Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Szelki zamówione z Dog Style ;) niee, ona była zaptrzona..:p coś tam zobaczyła i 10 minut czekałam aż ruszy się w końcu..:p nie chciała iść.;)[/QUOTE]
Dzięki ;)
Eh... w takim razie tylko mój pies jest taki głupi :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Dzięki ;)
Eh... w takim razie tylko mój pies jest taki głupi :lol:

e tam od razu głupi.;)

[quote name='Pestka']https://lh5.googleusercontent.com/-94UBQwojmak/UAbh7SpFTII/AAAAAAAAAzw/vLaNFalu7d4/s640/IMG20120716_008.jpg
Wow, ta klatka musi być ogromna, skoro ma tyle miejsca :-o

Ja się witam, nie wiem chyba po raz pierwszy? :cool3:

ma długość 109 cm, a chciałam kkupić 120 :evil_lol:

taaak, chyba pierwszy raz Witamy :hand:

Posted

[quote name='magdabroy']Hejka :hand:[/QUOTE]

[quote name='M&S']Hello:):):)[/QUOTE]
Hej ! :hand:

[quote name='betty_labrador']hehe i jeszcze biedna w kagańczyku musiala czekac :D[/QUOTE]
potem zdjęłam jej. ;)

[quote name='Fantowa']To w sobotkę róbcie zdjęcia dziewczyny :loveu:[/QUOTE]

No Justyna zrobi pewnie :loveu:

Posted

[quote name='unikatowydiament']i My się także witamy:)[/QUOTE]

Hejka. :)
[quote name='sunshine']a co tu się w sobote szykuje?:P[/QUOTE]
spacerek w gronie kilku psów.:)

Posted

[quote name='Aleksandra95']mam kilka fot w telefonie z dzisiaj zgrać czy nie chcecie ? :p[/QUOTE]
Że też pytasz... Oczywiście, że chcemy :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobra zrzuce na kompa choć są brzydkie .;p mam jakieś filmiki.;p[/QUOTE]
Jakie brzydkie... jakie brzydkie - jeszcze się przekonamy =)

Filmiki też dawaj :D

Posted

Miało być tak, że pójdę z Dorą na krótki spacer, bo byłam już dzisiejszym dniem zmęczona... a wyszło tak że byłyśmy 2,5 godz.. :p Na początku widziałam z daleka, że leci do nas starszy szczeniak, który jest na łańcuchu trzymany, ale z Dora się dogadał.. a Ci sami ludzie wzięli sobie mini szczeniaczka kolejnego więc poszły z nami ehh . Szkoda tylko, że zaraz ta mała kuleczka też trafi na łańcuch..

Potem w nowym wybudowanym domu zobaczyłam na podwórku dziewczynę ze szczeniakiem.:p jakoś tak zagadałyśmy się.. nie dostała się do mojej szkoły, a szkoda, bo dziewczyna tez bardzo lubi psy, więc będę może miała w końcu z kim chpdzić na spacery..:) szkoda tylko, że jej tata ze szczeniaka chce zrobić psa obronnego.. :( wypuszczany z kojca na noc, ehh jak to na wsi. Dobrze że chociaz spacery ma. :p bo rzadko to tutaj bywa ;)

Wróciłam cała w błocie dosłownie wszystko w błocie.:p