trabeska Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jeszcze niedawno chciałam mieć młodsze rodzeństwo, ale jednak tak na codzien już nie chce :) Fajnie mieć w rodzinie malucha, gdzie mogę odwiedzić, popieścić i już :D[/QUOTE] Ja nigdy nie chciałam mieć, bo to ja zawsze byłam najmłodsza :D Takie większe dziecko, które już umie chodzić, uczy się mówić itd. jest najfajniejsze. Później to już im większe dziecko, tym większy problem... :lol: Ale najśmieszniejsze jest to, jak moja siostra na Trapera tak fajnie woła 'Trapi' :lol: Zresztą nie tylko na niego- Traper, czy Baster, albo też jakiś inny pies- dla niej to zawsze Trapi... :lol: Moja mama ją tak nauczyła i tak już mówi :) Quote
Aleksa. Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='Ty$ka'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-d44fgcTDNkI/UVClq-CYlgI/AAAAAAAABM0/mrcDa4bofUg/s640/P1180214.jpg[/URL] o Boże, Boże, Boooże :loveu: Jaka cudna :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='trabeska']Ja nigdy nie chciałam mieć, bo to ja zawsze byłam najmłodsza :D Takie większe dziecko, które już umie chodzić, uczy się mówić itd. jest najfajniejsze. Później to już im większe dziecko, tym większy problem... :lol: Ale najśmieszniejsze jest to, jak moja siostra na Trapera tak fajnie woła 'Trapi' :lol: Zresztą nie tylko na niego- Traper, czy Baster, albo też jakiś inny pies- dla niej to zawsze Trapi... :lol: Moja mama ją tak nauczyła i tak już mówi :)[/QUOTE] no tak. :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Jakie słodkie bobo :loveu:[/QUOTE] zgadzam się :loveu::lol: Quote
*Magda* Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Dobry wieczór :) Nie odpowiedziałaś na mojego wczorajszego posta [SIZE=1](nr.8223) :mad:[/SIZE] Quote
Aleksa. Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='magdabroy']Ile ona ma miesięcy? [SIZE=1]bo nie pamiętam [/SIZE]:oops:[/QUOTE] Przepraszam, pominęłam :p 4 mc :) Quote
*Magda* Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Przepraszam, pominęłam :p 4 mc :)[/QUOTE] Wybaczam :evil_lol: To chyba z tą wagą 8kg troszkę zaszalałaś :D No chyba, że rzeczywiście jest bardzo duuuuuuuużą dziewczynką ;) Quote
Aleksa. Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='magdabroy']Wybaczam :evil_lol: To chyba z tą wagą 8kg troszkę zaszalałaś :D No chyba, że rzeczywiście jest bardzo duuuuuuuużą dziewczynką ;)[/QUOTE] Naprawdę tyle waży :evil_lol: Dzisiaj cioci nie było, ale może jutro będzie, to dopytam.:) Ona jest długa, ale nie jakaś tłuściutka :D Quote
*Magda* Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Naprawdę tyle waży :evil_lol: Dzisiaj cioci nie było, ale może jutro będzie, to dopytam.:) Ona jest długa, ale nie jakaś tłuściutka :D[/QUOTE] To pewnie podobnie jak Theoś ;) Jest duży, ale nie spasiony :) Jak miał 6mc to ważył 8,9kg i miał 70cm :roll: Teraz waży 10kg i ma 75 cm ;) Mam co nosić na rękach :mdleje: Quote
Aleksa. Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='magdabroy']To pewnie podobnie jak Theoś ;) Jest duży, ale nie spasiony :) Jak miał 6mc to ważył 8,9kg i miał 70cm :roll: Teraz waży 10kg i ma 75 cm ;) Mam co nosić na rękach :mdleje:[/QUOTE] No właśnie, co dziecko, to inne :) ona jest grzeczna aż jestem w szoku. :) ma swój taki leżak fajny, w którym sobie dużo leży i obserwuję.:D a jak rusza nóżkami, to się buja :D bardzo pomysłowe,wygodne do tego lekkie :) Quote
betty_labrador Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 czesc :D w wielki czwartek :P (nie widzę nic w nim wielkiego-no może kupę ludzi na hali mirowskiej :D:D ) Quote
faith35 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [IMG]http://i47.tinypic.com/214tkqb.jpg[/IMG] Wraz z Leonem życzymy Wesołych Świąt Wielkanocnych! :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Śpóźnionych, wesołych świąt :D :loveu: i mokrych -jutro :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='dOgLoV']Doberek ;)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Wpadamy się przywitać :)[/QUOTE] [quote name='M&S']Hej wieczorkiem :)[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']czesc :D w wielki czwartek :P (nie widzę nic w nim wielkiego-no może kupę ludzi na hali mirowskiej :D:D )[/QUOTE] [quote name='understandme']Cześć :) Wesołych Świąt życzymy :)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Witamy się :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']hej,wesołych świąt:) :)[/QUOTE] [quote name='faith35'][IMG]http://i47.tinypic.com/214tkqb.jpg[/IMG] Wraz z Leonem życzymy Wesołych Świąt Wielkanocnych! :loveu:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']Śpóźnionych, wesołych świąt :D :loveu: i mokrych -jutro :diabloti:[/QUOTE] Witamy :) nie było mnie w domu, dlatego dopiero teraz odpisuję :) Dziękuję za życzenia i Wam też Wesołych :) W tym roku nie ma lania wodą, bo znowu będę chora.:/ ;p Quote
Aleksa. Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='Angi']będzie rzucanie się śnieżkami :D[/QUOTE] Wiesz ile u nas śniegu :p :o masakra [quote name='Ty$ka']Zdrowych, spokojnych świąt :)[/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie :) Quote
faith35 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 A ja jeszcze nie wyglądałam przez okno ... :evil_lol: Może przez noc napadało :shake: Quote
Sonka95 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Aleksandra95']Wiesz ile u nas śniegu :p :o masakra [/QUOTE] Tego śniegu to jest masa jak nic pomylił pory roku :evil_lol: Quote
Recommended Posts