Natalia&Cody Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Świetne szarpaki :D :D Że Tobie się chce to robić :eviltong: Do pyska Dorze z tym szarpaczkiem :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 miesne kuleczki smaki się pieką jeszcze czekają serowe... a pakowanie no jeszcze nie zaczęłam :D tzn wyjęłam bluzki Quote
Aleksa. Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 eh, miała mieć Dora połowę bagażnika i tyłu dla siebie, a bagaże okazały się zbyt wielkie i ma mały kawałek na tylnym siedzeniu, ale damy rade.;) ciekawe czy wszystko spakowałam. :D Quote
Aleksa. Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Spakowane-ciekawe czy wszystko ...o 4 wstaje :mdleje: w samochodzie jeszcze dwa szarpaki do zrobienia:splat: a miało być tak pięknie a będzie siedziała koło mnie :p no nic jedziemy trzymajcie kciuki za zachoanie Dory ! Do powrotu :hand: Quote
Victoria Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ale wam zazdroszcze ;] to miłego obozu zyczymy :* Quote
kalyna Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 trzymamy :kciuki: no i my grzecznie za Wami poczekamy ;) przywieźcie duuużo fot ;) Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Miłego obozowania, udanej pogody i wspaniałej przygody :) Quote
betty_labrador Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 milego wypadu! miejmy nadzieje ze Dora sie uspokoi ;) Quote
Klaudia&Aza Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ja też zazdroszczę wyjazdu, może za rok i ja pojadę;) Więc życzę udanej zabawy i wspaniałego obozowania:-P Liczę na dużo zdjęć:) Quote
Daga&Maks Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 miłego wyjazdu :) i czekamy na mnóstwo fotek Quote
Aleksa. Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Dzięki ! :) właśnie wróciłyśmy.:loveu: Dorciak się uspokoił była zdenerwowana na początku po jeździe :) ale idę spać.:evil_lol: Dora też padła i śpi :) miały być wieści na bieżąco ale poprzedni turnus wyczerpał cały limit :( Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 A ja myślała, że dopiero jutro wracacie:lol: Również czekam na relację;) Quote
Aleksa. Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 darii_iia napisał(a):Czekam na relację ! :) właściwie nie wiem co napisać. :evil_lol: W Annówce super atmosfera, było tak fajnie na luzie.:D jak w domu po prostu.:D ktoś był głodny szedł do lodówki wyciągał jedzenie i już hahaha :lol: Dora była grzeczna jak na nią.:D w klatce spała całymi nocami i większość dnia, nawet pokoju nie zdemolowała.:evil_lol: Agility znudziło jej się po dwóch dniach praktycznie, ale i tak fajnie, że mogłam z nią pojechać. :) Przynajmniej poznałam fajnych i pozytywnie zwariowanych ludzi.:loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):właściwie nie wiem co napisać. :evil_lol: W Annówce super atmosfera, było tak fajnie na luzie.:D jak w domu po prostu.:D ktoś był głodny szedł do lodówki wyciągał jedzenie i już hahaha :lol: Dora była grzeczna jak na nią.:D w klatce spała całymi nocami i większość dnia, nawet pokoju nie zdemolowała.:evil_lol: Agility znudziło jej się po dwóch dniach praktycznie, ale i tak fajnie, że mogłam z nią pojechać. :) Przynajmniej poznałam fajnych i pozytywnie zwariowanych ludzi.:loveu: No to fajnie, że obóz udany, to kiedy będą zdjęcia?:lol::cool3: Quote
Aleksa. Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ja zdjęć nie mam, ale dziewczyny coś mają :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Ja zdjęć nie mam, ale dziewczyny coś mają :) A to nie brałaś aparatu, no ok to czekam na zdjęcia od dziewczyn;) A jak w ogóle minęła sama podróż na obóz? Quote
Aleksa. Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A to nie brałaś aparatu, no ok to czekam na zdjęcia od dziewczyn;) A jak w ogóle minęła sama podróż na obóz? Nie nie brałam, bo i tak mam cyfrówkę.:p zresztą rodzice ją wzięli .:D W tamtą stronę pies się kręcił i nie spała wcale.;) a powrót razem przespałyśmy na tylnym siedzeniu sobie.:D jeszcze mama powiedziała że aż nam zdjęcie zrobiła :evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Miałaś iść spać. :lol: Oo, poka to zdjęcie. :diabloti: Quote
Recommended Posts