Ulka18 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dzisiaj po pracy jade do Brzyscia jak nic sie nie zmieni. W hoteliku bede ok. 17-17.30. Potem w Mielcu rozmowa nt. wolontariatu, zobaczymy co z tego wyjdzie. Przyjade pewnie pozno, nie wiem czy zdaze wstawic zdjecia. Quote
agusiazet Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Najważniejsze, aby rozmowy były owocne na plus! Na zdjęcia poczekamy! Quote
Ulka18 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Agusiu, my sie spodziewany odwrotnego rezultatu ;-/ Zobaczymy. My w kazdym razie chcemy isc w XXI wiek i nadazac za innymi schroniskami, bardzo sie promującymi. Quote
agusiazet Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dopóki nie stwierdzicie, że jest źle, ja będę dobrej myśli!!! Mielcowi przydałby się teraz zarządzających z ikrą i pomysłami!!! Quote
Ulka18 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Agusiu, pomysly to my mamy i mozemy wszystko dalej rozkrecac, jest nas przeciez spora grupa w porownaniu z innymi schroniskami, gdzie jest po 2-3 wolontariuszy. Chcemy po prostu normalnej wspolpracy tak jak maja Pabianice, Krakow, Zielona Gora, schroniska wielkopolskie, Katowice, Gliwice. Zdjec zachecajacych do adopcji (zobacz w Pabianicach jakie sa zdjecia), aktualnej strony (patrz Katowice). Zobaczymy kto jest bardziej otwarty na przyszlosc i dla kogo te biedne zwierzaki sa wazniejsze. Quote
agusiazet Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ciekawe jak tam Borsunia zaprezentowała się cioteczkom podczas wizyty? I jak tam obrady? Quote
Ulka18 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Borsunia przekochana przylepka. Kluseczka fajna, do wycalowania, co tez Halcia zrobila. Zdjecia wrzuce wieczorem. Rozmowy dlugie (prawie 4 godziny) i owocne. Ruszamy ze zdjeciami, jak tylko zelży upał. Zalozylam juz konto na allegro dla schroniska. Wystapimy o zwolnienie z oplat, zrobimy aukcje cegielkowa oraz bedziemy oglaszac psy. Quote
karolciasz28 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 :multi::multi: To ja błagam o zdjęcia Tajfuna, tak mi psina leży na sercu, a te co ma to się niezbyt do ogłoszeń nadają. Wielkie brawa dziewczyny!:loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ulka18 napisał(a):Borsunia przekochana przylepka. Kluseczka fajna, do wycalowania, co tez Halcia zrobila. Zdjecia wrzuce wieczorem. Rozmowy dlugie (prawie 4 godziny) i owocne. Ruszamy ze zdjeciami, jak tylko zelży upał. Zalozylam juz konto na allegro dla schroniska. Wystapimy o zwolnienie z oplat, zrobimy aukcje cegielkowa oraz bedziemy oglaszac psy. Ulka18, ja tam wiedziałam, że Twoje argumenty będą nie do przebicia!!! Masz głowę nie od parady! Cieszę się:):):) Quote
Ulka18 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Razem bylysmy z Halcia! Bylysmy nastawione na rozwiazanie problemu i na pomoc psom i kotom przede wszystkim. Wspolnymi silami mozemy duzo dobrego zrobic. Quote
agusiazet Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No, to gratulacje dla Ciebie i dla Halci, bo ta też ma gadane:) Dziękujemy Wam bardzo!!! Quote
karolciasz28 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dziewczyny jesteście naprawdę wielkie! Gratuluję. Quote
Ulka18 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zgadza sie Karolciasz, szczegolnie ja jestem wielka, bo Halcia to raczej drobej kości ;-) Borsunia kochana tak sie wczoraj tulila : Quote
eloise Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jaka ona UŚMIECHNIĘTA!trzeba napisać nowy tekst do ogłoszeń! ten z 1 postu zupełnie nie pasuje do tej uśmiechniętej pięknej mordki! :) ten tekst był dla Borsuni zza schroniskowych krat. Kolejny raz jestem w szoku, co wolność robi z psem! :) Quote
Sabina02 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Borsunia to prawdziwe cudenko!!! :loveu: Ulka18, czy dostalas moj PM z 9-go lipca? Quote
Ulka18 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Prosze o zapis na watku, ze zdjecia sa na stronie 7. Sabinko, pw dostalam, odpisalam. Wplaty musisz robic na konto Kaskadaffik. Ale Kasi teraz nie ma, bedzie za ok. 2 tygodni. Quote
Sabina02 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Ulka18']Prosze o zapis na watku, ze zdjecia sa na stronie 7. Sabinko, pw dostalam, odpisalam. Wplaty musisz robic na konto Kaskadaffik. Ale Kasi teraz nie ma, bedzie za ok. 2 tygodni. Ja nie dostalam Twojego PM. W ogole to jakies dziwne rzeczy sie dzieja z moim PM. Mam napisane ze mam 1 powiadomienie, a jak wejde na skrzynke to nic nie ma... :niewiem: Czy moge Cie prosic zebys wyslala mi odpowiedz jeszcze raz e-mailem? PS. Juz napisalam w pierwszym poscie o fotkach na stronie 7. :lol: Quote
Reno2001 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ależ uśmiechnięta sunieczka. Po prostu śliczności :) Quote
Recommended Posts