zdjecia sa na stronie 7.

Sabinko, pw dostalam, odpisalam. Wplaty musisz robic na konto Kaskadaffik. Ale Kasi teraz nie ma, bedzie za ok. 2 tygodni.

Ja nie dostalam Twojego PM. W ogole to jakies dziwne rzeczy sie dzieja z moim PM. Mam napisane ze mam 1 powiadomienie, a jak wejde na skrzynke to nic nie ma... :niewiem: Czy moge Cie prosic zebys wyslala mi odpowiedz jeszcze raz e-mailem?

PS. Juz napisalam w pierwszym poscie o fotkach na stronie 7. :lol: