paulaa. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 oczojebny róż :loveu: już wiem jakiego koloru będzie nasza startówka :diabloti: nie żebym znowu robiła z mojego psa babę :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='monika15']ładne kolorki :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ładne kolorki polaru :) Ale ja bym Dorę pooglądała ;)[/QUOTE] Dzięki :) nie mam jej zdjęć ;p [quote name='paulaa.']oczojebny róż :loveu: już wiem jakiego koloru będzie nasza startówka :diabloti: nie żebym znowu robiła z mojego psa babę :evil_lol:[/QUOTE] a no :lol: nie dałaś mi konkretnego linka :D Quote
paulaa. Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Aleksandra95'] a no :lol: nie dałaś mi konkretnego linka :D[/QUOTE] Pisałam Ci, że to i tak nie teraz, bo nie mam kasy. :eviltong: a do kwietnia jeszcze zdąże ci podesłać :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='masdamerka']Witamy się :D Przecudna jest :loveu:[/QUOTE] Witamy :) [quote name='M&S']Witamy się po ciężkim dniu pracy...[/QUOTE] ojj, to odpoczywaj :) [quote name='paulaa.']Pisałam Ci, że to i tak nie teraz, bo nie mam kasy. :eviltong: a do kwietnia jeszcze zdąże ci podesłać :D[/QUOTE] no tak, ale ogólnie wzór miałaś pokazać ;p czy z karabińczykiem, czy nie :p Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='M&S']Własnie, to robię-odpoczywam;)[/QUOTE] :) [quote name='Angi']robisz szarpakowe obroże? :D[/QUOTE] tzn. nie robiłam ;) ale jak pokażesz mi jak by miało wyglądać, to bym ci powiedziała, czy w ogóle bym umiała:) Quote
betty_labrador Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 szarpakowe obroże? czy polarowe ? :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='betty_labrador']szarpakowe obroże? czy polarowe ? :D[/QUOTE] Już pisałam z Angi i się dowiedziałam ;) miała na mysli co innego ;) Quote
betty_labrador Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']Już pisałam z Angi i się dowiedziałam ;) miała na mysli co innego ;)[/QUOTE] aaa to oki :) zwracam honor :) Quote
angineuuka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']Już pisałam z Angi i się dowiedziałam ;) miała na mysli co innego ;)[/QUOTE] Mój błąd, nie znam się na tym.. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [url]http://besty.pl/2005791[/url] hahahhahahaha :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [url]http://besty.pl/2005146[/url] hahaha, wokal i miny :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Aleksandra95'][URL]http://besty.pl/2005791[/URL] hahahhahahaha :D[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
betty_labrador Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 hahaha :D dobfre z tym psem w butach :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Hej :) Meldujemy sie, że żyjemy :) Jutro do was pozaglądam, bo jakąś godzine temu wróciłam do domu..lekarz itp ;) a musze się na sprawdzian z anglika nauczyć, i kartkówka z biol może być ;) W sobotę może wreszcie pojade do przytuliska,ale zobaczę ;) niedziela hmm, pokombinuje ze spacerem z kimś, a jak nie, to mama może ze mną się przejdzie,może... ;) Quote
paulaa. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Pozdrowienia z lekcji informatyki :lol::loveu: z przytuliska koniecznie fotki poproszę, pewnie już tam się zupełnie stadko zmieniło :smile: muszę jeszcze kiedyś tam pojechać ;) Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='ania90']ciekawe szarpaki robisz :)[/QUOTE] :) [quote name='paulaa.']Pozdrowienia z lekcji informatyki :lol::loveu: z przytuliska koniecznie fotki poproszę, pewnie już tam się zupełnie stadko zmieniło :smile: muszę jeszcze kiedyś tam pojechać ;)[/QUOTE] Ja takich 'lekkich' przedmiotów nie mam :placz: jak będzie taka pogoda, jak teraz, to na pewno nie jade :p Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Hej :) I jak - była kartkówka z biologii? :) Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D Quote
*Magda* Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Ty$ka'] Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D[/QUOTE] Propozycja nie do odrzucenia ;) Quote
Recommended Posts