Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika15']ładne kolorki :)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ładne kolorki polaru :) Ale ja bym Dorę pooglądała ;)[/QUOTE]

Dzięki :) nie mam jej zdjęć ;p

[quote name='paulaa.']oczojebny róż :loveu: już wiem jakiego koloru będzie nasza startówka :diabloti: nie żebym znowu robiła z mojego psa babę :evil_lol:[/QUOTE]

a no :lol: nie dałaś mi konkretnego linka :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']
a no :lol: nie dałaś mi konkretnego linka :D[/QUOTE]
Pisałam Ci, że to i tak nie teraz, bo nie mam kasy. :eviltong: a do kwietnia jeszcze zdąże ci podesłać :D

Posted

[quote name='masdamerka']Witamy się :D Przecudna jest :loveu:[/QUOTE]
Witamy :)
[quote name='M&S']Witamy się po ciężkim dniu pracy...[/QUOTE]
ojj, to odpoczywaj :)

[quote name='paulaa.']Pisałam Ci, że to i tak nie teraz, bo nie mam kasy. :eviltong: a do kwietnia jeszcze zdąże ci podesłać :D[/QUOTE]

no tak, ale ogólnie wzór miałaś pokazać ;p czy z karabińczykiem, czy nie :p

Posted

[quote name='M&S']Własnie, to robię-odpoczywam;)[/QUOTE]
:)
[quote name='Angi']robisz szarpakowe obroże? :D[/QUOTE]

tzn. nie robiłam ;) ale jak pokażesz mi jak by miało wyglądać, to bym ci powiedziała, czy w ogóle bym umiała:)

Posted

Hej :)

Meldujemy sie, że żyjemy :) Jutro do was pozaglądam, bo jakąś godzine temu wróciłam do domu..lekarz itp ;) a musze się na sprawdzian z anglika nauczyć, i kartkówka z biol może być ;)

W sobotę może wreszcie pojade do przytuliska,ale zobaczę ;) niedziela hmm, pokombinuje ze spacerem z kimś, a jak nie, to mama może ze mną się przejdzie,może... ;)

Posted

Pozdrowienia z lekcji informatyki :lol::loveu:

z przytuliska koniecznie fotki poproszę, pewnie już tam się zupełnie stadko zmieniło :smile: muszę jeszcze kiedyś tam pojechać ;)

Posted

[quote name='ania90']ciekawe szarpaki robisz :)[/QUOTE]
:)
[quote name='paulaa.']Pozdrowienia z lekcji informatyki :lol::loveu:

z przytuliska koniecznie fotki poproszę, pewnie już tam się zupełnie stadko zmieniło :smile: muszę jeszcze kiedyś tam pojechać ;)[/QUOTE]

Ja takich 'lekkich' przedmiotów nie mam :placz:

jak będzie taka pogoda, jak teraz, to na pewno nie jade :p

Posted

Hej :)

I jak - była kartkówka z biologii? :)

Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D

Posted

[quote name='Ty$ka']
Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D[/QUOTE]

Propozycja nie do odrzucenia ;)