Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eh, miała mieć Dora połowę bagażnika i tyłu dla siebie, a bagaże okazały się zbyt wielkie i ma mały kawałek na tylnym siedzeniu, ale damy rade.;) ciekawe czy wszystko spakowałam. :D

Posted

Spakowane-ciekawe czy wszystko ...o 4 wstaje :mdleje: w samochodzie jeszcze dwa szarpaki do zrobienia:splat:

a miało być tak pięknie

a będzie siedziała koło mnie :p no nic jedziemy trzymajcie kciuki za zachoanie Dory !

Do powrotu :hand:

Posted

Dzięki ! :) właśnie wróciłyśmy.:loveu: Dorciak się uspokoił była zdenerwowana na początku po jeździe :) ale idę spać.:evil_lol: Dora też padła i śpi :) miały być wieści na bieżąco ale poprzedni turnus wyczerpał cały limit :(

Posted

darii_iia napisał(a):
Czekam na relację ! :)

właściwie nie wiem co napisać. :evil_lol:

W Annówce super atmosfera, było tak fajnie na luzie.:D jak w domu po prostu.:D ktoś był głodny szedł do lodówki wyciągał jedzenie i już hahaha :lol:

Dora była grzeczna jak na nią.:D w klatce spała całymi nocami i większość dnia, nawet pokoju nie zdemolowała.:evil_lol: Agility znudziło jej się po dwóch dniach praktycznie, ale i tak fajnie, że mogłam z nią pojechać. :)

Przynajmniej poznałam fajnych i pozytywnie zwariowanych ludzi.:loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
właściwie nie wiem co napisać. :evil_lol:

W Annówce super atmosfera, było tak fajnie na luzie.:D jak w domu po prostu.:D ktoś był głodny szedł do lodówki wyciągał jedzenie i już hahaha :lol:

Dora była grzeczna jak na nią.:D w klatce spała całymi nocami i większość dnia, nawet pokoju nie zdemolowała.:evil_lol: Agility znudziło jej się po dwóch dniach praktycznie, ale i tak fajnie, że mogłam z nią pojechać. :)

Przynajmniej poznałam fajnych i pozytywnie zwariowanych ludzi.:loveu:

No to fajnie, że obóz udany, to kiedy będą zdjęcia?:lol::cool3:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
A to nie brałaś aparatu, no ok to czekam na zdjęcia od dziewczyn;)

A jak w ogóle minęła sama podróż na obóz?

Nie nie brałam, bo i tak mam cyfrówkę.:p zresztą rodzice ją wzięli .:D

W tamtą stronę pies się kręcił i nie spała wcale.;) a powrót razem przespałyśmy na tylnym siedzeniu sobie.:D jeszcze mama powiedziała że aż nam zdjęcie zrobiła :evil_lol: