Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panowie ginekolodzy są bardzo spoko :) Delikatni i dyskretni.

Chyba wolę iść do Pana niż Pani - tak sobie właśnie myślę...

A ja już "zaliczyłam" wizytę i u panów i u pań ;)

Różnicy nie odczułam :)

Posted

Cześć :)

Jakie piękne zdjęcia :loveu: Dorcia jaka uśmiechnięta, a pudlica jest przecudna :loveu: wygląda jak porcelanowa laleczka :loveu: 

Posted

ja byłam u 2 panów, bardzo sobie chwale

no tego ostatniego mniej, bo był spocony i miał pomalowane rzęsy,

zaczął się wycierać ręką, rozmazał się a równocześnie opowiadał mi o swojej córce w moim wieku

dziwnie się poczułam xD

Posted

Siemanko 

Dzisiaj w szpitalu był temat o zapaleniach iiiii kąpiel noworodka :sweetCyb:  i ogólnie wiedza o nich w zakresie pielęgniarki oczywiście   :cool3:  coraz bardziej czuję, że przy wyborze specjalizacji pójdę w kierunku dzieci.   :Cool!:  :wub:

Nie ogarniam tylko mycia krocza chłopczyka :D musiałabym chyba zobaczyć :D bo dziewczynki zawsze miałam pod opieką  :lol: i wiem, że myjemy od góry do dołu :D tak tak, zapewne Was to wcale nie interesuje  :D

Teraz piję kawke, jem ciasteczko i muszę się na uczyć na jutro usprawniania układu oddechowego i o odleżynach ahhh beznadzieja 

Posted

Dobrze, że jesteś zadowolona i odnalazłaś się w szkole :D 
Jakoś przyjemniej się uczy i chodzi na zajęcia, gdy sprawia to radość i czujesz, ze chcesz to robić. 

A ja dzisiaj nic nie robię :D kolosa miałam wlaśnie i obawiam się, że poległam... 

Posted

Ja na razie mam kartkówki w szpitalu, a w szkole będzie cały materiał na raz :o

Na tego kolosa miałam zapisane 23 strony A4, już widzę jak uczę się z całego semestru, skoro nawet tego mi się nie chciało :lol: 

Posted

A ja się na razie tylko bujam na wykłady :loveu: cuuuuudnie, gdyby nie fakt, że powinnam ogarnąć pracę mgr, ale mam lenia. Tego właśnie nie lubię  w studiowaniu, pisaniu prac.

Fajnie, ze się uczysz tego, co Cię interesuje i nauka sprawia Ci radość. I jednak zajęcia praktyczne dużo ciekawsze są.

Tylko ja mam taki beznadziejny kierunek, że tylko teoria i teoria. Zwłaszcza, że coraz mniej mnie to interesuje... a studia miały pogłębiać pasję :laugh2_2: