taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):tak, wiem. Znowu będę wstawała 5-6 :(:( Oj co tak wczesnie? daleko masz do szkoly? Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 deer_1987 napisał(a):Oj co tak wczesnie? daleko masz do szkoly? bo dojeżdżam autobusem :( niby 8 km, ale autobusy nie jeżdża tak często. np. na 8 musiałam wyjść z domu 7:10, a 7:25 autobus Quote
taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):bo dojeżdżam autobusem :( niby 8 km, ale autobusy nie jeżdża tak często. np. na 8 musiałam wyjść z domu 7:10, a 7:25 autobus No tak a jeszcze sniadanie, Dore wyprowadzic itp Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 deer_1987 napisał(a):No tak a jeszcze sniadanie, Dore wyprowadzic itp Wiesz co, ja każdego dnia miałam na 8, więc potem wstawałam tak, że miałam 20 minut do wyjścia. Śniadanie jadłam w szkole, a Dora rano nie chodzi na spacery, jeżeli już, to popołudniu lub wieczorkiem.:) Ja mieszkam w domu z ogrodem, więc ona większość dnia spędza na dworze, noc też :) Quote
taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Wiesz co, ja każdego dnia miałam na 8, więc potem wstawałam tak, że miałam 20 minut do wyjścia. Śniadanie jadłam w szkole, a Dora rano nie chodzi na spacery, jeżeli już, to popołudniu lub wieczorkiem.:) Ja mieszkam w domu z ogrodem, więc ona większość dnia spędza na dworze, noc też :) No to taki plus ze nie musi siedziec i czekac az Ty wrocisz zeby sie zalatwic. Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 deer_1987 napisał(a):No to taki plus ze nie musi siedziec i czekac az Ty wrocisz zeby sie zalatwic. dokładnie, ona nie lubi siedzieć w domu, a szczególnie sama..wtedy niszczy i wyje i specjalnie się załatwia a nauczona jest, że na dworze się załatwia. :D Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 A może dla odmiany chcecie zdjęcia świnki ? jeśli tak, to wstawię jak posprzątam w pokoju :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Aleksandra95']A może dla odmiany chcecie zdjęcia świnki ? jeśli tak, to wstawię jak posprzątam w pokoju :evil_lol: Chcemy! Jak u mnie krolik dominuje to chetnie swinke tez zobacze! :loveu: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 deer_1987 napisał(a):Chcemy! Jak u mnie krolik dominuje to chetnie swinke tez zobacze! :loveu: To idę dalej sprzątać. :) powiem, że fotki już mam tylko muszę je zgrać ;) Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 jej mieszkanko - dopiero co posprzątane :D Uploaded with ImageShack.us sięgam po sałatę Uploaded with ImageShack.us nie patrz się tak na mnie. :) Uploaded with ImageShack.us bokiem Uploaded with ImageShack.us zaraz reszta :) Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Uroczy prosiek :loveu: Nie ma domku? Właśnie nie ma. :) chyba jej kupię. :) Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 dobra jeszcze 3 i koniec :loveu: ostatnie :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 O, nie widzę tych drugich zdjęć :( Kup domek, kup :) Każde zwierzątko musi mieć jakiś kącik, gdzie może się ukryć :) Tylko od razy odradzam drewniany. Moja ś.p. świnka cały czas załatwiała się na daszek i strasznie śmierdziało... Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 papillonek napisał(a):Sałatka pychota :D a cykorie to kocha.:loveu: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Misia&Ruby napisał(a):O, nie widzę tych drugich zdjęć :( Kup domek, kup :) Każde zwierzątko musi mieć jakiś kącik, gdzie może się ukryć :) Tylko od razy odradzam drewniany. Moja ś.p. świnka cały czas załatwiała się na daszek i strasznie śmierdziało... oo.:( ciekawe czemu :( myslę, że ona by nie wchodziła na daszek, bo to leń jest. :) Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 ooo tak się śpi.:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us robione 5 minut temu.:) Quote
taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 A nie lepiej dla swinki trociny bo ten zwirek jest troche twardy :( No i domek ale ja akurat polecam drewniany bo ladnie wyglada i mozna poskubac :) i Dora :loveu: Quote
Guest papillonek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Moja też tak śpi fajnie wygląda :D Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 deer_1987 napisał(a):A nie lepiej dla swinki trociny bo ten zwirek jest troche twardy :( No i domek ale ja akurat polecam drewniany bo ladnie wyglada i mozna poskubac :) i Dora :loveu: Pusia zawsze miała trociny, ale teraz przestawiłam na żwirek, bo 1,5 tyg jest i nie śmierdzi, a trociny mi po 2 dniach tak śmierdziały, że wytrzymać się nie dało.:( Dora.:) Quote
Guest papillonek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Bo ten żwirek wchłania ,,wilgoc'' :) no i nie wysupuje się z klatki jak trociny;) Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 papillonek napisał(a):Bo ten żwirek wchłania ,,wilgoc'' :) no i nie wysupuje się z klatki jak trociny;) u mnie się nigdy nic nie wysypywało, bo mam klatkę nie z kratkami a plastikową. :D a na górze kratki, więc fajnie. :) Quote
taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Pusia zawsze miała trociny, ale teraz przestawiłam na żwirek, bo 1,5 tyg jest i nie śmierdzi, a trociny mi po 2 dniach tak śmierdziały, że wytrzymać się nie dało.:( Dora.:) Wiesz co mozesz robic na zwirek dac trociny bo ja wiem ze swinki maja delikatne lapki i ten zwirek moze je uwierac :( Cudna jak zawsze :loveu: Quote
Recommended Posts