Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka :)

pewnie sie kociak wyliże z tego , ale na razie na pewno jest mu cięzko bidulek ....

Cześć Ola 

Hej Madzia :)

50g? Ale mikrus 

strasznie maleńki, ale już czuję się troszkę lepiej :)

Jaki fajny szczylek 

który ? :P

Ty to masz farta, same fajne zajęcia Ci się trafiają. A i kaska płynie 

Z tą kaską, a raczej ilością jej to się okaże, ale fakt lepsze coś niż nic :D

hejka ;)

Cześć Ola :)

Hello :)

Hejka dziewczyny ! :)

Wczoraj sie nie odezwałam na dogo, bo wyszłam z domu o 7,20 do szpitala, a po szpitalu do weta. W domu byłam o 21 i poszłam od razu spać. :/ Fatalnie się czułam, te same objawy, jak kiedyś przy bólach migrenowych :(

Posted

Troszkę jestem zła, bo jak szukałam pracy to nic nie było :( jak dostałam tu u weta, to nagle Rodzinka od kociaka, którego pilnuje-tego Pedro zadzwonili, czy nadal szukam pracy :P Kiedyś wstępnie rozmawialiśmy o opiece nad ich maluszkiem. Teraz ma ponad 2 miesiące, pojadę pogadać i w ogóle, ale czy się podejmę takiego dziecka (?) ogromna odpowiedzialność  :thinkerg:  na pewno jden dzień chcą 9-17 to tylko chwilowo bym mogła uhm. :shock:

Posted

Troszkę jestem zła, bo jak szukałam pracy to nic nie było :( jak dostałam tu u weta, to nagle Rodzinka od kociaka, którego pilnuje-tego Pedro zadzwonili, czy nadal szukam pracy :P Kiedyś wstępnie rozmawialiśmy o opiece nad ich maluszkiem. Teraz ma ponad 2 miesiące, pojadę pogadać i w ogóle, ale czy się podejmę takiego dziecka (?) ogromna odpowiedzialność  :thinkerg:  na pewno jden dzień chcą 9-17 to tylko chwilowo bym mogła uhm. :shock:

nie raz tak jest,jak nie ma to nie,a jak się coś znajdzie,to potem pełno jest różnych ofert i nie wiadomo co wybrać

Posted

Ale masz szczęście do pracy :) Tylko się nie przepracowuj, od 7 do 21 to dużo godzin ;)

Źle mnie zrozumiałaś :) Miałam zajęcia z podstaw pielęgniarstwa 8-13,30 w szpitalu, a potem do weta jechałam :D

nie raz tak jest,jak nie ma to nie,a jak się coś znajdzie,to potem pełno jest różnych ofert i nie wiadomo co wybrać

no wlasnie eh  :lmaa:

Posted

Źle mnie zrozumiałaś :) Miałam zajęcia z podstaw pielęgniarstwa 8-13,30 w szpitalu, a potem do weta jechałam :D

no wlasnie eh  :lmaa:

Toż zajęcia też praca :D Nawet cięższa niż zwykła :D

Posted

Zobaczymy jak to będzie, bo skoro potrzebują kogoś raz w tyg na cały dzień, to tylko chwilowo bym mogła. :)

Dzisiaj była kobieta u mnie ze sznaucerką mini pogadać itp. w styczniu na 16 dni będzie u mnie na hotelik ;)