Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry:)[/QUOTE] Hej ;) [quote name='Ty$ka']Hej :) I jak - była kartkówka z biologii? :) Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D[/QUOTE] Hej :) nie było ;) ale sprawdzian z angola zwaliłam :roll: a ta babka jest głupia i nie dość, że ocena na nowy semestr, to według niej sprawdzian z całego unitu (dla niej zwie się kartkówką) nie ma możliwości poprawy O.o :angryy: jutro mam wielki sprawdzian z matmy, a nie ogarniam tego :angryy: dodam że polowa klasy ma 1 proponowane! wgl już mam dosyć szkoły chce ferii i odpocząć porządnie. aaa i miałąm dzisiaj niezłą glebe na wf :d nigdy takiej nie miałam nawet w podstawówce ahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdarte kolano i mało co ręka nie złamana :evil_lol: ale co tam piłki nie dałam odebrać :diabloti: wiesz że to blokadą jest tylko odległość. :smile: przede mną nie trzeba odśnieżać żadnych ścieżek aż taka paniusią nie jestem :p za kogo Ty mnie uważasz :evil_lol: [COLOR=#b22222][I]i fotki których jeszcze tu nie było, bo usłyszałam, że pusto w galerii :evil_lol:[/I][/COLOR] z serii po co usiąść na łóżku jak można z psem na podłodze :diabloti: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-gVULuT5jD78/UO8MahRJ-cI/AAAAAAAAArc/dcMvjl_Ty6s/s640/P1170433.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-aD1EXXJ-ATY/UO8MdhTgAqI/AAAAAAAAArk/knCDiZ-WdA4/s512/P1170452.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ODMw4_xYGnQ/UO8MhIpIxHI/AAAAAAAAArs/lnbUVDUzfI0/s640/P1170511.JPG[/IMG] Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja też zawaliłam dzisiaj kartkówki z angola (kto słyszał dwie w ciągu jednej lekcji?), a jutro mam poprawę z fizyki, kartkówkę z niemca i sprawdzian z biologi, no tylko się powiesić :(. Kiedy zaczynają się Wam ferie? ;) Nam niestety dopiero 11lutego, buuuuu. No, twarda z Ciebie babka. Grunt, że się nie dałaś - a gleba, no cóż w takiej sprawie to jest wręcz nagroda, a nie kara 8). To przecież miała być kolejna zachęta, a Ty to tak spłyciłaś :D :lol: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-gVULuT5jD78/UO8MahRJ-cI/AAAAAAAAArc/dcMvjl_Ty6s/s640/P1170433.JPG[/url] Dorcia w mafii jest :D Moziiii :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja też zawaliłam dzisiaj kartkówki z angola (kto słyszał dwie w ciągu jednej lekcji?), a jutro mam poprawę z fizyki, kartkówkę z niemca i sprawdzian z biologi, no tylko się powiesić :(. Kiedy zaczynają się Wam ferie? ;) Nam niestety dopiero 11lutego, buuuuu. No, twarda z Ciebie babka. Grunt, że się nie dałaś - a gleba, no cóż w takiej sprawie to jest wręcz nagroda, a nie kara 8). To przecież miała być kolejna zachęta, a Ty to tak spłyciłaś :D :lol: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-gVULuT5jD78/UO8MahRJ-cI/AAAAAAAAArc/dcMvjl_Ty6s/s640/P1170433.JPG[/URL] Dorcia w mafii jest :D Moziiii :loveu:[/QUOTE] my mamy ferie od 28 stycznia, jak się nie mylę :) a załtwisz mi transport ? :evil_lol: a tak wgl, ostatnio ciągle mnie ktoś z dogo na fb zaprasza, ale Ciebie nie mam :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Aleksandra95']my mamy ferie od 28 stycznia, jak się nie mylę :) a załtwisz mi transport ? :evil_lol: a tak wgl, ostatnio ciągle mnie ktoś z dogo na fb zaprasza, ale Ciebie nie mam :diabloti:[/QUOTE] Ej, przydłużam sobie ferie - przyjeżdżam do Ciebie :P Oczywiście :loveu: No jak mi wypomina 8) [tosz to karygodne, że mnie nie masz! MNIE!] A masz Madę? Albo Angi? Albo... innych? :P Dawaj mi na PW link do swojego profilu :D Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Ej, przydłużam sobie ferie - przyjeżdżam do Ciebie :P Oczywiście :loveu: No jak mi wypomina 8) [tosz to karygodne, że mnie nie masz! MNIE!] A masz Madę? Albo Angi? Albo... innych? :P Dawaj mi na PW link do swojego profilu :D[/QUOTE] Dobra, wpadaj:lol: a szukaj, szukaj aż znajdziesz :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Angi']Mam Aleksandrę :P Ciebie też xD[/QUOTE] cicho :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Dobra, to wpadnę 8) Aaaa prościzna. Znam Twoje imię, nazwisko i wiem, że ma Cię Angi. Zaraz Cię dopadnę 8) EDIT: Już :lol: Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Aaaaa, Ty$ka zrobi mi przegląd znajomych :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Angi']Aaaaa, Ty$ka zrobi mi przegląd znajomych :evil_lol:[/QUOTE] Już zrobiłam :D Bolało? :P Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 nazwisko ? :D ahahahah a skąd :mad: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Aleksandra95']nazwisko ? :D ahahahah a skąd :mad:[/QUOTE] Ekhem, nie chcę być skromna (:evil_lol:), ale szlachta takie rzeczy po prostu wie. 8) Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Już zrobiłam :D Bolało? :P[/QUOTE] noo :( :( :( Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 hahaha, teraz czas lajków :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Angi']noo :( :( :([/QUOTE] A tak się starałam, by... bolało bardziej :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Dziewczyny co to zmowa na spam ? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dziewczyny co to zmowa na spam ? :evil_lol:[/QUOTE] Jest Angi, jest impreza 8) Nie to nie, przejdziemy gdzie indziej :P Quote
*Magda* Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Jest Angi, jest impreza 8) Nie to nie, przejdziemy gdzie indziej :P[/QUOTE] Chodźcie do mnie ;) Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Jest Angi, jest impreza 8) Nie to nie, przejdziemy gdzie indziej :P[/QUOTE] kto napisze za mnie matme ? :placz: nie rozumiem jej, głowa mnie boli. :( miałam na myśli spam na fb ahahhah :D Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Jest Angi, jest impreza 8) Nie to nie, przejdziemy gdzie indziej :P[/QUOTE] Ty$ce teraz pospamuję! :D Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Też matmy nie ogarniam ;) Aj daj spokój, one strasznie spamują (ja tylko grzecznie odpowiadam :P), ale cóż to dlatego, że większość z nich mieszka kawałek ode mnie (znamy się ze zlotów harcerskich), więc nie mamy gdzie gadac :D [quote name='Angi']Ty$ce teraz pospamuję! :D[/QUOTE] Spoko, zapraszam ;P Quote
Pusiakowa Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Witamy w śnieżne popołudnie :) Dora jak zwykle urocza :loveu: Quote
PannaAnna Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dorusia prawie jak dogoterapeutka :razz:. [QUOTE]kto napisze za mnie matme ? :placz: nie rozumiem jej, głowa mnie boli. :-( [/QUOTE] O jak ja się cieszę, że odwaliłam juz mature z matmy i nigdy więcej nie muszę się tego uczyć :diabloti:. Quote
Recommended Posts