*Magda* Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Małe i tylko 3 drzwi, ale na te półtora dnia wystarczy ;) Quote
Aleksa. Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Coś zwaliłam z obróbką, jakoś jasność monitora coś zepsułam :D Quote
Aleksa. Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Może być i przez siatkę, byle się dał pomacać :D Nie wiem, nie głaszczę go przez siatke :p nie chce żebym mnie pogonili ;p Quote
Aleksa. Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Chyba jakoś niewyraźnie się zapisują. Coś się zwaliło :/ Quote
Tyśka) Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Nie katuj mnie tak Larsonem, niedobra kobieto :( Tak btw dzisiaj widzialam przepeięknego malamuta, omg, ślinka mi tak ciekła, że nie powiem! Dobrze czytam, że Magda wybierasz się do Polski na parę dni? Kiedy? :D Quote
*Magda* Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Dobrze czytam, że Magda wybierasz się do Polski na parę dni? Kiedy? :D Wprosiłam się do Oli w czerwcu ;) Lecimy do niej całą rodziną 27 czerwca, a następnego dnia wracamy. Więc tylko grilla z Olą zaliczymy, a przy okazji poznam Dorę i Larę :) Quote
Aleksa. Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 11 minut temu, *Magda* napisał: Wprosiłam się do Oli w czerwcu ;) Lecimy do niej całą rodziną 27 czerwca, a następnego dnia wracamy. Więc tylko grilla z Olą zaliczymy, a przy okazji poznam Dorę i Larę :) Trzymaj kciuki za pogodę, bo będą kotlety buahah Quote
*Magda* Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Oby pogoda była, bo z bagażem podręcznym, to nie będę miała za dużo miejsca w plecakach :/ P.S. Nie zapomnij o zakalcu :P Quote
Aleksa. Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Oby pogoda była, bo z bagażem podręcznym, to nie będę miała za dużo miejsca w plecakach :/ P.S. Nie zapomnij o zakalcu :P A jakie macie wymiary podręcznego? Quote
*Magda* Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: A jakie macie wymiary podręcznego? http://www.lot.com/pl/pl/bagaz-podreczny Quote
Aleksa. Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: http://www.lot.com/pl/pl/bagaz-podreczny Patrzę, że Ryanair ma taki sam. Lepiej pakuj w torbę, jak ja do ciebie jechałam. Więcej się tam mieści i gdyby kontrolowali przy wejściu wielkość to ładnie się upycha :D a z walizką karolina kiedyś miała jazzdy, bo okazało się, że jest za duża i jeszcze kasy nie wzięła tyle xd Quote
*Magda* Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 To jest lato, więc powinnam się spokojnie spakować do 3 plecaków ;) A dla Nathana i tak przysługuje mi większy bagaż :) Quote
Aleksa. Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Nie katuj mnie tak Larsonem, niedobra kobieto :( Tak btw dzisiaj widzialam przepeięknego malamuta, omg, ślinka mi tak ciekła, że nie powiem! Dobrze czytam, że Magda wybierasz się do Polski na parę dni? Kiedy? :D Ja Cię nie katuje :D Quote
Recommended Posts