Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 betty_labrador napisał(a):a nie pamiętasz firmy? bo różne podobne robią :) To była akcja jakas w biedronce i tam kupiłam. :) Ale Paula tez tam kupiła, więc ma identyczną świnkę. : D odkupię od Pauli :loveu: ratuje nam życie, a bardziej mi . :D a tu krótki filmik-zapomniałam że go mam. ;) nagrany jak psy skończyły praktycznie się bawić.:placz: [video=youtube;vNDczu9BFUA]http://www.youtube.com/watch?v=vNDczu9BFUA[/video] Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Miło ratować komuś życie. :D haha Ale serio nie musicie płacić, nam i tak są zbędne, nawet się cieszę, że się ich pozbędę, chociaż jednej. :lol: A filmik super, tylko operator strasznie machał kamerą. :D Ale psiaki się super bawią. :loveu: Quote
*Magda* Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jedź po świnkę, a nie siedzisz na dogo :mad::eviltong: Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a):Miło ratować komuś życie. :D haha Ale serio nie musicie płacić, nam i tak są zbędne, nawet się cieszę, że się ich pozbędę, chociaż jednej. :lol: A filmik super, tylko operator strasznie machał kamerą. :D Ale psiaki się super bawią. :loveu: Operator był taranowany dupami tych psów .:diabloti: To ja mam piłkę nową. :D dam Scoobemu :p Dora ma taką samą niebieską. :lol: magdabroy napisał(a):Jedź po świnkę, a nie siedzisz na dogo :mad::eviltong: Już nam Paula załatwiła .:lol: Quote
kalyna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a):Ola, ja ci tą świnkę, mogę oddać za darmo. :D Mam 2 a Scooby i tak się nimi bardzo żadko bawi. ;) szybka akcja na dogo i Dora będzie uszczęśliwiona :) moja Soń chodzi z wszystkimi zabawkami, które piszczą :mdleje: albo, z tymi którymi aktualnie się Gandi bawi.... Quote
Karro Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jak się fajnie Tosia z Dora podgryzają na filmiku :loveu: :D Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a): To ja mam piłkę nową. :D dam Scoobemu :p Dora ma taką samą niebieską. :lol: No dobra. :razz: Tylko ja chcę wręczyć Dorze świnię, niech wie że to od jej ulubionej cioci Pauli haha :evil_lol::loveu: Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 kalyna napisał(a):szybka akcja na dogo i Dora będzie uszczęśliwiona :) moja Soń chodzi z wszystkimi zabawkami, które piszczą :mdleje: albo, z tymi którymi aktualnie się Gandi bawi.... świnka będzie we wtorek. :p understandme napisał(a):Jak się fajnie Tosia z Dora podgryzają na filmiku :loveu: :D no :loveu: paulaa. napisał(a):No dobra. :razz: Tylko ja chcę wręczyć Dorze świnię, niech wie że to od jej ulubionej cioci Pauli haha :evil_lol::loveu: Dobra ;) a skąd wiesz że ulubionej ? :D Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [video=youtube;Rvv98t7RPFM]http://www.youtube.com/watch?v=Rvv98t7RPFM[/video] wczorajsze nudy Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a): Dobra ;) a skąd wiesz że ulubionej ? :D ulubiona będzie jak jej wręczę świnię we wtorek. :cool3: i będę ją mogła wygłaskać wreszcie przez te 5 dni :loveu: edit: fajny filmik, nie mogę się napatrzeć jak ona śmiesznie wykonuje komendy. :lol: tak zadziornie, ale jednak z uśmiechniętym pycholem Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a):ulubiona będzie jak jej wręczę świnię we wtorek. :cool3: i będę ją mogła wygłaskać wreszcie przez te 5 dni :loveu: edit: fajny filmik, nie mogę się napatrzeć jak ona śmiesznie wykonuje komendy. :lol: tak zadziornie, ale jednak z uśmiechniętym pycholem Jej się nie chce nic robić i kombinuję :p Quote
Aleksandrossa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Haha na filmiku z zabawy dziewczyn się załapaliśmy jak młodego ratowałam przed zgnieceniem :evil_lol: Ale super wygląda Wasz slalom :cool3: Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Haha na filmiku z zabawy dziewczyn się załapaliśmy jak młodego ratowałam przed zgnieceniem :evil_lol: Ale super wygląda Wasz slalom :cool3: no.:D Slalom uczymy się :p jeszcze potykam się o Dore, ale uczymy się i tak jest lepiej niż jak kiedyś za parówką. :p Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nie lubię Cię, masz granatową ścianę w pokoju :( Też chciałam :P Ale mama kategorycznie zabroniła :p i mam czerwoną, co w sumie i tak brałam pod uwagę przy wyborze kolorów :P :evil_lol: albo taka niska jesteś albo Dora taka duża i przy slalomie musisz nogi wysoko podnosić :lol: Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a):Nie lubię Cię, masz granatową ścianę w pokoju :( Też chciałam :P Ale mama kategorycznie zabroniła :p i mam czerwoną, co w sumie i tak brałam pod uwagę przy wyborze kolorów :P :evil_lol: albo taka niska jesteś albo Dora taka duża i przy slalomie musisz nogi wysoko podnosić :lol: Tez chciałam granat ! :) I ja jestem niska i ona jest duża.:D Quote
kalyna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Dora ma taką samą minę szaleńca jak moja Sonia :D Quote
Victoria Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 a ja chce czarną ściane... i sie tata nie zgadza.. ;/ Super macie slalom ;d;d;d ładny pokój :p huehue też się do filmiku z PM załapałam ;p Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 kalyna napisał(a):Dora ma taką samą minę szaleńca jak moja Sonia :D obie szalone.:lol: Victoria napisał(a):a ja chce czarną ściane... i sie tata nie zgadza.. ;/ Super macie slalom ;d;d;d ładny pokój :p huehue też się do filmiku z PM załapałam ;p ten slalom jest tragiczny, ale spoko. :p jak w tytule :evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::jumpie::g rin: Dodam że Dora tylko 10 kg lżejsza :diabloti: i nie toleruje podnoszenia jej :diabloti: ja ją ostatnio z zaskoczenia podnosze :evil_lol: [video=youtube;kjFKprd6GX0]http://www.youtube.com/watch?v=kjFKprd6GX0[/video] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula03 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ale Dora fajnie wykonuje te komendy :D O matko już nie mogę doczekać się poniedziałku :loveu: Quote
rashelek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Haha no slalom w waszym wykonaniu jest wyjątkowy :D Podziwiam Cię, że ją dźwigasz ;) Cekin jest ode mnie ze 20kg lżejszy, ale nawet nie podejmuję prób :lol: Mnie to się marzyła zawsze taka ciemnofioletowa ściana albo fototapeta :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jakie fajne filmiki :D Morus też się podszczypuje z psią koleżanką, no i obśliniają się nawzajem :P Sztuczkowanie bardzo fajnie Wam wychodzi. Ile Dora ma w kłębie? :D Haha, siłowanie jest extra :D. Dużo Dorcia waży? ;) Quote
betty_labrador Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 haha jaka mina skupiona przy podnoszeniu :D fajnie idze Wam ta współpraca :D naucz ja jeszcze wskakiwania na plecy :cool3: Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Hahahahah, padłam. :lol: I jeszcze mina Dory i twoja przy podnoszeniu, prawie jak Pudzian. :eviltong: Biedny piesek przerażony Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Paula03 napisał(a):Ale Dora fajnie wykonuje te komendy :D O matko już nie mogę doczekać się poniedziałku :loveu: my będziemy we wtorek między 8-9 :loveu: vaness napisał(a):Jeszcze dobrze , że ją podniesiesz :cool3: ledwo :diabloti: rashelek napisał(a):Haha no slalom w waszym wykonaniu jest wyjątkowy :D Podziwiam Cię, że ją dźwigasz ;) Cekin jest ode mnie ze 20kg lżejszy, ale nawet nie podejmuję prób :lol: Mnie to się marzyła zawsze taka ciemnofioletowa ściana albo fototapeta :loveu: oj czepiacie się slalomu-uczymy się :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Jakie fajne filmiki :D Morus też się podszczypuje z psią koleżanką, no i obśliniają się nawzajem :P Sztuczkowanie bardzo fajnie Wam wychodzi. Ile Dora ma w kłębie? :D Haha, siłowanie jest extra :D. Dużo Dorcia waży? ;) Dora tylko tak się bawi :evil_lol: w kłębie nie wiem jutro napisze :eviltong: no nie mogę napać ile waży, bo wyda się moja aga :evil_lol: (27kg) betty_labrador napisał(a):haha jaka mina skupiona przy podnoszeniu :D fajnie idze Wam ta współpraca :D naucz ja jeszcze wskakiwania na plecy :cool3: żebym nie upuściła jej :lol: no tak żeby mnie połamała :D na dzisiaj palce mnie bolą Quote
Recommended Posts