Aleksa. Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 dOgLoV napisał(a):miałam kiedyś ale nie pomogły :shake: ahaaaaa no fakt :lol: cirrus tez miałam i też nie pomogły , ja sie zawsze narkotyzje kroplami otrivin , w ciągu roku zużywam ich z 10 butelek :roll: wiem że to nie zdrowo ale cóż , ja ciągle mam katar :roll: Mi nie pomogły krople acatar fast akurat takie w domu miałam :p Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Mi nie pomogły krople acatar fast akurat takie w domu miałam :p mi nie pomagają żadne krople poza otrivin , teraz wyszły nowe otrivin aloes , chyba sie na nie skusze tylko sie boję że wtopie znowu bo ja alergik jestem i nie wiem czy ten aloes to dla mnie dobry pomysł .... Quote
Aleksa. Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 dOgLoV napisał(a):mi nie pomagają żadne krople poza otrivin , teraz wyszły nowe otrivin aloes , chyba sie na nie skusze tylko sie boję że wtopie znowu bo ja alergik jestem i nie wiem czy ten aloes to dla mnie dobry pomysł .... No to lepiej uważać z tą alergią.;) Quote
Aleksa. Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 trabeska napisał(a):Hejka ;) Fajny banerek :) hej :) Dzięki ::eviltong: Ty$ka napisał(a):Cześć, jak się dzisiaj czujesz? :) Sonka95 napisał(a):No właśnie jak tam dzisiaj zdrówko ? hej dziewczyny :) już lepiej, dziękuję :) Quote
betty_labrador Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 to fajnie ze juz lepiej :D a jak Rysiek? :D Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) M&S napisał(a):Cześć wieczorkiem:) M&S napisał(a):Słoneczne dzień dobry :smile: :multi:Heeeeeeeeeeeeeej :multi: unikatowydiament napisał(a):świetny banerek:) Dziękuję:) odkopany,bo wcześniej już go miałam :razz: Ty$ka napisał(a):To dobrze, że lepiej :smile: Jutro idę do szkoły :) Dzisiaj mogłam już iść, ale nie poszłam,bo wróciłam wczoraj późno i na bio się nie nauczyłam :angryy::angryy: a tak się rozleniwiłam przez te 6 dni :evil_lol: betty_labrador napisał(a):to fajnie ze juz lepiej :D a jak Rysiek? :D Dzisiaj bardzo szczęśliwy, bo wyszłam z nim na dwór.:) Gdzie jak byłam chora,to sam biegał po podwórku ;) Porzucałam mu piłkę,frisbeee,szarpak po 40 minutach w końcu się wyciszył :evil_lol::diabloti: a tu stara odkopana fotka Quote
betty_labrador Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 to fajnie ze Rysiek znow ze swą pania zdrową :loveu: taka stara? z tego roku czy poprzedniego ? :) Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 betty_labrador napisał(a):to fajnie ze Rysiek znow ze swą pania zdrową :loveu: taka stara? z tego roku czy poprzedniego ? :) Poprzedniego.;) jakoś może listopad ? 2012 nwm :p Quote
Klaudia&Aza Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Dobry wieczór:) https://lh3.googleusercontent.com/-xsxqy0Bf16I/UUdDwB4X-BI/AAAAAAAABIc/6Pu6M-UgY2Q/s640/IMG_7671.jpg :loveu: Quote
captivad Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 śliczny psiaczek nie powiem ,że nie ;* zaglądnij do nas nie mamy dla kogo zdjęć dodawać niestety :C Quote
Sonka95 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 To powrót do szkoły po takim czasie musiał byc ciężki :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):świetne zdjęcie <3 trabeska napisał(a):Ale Ona ma piękne oczy :loveu: Klaudia&Aza napisał(a):Dobry wieczór:) https://lh3.googleusercontent.com/-xsxqy0Bf16I/UUdDwB4X-BI/AAAAAAAABIc/6Pu6M-UgY2Q/s640/IMG_7671.jpg :loveu: captivad napisał(a):śliczny psiaczek nie powiem ,że nie ;* zaglądnij do nas nie mamy dla kogo zdjęć dodawać niestety :C Dzięki, szczerze to i mi jej oczy bardzo się podobają :loveu: M&S napisał(a):Dzień dobry:) Witaj :loveu: Sonka95 napisał(a):To powrót do szkoły po takim czasie musiał byc ciężki :evil_lol: koszmarny, ale jutro znowu nie idę :evil_lol::diabloti: dOgLoV napisał(a):hejka ;) miłego dzionka ;) Hej :) a był miły, bo nie miałam lekcji :evil_lol: Dzisiaj byliśmy w szkole policealnej medyk4 czy jakoś tak i powiem Wam,że spodobało mi się nawet :) Są kierunki raczej medyczne takie jak masażysta,czy osoba do rentgenów,badania ekg. :) Naprawdę super tam atmosfera. :) można było iść na masaż,chciałam bardzo, ale jakoś odwagi mi zabrakło, a teraz żałuję :) Na koniec mieliśmy iść na pokaz ratownictwa wodnego z udziałem psów ratowników czyli coś co mnie bardzo interesowało. ;) Niestety nie poszliśmy :angryy: Za to odważyłam się na zmierzenie cukru we krwi :D cukrzycy nie mam :) Wczoraj byłam z Dorą na krótkim spacerku :) mam kilka fotek na telefonie ;) zaraz zgram chociaż są niewyraźne. tu nasza pokonana trasa http://www.endomondo.com/workouts/168279118/8736898 W sumie jak na taką pogodę co była nie jest źle haha :d wiatr i padający śnieg wrrrr cała twarz mokra od tego śniegu.. ;/ Co jeszcze znowu powtórzyła się akcja z próbą 'pożyczenia' moich zdjęć przez kogoś na nk.nie wiem po co tacy ludzie w ogóle pytaj o zgodę.Chyba logiczne,że nie mają prawa do kopiowania naszych zdjęć. :roll: Quote
kalyna Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 oo to planujesz uczyć się w kierunku medycznym? jak ja widzę strzykawki to już mam odlot :evil_lol: ooo do mnie tej kiedyś pisali o zgodę.. 2 razy :angryy: Quote
Recommended Posts