Oscar Patric Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jakby tak był... To idę na studia z anatomią :megagrin: jak jest to Ja też :laugh2_2: Quote
Aleksa. Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ale co wtedy zaliczenie z profesorem? Hahahahaha :D :D Quote
*Magda* Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 A co jak będziecie mieć profesorkę? :siara: Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Oj tam, trzeba dobrze szkołę wybrać to nie będzie problemu :grins: Np taką gdzie jest 1 profesor, młody facet... :siara: Quote
Aleksa. Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ja mam od wykładów faceta, ale nie młodego xd Quote
Naklejka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Anatomię u mnie wykłada ginekolog... :grins: Quote
junoo Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Panowie ginekolodzy są bardzo spoko :) Delikatni i dyskretni. Chyba wolę iść do Pana niż Pani - tak sobie właśnie myślę... Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Panowie ginekolodzy są bardzo spoko :) Delikatni i dyskretni. Chyba wolę iść do Pana niż Pani - tak sobie właśnie myślę... A ja już "zaliczyłam" wizytę i u panów i u pań ;) Różnicy nie odczułam :) Quote
vege* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Cześć :) Jakie piękne zdjęcia :loveu: Dorcia jaka uśmiechnięta, a pudlica jest przecudna :loveu: wygląda jak porcelanowa laleczka :loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 A ja już "zaliczyłam" wizytę i u panów i u pań ;) Różnicy nie odczułam :) Ja byłam raz u pani i nigdy więcej,teraz ma jego i jest ok Quote
junoo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ja byłam u 2 panów, bardzo sobie chwale no tego ostatniego mniej, bo był spocony i miał pomalowane rzęsy, zaczął się wycierać ręką, rozmazał się a równocześnie opowiadał mi o swojej córce w moim wieku dziwnie się poczułam xD Quote
Aleksa. Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Siemanko Dzisiaj w szpitalu był temat o zapaleniach iiiii kąpiel noworodka :sweetCyb: i ogólnie wiedza o nich w zakresie pielęgniarki oczywiście :cool3: coraz bardziej czuję, że przy wyborze specjalizacji pójdę w kierunku dzieci. :Cool!: :wub: Nie ogarniam tylko mycia krocza chłopczyka :D musiałabym chyba zobaczyć :D bo dziewczynki zawsze miałam pod opieką :lol: i wiem, że myjemy od góry do dołu :D tak tak, zapewne Was to wcale nie interesuje :D Teraz piję kawke, jem ciasteczko i muszę się na uczyć na jutro usprawniania układu oddechowego i o odleżynach ahhh beznadzieja Quote
*Magda* Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Spoko, chłopca się (chyba) myje prościej :eviltong: Miłej nauki :) Quote
Naklejka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Dobrze, że jesteś zadowolona i odnalazłaś się w szkole :D Jakoś przyjemniej się uczy i chodzi na zajęcia, gdy sprawia to radość i czujesz, ze chcesz to robić. A ja dzisiaj nic nie robię :D kolosa miałam wlaśnie i obawiam się, że poległam... Quote
Aleksa. Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ja na razie mam kartkówki w szpitalu, a w szkole będzie cały materiał na raz :O Quote
Naklejka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ja na razie mam kartkówki w szpitalu, a w szkole będzie cały materiał na raz :o Na tego kolosa miałam zapisane 23 strony A4, już widzę jak uczę się z całego semestru, skoro nawet tego mi się nie chciało :lol: Quote
kalyna Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 A ja się na razie tylko bujam na wykłady :loveu: cuuuuudnie, gdyby nie fakt, że powinnam ogarnąć pracę mgr, ale mam lenia. Tego właśnie nie lubię w studiowaniu, pisaniu prac. Fajnie, ze się uczysz tego, co Cię interesuje i nauka sprawia Ci radość. I jednak zajęcia praktyczne dużo ciekawsze są. Tylko ja mam taki beznadziejny kierunek, że tylko teoria i teoria. Zwłaszcza, że coraz mniej mnie to interesuje... a studia miały pogłębiać pasję :laugh2_2: Quote
Aleksa. Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ale jestem wku.wiona.. znowu mam aparat na gorze.... Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Córka szwagierki ma od poniedziałku aparat na dole i też cierpi :( Więc pocieszę Cię, że nie jesteś sama :D Quote
Aleksa. Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Heeeej mam tydzień wolnego od szkoły :D może wreszcie się poucze ? :lol: Quote
Recommended Posts