Aleksa. Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 W piątek zrobię mu foto komórka. :) ma całe oczka sklejone, koci katar uhm :( Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 pewnie sie kociak wyliże z tego , ale na razie na pewno jest mu cięzko bidulek .... Quote
rashelek Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ty to masz farta, same fajne zajęcia Ci się trafiają. A i kaska płynie :grins: Quote
Aleksa. Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 hejka :) pewnie sie kociak wyliże z tego , ale na razie na pewno jest mu cięzko bidulek .... Cześć Ola Hej Madzia :) 50g? Ale mikrus strasznie maleńki, ale już czuję się troszkę lepiej :) Jaki fajny szczylek który ? :P Ty to masz farta, same fajne zajęcia Ci się trafiają. A i kaska płynie Z tą kaską, a raczej ilością jej to się okaże, ale fakt lepsze coś niż nic :D hejka ;) Cześć Ola :) Hello :) Hejka dziewczyny ! :) Wczoraj sie nie odezwałam na dogo, bo wyszłam z domu o 7,20 do szpitala, a po szpitalu do weta. W domu byłam o 21 i poszłam od razu spać. :/ Fatalnie się czułam, te same objawy, jak kiedyś przy bólach migrenowych :( Quote
Aleksa. Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Troszkę jestem zła, bo jak szukałam pracy to nic nie było :( jak dostałam tu u weta, to nagle Rodzinka od kociaka, którego pilnuje-tego Pedro zadzwonili, czy nadal szukam pracy :P Kiedyś wstępnie rozmawialiśmy o opiece nad ich maluszkiem. Teraz ma ponad 2 miesiące, pojadę pogadać i w ogóle, ale czy się podejmę takiego dziecka (?) ogromna odpowiedzialność :thinkerg: na pewno jden dzień chcą 9-17 to tylko chwilowo bym mogła uhm. :shock: Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ale masz szczęście do pracy :) Tylko się nie przepracowuj, od 7 do 21 to dużo godzin ;) Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Troszkę jestem zła, bo jak szukałam pracy to nic nie było :( jak dostałam tu u weta, to nagle Rodzinka od kociaka, którego pilnuje-tego Pedro zadzwonili, czy nadal szukam pracy :P Kiedyś wstępnie rozmawialiśmy o opiece nad ich maluszkiem. Teraz ma ponad 2 miesiące, pojadę pogadać i w ogóle, ale czy się podejmę takiego dziecka (?) ogromna odpowiedzialność :thinkerg: na pewno jden dzień chcą 9-17 to tylko chwilowo bym mogła uhm. :shock: nie raz tak jest,jak nie ma to nie,a jak się coś znajdzie,to potem pełno jest różnych ofert i nie wiadomo co wybrać Quote
Aleksa. Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Ale masz szczęście do pracy :) Tylko się nie przepracowuj, od 7 do 21 to dużo godzin ;) Źle mnie zrozumiałaś :) Miałam zajęcia z podstaw pielęgniarstwa 8-13,30 w szpitalu, a potem do weta jechałam :D nie raz tak jest,jak nie ma to nie,a jak się coś znajdzie,to potem pełno jest różnych ofert i nie wiadomo co wybrać no wlasnie eh :lmaa: Quote
rashelek Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Jak się szuka to nigdy nic nie ma, a jak już nie potrzebujesz to nagle się najlepsze oferty pojawiają ;) Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 To moja rada taka, żebyś wybrała tę pracę, która najbardziej będzie pasować Ci godzinowo, finansowo, i żeby była na taki okres jaki Ci odpowiada ;) Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Źle mnie zrozumiałaś :) Miałam zajęcia z podstaw pielęgniarstwa 8-13,30 w szpitalu, a potem do weta jechałam :D no wlasnie eh :lmaa: Toż zajęcia też praca :D Nawet cięższa niż zwykła :D Quote
łamAga Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Hejka ;) Jak chcesz być pielęgniarką , położna , to taka praktyka Ci sie przyda , ale 2 miesieczny maluch to faktycznie mega duża odpowiedzialność ;) Quote
Aleksa. Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Zobaczymy jak to będzie, bo skoro potrzebują kogoś raz w tyg na cały dzień, to tylko chwilowo bym mogła. :) Dzisiaj była kobieta u mnie ze sznaucerką mini pogadać itp. w styczniu na 16 dni będzie u mnie na hotelik ;) Quote
*Magda* Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Hej :) A zdjęcia sznaucerki będą? :siara: Quote
Aleksa. Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Będą w styczniu :D Dzisiaj byliśmy na deszczowym spacerku, ale z super ekipa :D a nauka w lesie :D Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Nauka nie zając, nie ucieknie :siara: Quote
Aleksa. Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Te Nauka nie zając, nie ucieknie :siara: własnie zamiast się uczyć za foty się wziełam :P macie fotkę autorstwa beaty Quote
Aleksa. Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Kto ma fb to dodałam fotki :) Na dogo może jutro, bo nie mam zmniejszonych :p Quote
Recommended Posts