paulaa. Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 a kiedy dora ma urodzinki, tak wgl ? :cool3: Quote
Aleksa. Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='paulaa.']a kiedy dora ma urodzinki, tak wgl ? :cool3:[/QUOTE] 24 czerwiec :p Quote
paulaa. Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Aleksandra95']24 czerwiec :p[/QUOTE] I tyle mamy aż na filmik czekać ? :mad: no chyba żartujesz :eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='paulaa.']I tyle mamy aż na filmik czekać ? :mad: no chyba żartujesz :eviltong:[/QUOTE] no nie :D ale wtedy bedzie wiekszy :p Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Aleksandra95']24 czerwiec :p[/QUOTE] Fajna data :p Quote
Aleksa. Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']Fajna data :p[/QUOTE] a co wtedy ? :D Dostalam się z Dorą na Dzień Treningowy Freex :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Aleksandra95']a co wtedy ? :D [/QUOTE] Wtedy poznałam swojego męża :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']Wtedy poznałam swojego męża :loveu:[/QUOTE] ooo fajnie :cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 bedziesz miala z czego składać filmik :D :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 mama mi kupiła sanki :evil_lol: to nic że nie tkie jak chciałam..haha idę coś tam z dorą poćwiczyć :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Jakie to sanki? Takie zwykłe czy zaprzęgowe? Quote
Sonka95 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Dostalam się z Dorą na Dzień Treningowy Freex :)[/QUOTE] Gratulacje :loveu: O sanki husky to uwielbiają je ciągnąć ;) Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Aleksandra95']mama mi kupiła sanki :evil_lol: to nic że nie tkie jak chciałam..haha idę coś tam z dorą poćwiczyć :evil_lol:[/QUOTE] Będzie wesoło;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Ty$ka']Jakie to sanki? Takie zwykłe czy zaprzęgowe?[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Gratulacje :loveu: O sanki husky to uwielbiają je ciągnąć ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']pewnie zwykłe :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='M&S']Będzie wesoło;)[/QUOTE] Tak tak zwykłe :D coś tam ćwiczyłyśmy na podwórku już:p Quote
Ty$ka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ooo, a masz sledy? I jak umocowałaś te sanki, by nie wjeżdżały na Dorę? ;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Ty$ka']ooo, a masz sledy? I jak umocowałaś te sanki, by nie wjeżdżały na Dorę? ;)[/QUOTE] Tak, mam sledy :) wiesz co,ja na razie próbuje z nią ćwiczyć, by sama biegła do przodu, a nie jak ktoś razem z nią biegnie ;) wysyłałam ją do miski, sanki ją nie uderzały, bo truchtała :) blisko miske na razie stawiam ;) ale usiadłam kilka razy, a ona na mnie patrzy z miną 'chyba Ci się pomyliło, że ja mam Ciebie ciągnąć :p:evil_lol: ' ogólnie to nie jest pierwsza jej styczność sankami, ciągała już kilka razy, ale zawsze ktoś obok niej biegł ;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Ty$ka']W takim razie powodzenia w nauce :).[/QUOTE] Dzięki :) Właśnie mama wróciła z zebrania :lol: wreszcie można uznać, że semestr zakończony :p nie jest źle, ale nie najlepiej :p wgl babka mnie pochwaliła na forum wszystkich rodziców, porażka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Chciałabym zobaczyć wzrok Dory jak siadasz na sanki :diabloti: Quote
Victoria Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 hahahah przypomniałaś mi o sankach xd huehuehue jak Ola przyjedzie to zaprzęgniemy trzy mega silne psy, czyli Nane, Lusię i Cikoline :diabloti: bdzie fajnie xd a ja cem filmik jak Dora ciągnie xP Quote
Aleksa. Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='magdabroy']Chciałabym zobaczyć wzrok Dory jak siadasz na sanki :diabloti:[/QUOTE] chyba nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Victoria']hahahah przypomniałaś mi o sankach xd huehuehue jak Ola przyjedzie to zaprzęgniemy trzy mega silne psy, czyli Nane, Lusię i Cikoline :diabloti: bdzie fajnie xd a ja cem filmik jak Dora ciągnie xP[/QUOTE] musiałabym zgarnąć jakiegoś dzieciaka na sanki, a takowego w sąsiedztwie nie posiadam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 oh sanki :D weź na spacer zrobimy filmiki :lol: Ty sobie siadziesz Dora pooooleeeciii :evil_lol: ja zrobie filmik :D moze byc? ;) fajnie ze w koncu ferie masz ! takim to dobrze :p Quote
Recommended Posts