Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No czyli na wakacje pojedziemy na emeryturze :D Albo i wtedy nie..z tak niskimi emeryturami :D Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Albo i wtedy nie..z tak niskimi emeryturami :D no to spotkamy się na jakimś wyjezdzie z sanatorium :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: no to spotkamy się na jakimś wyjezdzie z sanatorium :D ok, aby te samo miejsce :D Quote
Aleksa. Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 Mam fotki z dzisiaj, ale nie mam ich obrobionych xd są w rawach :D Quote
łamAga Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 30 minut temu, Aleksa. napisał: Mam fotki z dzisiaj, ale nie mam ich obrobionych xd są w rawach :D Dlatego ja nie foce w raw-ie :P Quote
*Magda* Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 40 minut temu, łamAga napisał: cześć matki córki i kochanki :P Czyli to nie do mnie :P Quote
łamAga Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Czyli to nie do mnie :P jak nie ? matką jesteś :P córką też :P a kochanką to kwestia czasu hahahahahahaha Quote
*Magda* Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Matką owszem, córką już nie, a na bycie kochanką nikogo na mnie nie stać :D Quote
łamAga Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Matką owszem, córką już nie, a na bycie kochanką nikogo na mnie nie stać :D córką jest się zawsze ;) jak Cie strzała amora walnie to żadne pieniadze nie beda cie musiały kusić :P Quote
*Magda* Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: córką jest się zawsze ;) jak Cie strzała amora walnie to żadne pieniadze nie beda cie musiały kusić :P Córką się jest jak się ma rodziców ;) Kiedyś byłam, teraz nie jestem :P Kochanka nie ma się zakochiwać, tylko korzystać z kasy swojego kochanka :P Quote
łamAga Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Córką się jest jak się ma rodziców ;) Kiedyś byłam, teraz nie jestem :P Kochanka nie ma się zakochiwać, tylko korzystać z kasy swojego kochanka :P No to wyrwiesz se jaiegoś Ronalda czy Messiego :D Quote
*Magda* Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: No to wyrwiesz se jaiegoś Ronalda czy Messiego :D Fuuuuuuuuuuuuuuuuj Quote
łamAga Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Fuuuuuuuuuuuuuuuuj oj tam wybredna jesteś , najważniejsza jest kasa :P Quote
*Magda* Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: oj tam wybredna jesteś , najważniejsza jest kasa :P Zawsze można dać reklamówkę na ryj :D Quote
łamAga Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Zawsze można dać reklamówkę na ryj :D hahahahahahahhaa ja nawet nie wiem jak Oni wyglądają szczerze mówiąc :P Quote
Moli@ Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Śliczności :) "chora jestem" ...może kiedyś marzenie się spełni i taki szczylek w typie Lary zagości w domu :).. Quote
Aleksa. Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 23 godziny temu, Moli@ napisał: Śliczności :) "chora jestem" ...może kiedyś marzenie się spełni i taki szczylek w typie Lary zagości w domu :).. Hej, polecam :) macie tylko kilka fotek..pewnie niektórzy na fb widzieli..może dzisiaj wieczorem obrobię reszte Dwie moje najkochańsze i kolega. Quote
Recommended Posts