Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Oj co tak wczesnie? daleko masz do szkoly?

bo dojeżdżam autobusem :( niby 8 km, ale autobusy nie jeżdża tak często. np. na 8 musiałam wyjść z domu 7:10, a 7:25 autobus

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
bo dojeżdżam autobusem :( niby 8 km, ale autobusy nie jeżdża tak często. np. na 8 musiałam wyjść z domu 7:10, a 7:25 autobus

No tak a jeszcze sniadanie, Dore wyprowadzic itp

Posted

deer_1987 napisał(a):
No tak a jeszcze sniadanie, Dore wyprowadzic itp

Wiesz co, ja każdego dnia miałam na 8, więc potem wstawałam tak, że miałam 20 minut do wyjścia. Śniadanie jadłam w szkole, a Dora rano nie chodzi na spacery, jeżeli już, to popołudniu lub wieczorkiem.:) Ja mieszkam w domu z ogrodem, więc ona większość dnia spędza na dworze, noc też :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Wiesz co, ja każdego dnia miałam na 8, więc potem wstawałam tak, że miałam 20 minut do wyjścia. Śniadanie jadłam w szkole, a Dora rano nie chodzi na spacery, jeżeli już, to popołudniu lub wieczorkiem.:) Ja mieszkam w domu z ogrodem, więc ona większość dnia spędza na dworze, noc też :)

No to taki plus ze nie musi siedziec i czekac az Ty wrocisz zeby sie zalatwic.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to taki plus ze nie musi siedziec i czekac az Ty wrocisz zeby sie zalatwic.

dokładnie, ona nie lubi siedzieć w domu, a szczególnie sama..wtedy niszczy i wyje i specjalnie się załatwia a nauczona jest, że na dworze się załatwia. :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']A może dla odmiany chcecie zdjęcia świnki ? jeśli tak, to wstawię jak posprzątam w pokoju :evil_lol:
Chcemy! Jak u mnie krolik dominuje to chetnie swinke tez zobacze! :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Chcemy! Jak u mnie krolik dominuje to chetnie swinke tez zobacze! :loveu:

To idę dalej sprzątać. :) powiem, że fotki już mam tylko muszę je zgrać ;)

Posted

O, nie widzę tych drugich zdjęć :(

Kup domek, kup :) Każde zwierzątko musi mieć jakiś kącik, gdzie może się ukryć :) Tylko od razy odradzam drewniany. Moja ś.p. świnka cały czas załatwiała się na daszek i strasznie śmierdziało...

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
O, nie widzę tych drugich zdjęć :(

Kup domek, kup :) Każde zwierzątko musi mieć jakiś kącik, gdzie może się ukryć :) Tylko od razy odradzam drewniany. Moja ś.p. świnka cały czas załatwiała się na daszek i strasznie śmierdziało...

oo.:( ciekawe czemu :( myslę, że ona by nie wchodziła na daszek, bo to leń jest. :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A nie lepiej dla swinki trociny bo ten zwirek jest troche twardy :( No i domek ale ja akurat polecam drewniany bo ladnie wyglada i mozna poskubac :)

i Dora :loveu:

Pusia zawsze miała trociny, ale teraz przestawiłam na żwirek, bo 1,5 tyg jest i nie śmierdzi, a trociny mi po 2 dniach tak śmierdziały, że wytrzymać się nie dało.:(

Dora.:)

Guest papillonek
Posted

Bo ten żwirek wchłania ,,wilgoc'' :) no i nie wysupuje się z klatki jak trociny;)

Posted

papillonek napisał(a):
Bo ten żwirek wchłania ,,wilgoc'' :) no i nie wysupuje się z klatki jak trociny;)

u mnie się nigdy nic nie wysypywało, bo mam klatkę nie z kratkami a plastikową. :D a na górze kratki, więc fajnie. :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Pusia zawsze miała trociny, ale teraz przestawiłam na żwirek, bo 1,5 tyg jest i nie śmierdzi, a trociny mi po 2 dniach tak śmierdziały, że wytrzymać się nie dało.:(

Dora.:)

Wiesz co mozesz robic na zwirek dac trociny bo ja wiem ze swinki maja delikatne lapki i ten zwirek moze je uwierac :(

Cudna jak zawsze :loveu: