Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']mama mi kupiła sanki :evil_lol: to nic że nie tkie jak chciałam..haha
idę coś tam z dorą poćwiczyć :evil_lol:[/QUOTE]

Będzie wesoło;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie to sanki? Takie zwykłe czy zaprzęgowe?[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Gratulacje :loveu:
O sanki husky to uwielbiają je ciągnąć ;)[/QUOTE]

[quote name='Angi']pewnie zwykłe :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='M&S']Będzie wesoło;)[/QUOTE]

Tak tak zwykłe :D coś tam ćwiczyłyśmy na podwórku już:p

Posted

[quote name='Ty$ka']ooo, a masz sledy? I jak umocowałaś te sanki, by nie wjeżdżały na Dorę? ;)[/QUOTE]

Tak, mam sledy :) wiesz co,ja na razie próbuje z nią ćwiczyć, by sama biegła do przodu, a nie jak ktoś razem z nią biegnie ;) wysyłałam ją do miski, sanki ją nie uderzały, bo truchtała :) blisko miske na razie stawiam ;) ale usiadłam kilka razy, a ona na mnie patrzy z miną 'chyba Ci się pomyliło, że ja mam Ciebie ciągnąć :p:evil_lol: ' ogólnie to nie jest pierwsza jej styczność sankami, ciągała już kilka razy, ale zawsze ktoś obok niej biegł ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']W takim razie powodzenia w nauce :).[/QUOTE]

Dzięki :)

Właśnie mama wróciła z zebrania :lol: wreszcie można uznać, że semestr zakończony :p
nie jest źle, ale nie najlepiej :p wgl babka mnie pochwaliła na forum wszystkich rodziców, porażka :evil_lol:

Posted

hahahah przypomniałaś mi o sankach xd
huehuehue jak Ola przyjedzie to zaprzęgniemy trzy mega silne psy, czyli Nane, Lusię i Cikoline :diabloti: bdzie fajnie xd
a ja cem filmik jak Dora ciągnie xP

Posted

[quote name='Victoria']hahahah przypomniałaś mi o sankach xd
huehuehue jak Ola przyjedzie to zaprzęgniemy trzy mega silne psy, czyli Nane, Lusię i Cikoline :diabloti: bdzie fajnie xd
a ja cem filmik jak Dora ciągnie xP[/QUOTE]

musiałabym zgarnąć jakiegoś dzieciaka na sanki, a takowego w sąsiedztwie nie posiadam :evil_lol: