Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama dopiero dojechała.. nagle w domu energie odzyskał, ale nie może u mnie zostać..

zrobiliśmy zapoznanie na smyczach chiwlkę się powąchały, a on nagle sie wydostał z obroży i rzucił się na Dore... muszę mu znaleźć szybko tymczas :placz:

Posted

[quote name='Angi']to on taki wielki? :o[/QUOTE]

mały, ale nie pogodze dwóch nie lubiących się psów w domu.. :( on jest dorosły widocznie ma swoje nawyki.. jutro jeszcze raz spróbuje ich zapoznać, ale marnie to widze..

gdzie mogę szukać pomocy.. ? :(

Posted

[quote name='Angi']Spróbuj po fundacjach w okolicy..
w ostateczności schronisko...[/QUOTE]

w tym problem, że jest jedyna Fundacja-przytulisko gdzie jestem wolontariuszką i ma ma miejsca..
pracownik ze stacji benzynowej(bo tam psiak był) jeździł z nim po schroniskach, lecznicy bez żadnej skutku.. :(

Posted

[quote name='Sonka95']a do Azylu pod Psim Aniołem ? Można tam zadzwonić i się spytać czy nie przyjmą psa ...[/QUOTE]

Zanim go wzięliśmy dzwoniliśmy tam,przyjmują tylko z Warszawy psy.Proponowali żeby zawieźć go do Wawy wtedy zadzwonić po straż miejska i ma obowiązek go do schronu zabrać, ale to najgorsza wersja :(

Posted

[quote name='Victoria']a i tak czesto nawet umowami sie nie przejmuja..[/QUOTE]
zależy gdzie :lol:
[quote name='Aleksandra95']Zanim go wzięliśmy dzwoniliśmy tam,przyjmują tylko z Warszawy psy.Proponowali żeby zawieźć go do Wawy wtedy zadzwonić po straż miejska i ma obowiązek go do schronu zabrać, ale to najgorsza wersja :([/QUOTE]
Eh, jednak w ostateczności wiadomo co zrobić..