Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tutaj z dzisiaj :p Z Olafem

[video=youtube;ph3xcIVnAWI]http://www.youtube.com/watch?v=ph3xcIVnAWI&feature=youtu.be[/video]

zaraz pomyślę co wam tu jeszcze wgrać :eviltong:

Posted

[video=youtube;u7bxq-O-yJk]http://www.youtube.com/watch?v=u7bxq-O-yJk&feature=youtu.be[/video]

mój kochany piesek to niezły spryciarz :mad: nasypałam jej karmy i Ryskowi i poszłam zapakować zmywarkę. :p obok łóżka na niskim stoliku położyłam talerz z kanapką .:D A ona nie wiem kiedy zjadła mi ją :mad: nigdy mi kanapek nie zjadała kurde :mad: mogłam ją zostawić koło kanapki i jakoś nie zjadała :D dodam, że na tej kanapce było troszkę czosnku na ten mój katar :d chyba on ja tak skusił :mad:

Posted

[quote name='Aleksandra95']
mój kochany piesek to niezły spryciarz :mad: nasypałam jej karmy i Ryskowi i poszłam zapakować zmywarkę. :p obok łóżka na niskim stoliku położyłam talerz z kanapką .:D A ona nie wiem kiedy zjadła mi ją :mad: nigdy mi kanapek nie zjadała kurde :mad: mogłam ją zostawić koło kanapki i jakoś nie zjadała :D dodam, że na tej kanapce było troszkę czosnku na ten mój katar :d chyba on ja tak skusił :mad:[/QUOTE]

Kiedyś musi być ten pierwszy raz;)

Jak zdrowie?

Posted

[quote name='magdabroy']Jaka zabawa :)

Kanapka na pewno smakowała ;)[/QUOTE]

A no ciągle szaleją :evil_lol:

chyba smakowała:lol:

[quote name='betty_labrador']hahaha albo Tosca ja nauczyła :P[/QUOTE]

może :eviltong: musze ograniczyć im kontakt ze sobą :mad::diabloti:
[quote name='M&S']Kiedyś musi być ten pierwszy raz;)

Jak zdrowie?[/QUOTE]

no musi, musi :eviltong:

Leże w łóżku jeszcze :shake: katar nadal, a mnie się już nudzi :lol:
[quote name='Fauka']Hej! Fajnie tu u was, zapisuję :razz:[/QUOTE]

Hej :lol: witamy w galerii :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Poszłabym do lasu :loveu:[/QUOTE]

Ja jakbym miała bliżej las to bym chodziła codziennie , ale staramy się chodzić minimum raz w tygodniu :)

A filmik na , którym się Dora i Ryś przeciągają bardzo fajny :cool3:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja jakbym miała bliżej las to bym chodziła codziennie , ale staramy się chodzić minimum raz w tygodniu :)

A filmik na , którym się Dora i Ryś przeciągają bardzo fajny :cool3:[/QUOTE]

Ja mieszkam koło lasu :)

[quote name='trabeska']A ja praktycznie mieszkam w lesie, a i tak nie wykorzystuje tego w 100%... :lol:[/QUOTE]

U mnie jest prawie tak samo.. ;p Gorzej,że samemu do lasu nie chce się chodzić..:(
[quote name='Ty$ka']Cześć :D

Jakie wariaty :lol:[/QUOTE]

Hej :D szaleją :D

[quote name='unikatowydiament']zdrówka życzymy:)[/QUOTE]

Dziękuję :) przyda się :):)

Posted

[B]Idziemy na Dzień Treningowy u Freexów[/B], ale jednak tylko na jeden poranny trening.:)
Wszyscy się wycofali, to nie chce mi się cały dzień samej tam być. ;p A całkiem rezygnować, to szkoda by było ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']to i tak zimno , mi sie marzy +15 :diabloti:[/QUOTE]

Aby nie w przyszłą niedziele :lol:
[quote name='M&S']Cześć:)

Jak zdrowie?[/QUOTE]

Hej :) Lepiej, dziękuję :) mama kupiła mi dobre tabletki na katar :lol: po jednej tabletce już mi odetkało nos :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']

Hej :) Lepiej, dziękuję :) mama kupiła mi dobre tabletki na katar :lol: po jednej tabletce już mi odetkało nos :lol:[/QUOTE]

To dobrze :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Aby nie w przyszłą niedziele :lol:

Hej :) Lepiej, dziękuję :) mama kupiła mi dobre tabletki na katar :lol: po jednej tabletce już mi odetkało nos :lol:[/QUOTE]

dlaczego ?? :cool3:

Ja kiedys sie pokusiłam i kupiłam acatar :roll: mało po nich nie odjechałam , czułam sie jak na haju :roll: ale katar minął :diabloti: