Aleksa. Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 kalyna napisał(a):a ja oglądałam :) i widzę jaki szał, że psiaki wodę znalazły... widać musiały z niej skorzystać.. chyba za ciepło im było :lol: a no było im ciepło :p Quote
Kirinna Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 a mi na komórce nie działa więc nie mogę się wypowiedzieć:) a ty nie w szkole?:) Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Kirinna napisał(a):a mi na komórce nie działa więc nie mogę się wypowiedzieć:) a ty nie w szkole?:) jak widać.:lol: hehehe :lol: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ogladałam , super :) :D psiaki happy ! Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 betty_labrador napisał(a):ogladałam , super :) :D psiaki happy ! innego wyjścia nie mają.:D Quote
motyleqq Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 a ta jak zwykle, do szkoły nie chodzi:diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Aleksandra95 napisał(a):innego wyjścia nie mają.:D wyjscie jest tylko jedno- w przestrzeń leśno-łąkową :lol: jak tam pokój? ogarnięty? :eviltong: Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 motyleqq napisał(a):a ta jak zwykle, do szkoły nie chodzi:diabloti: jak to jak zwykle ? :mad: dzisiaj jest święto i się nie idzie :eviltong: betty_labrador napisał(a):wyjscie jest tylko jedno- w przestrzeń leśno-łąkową :lol: jak tam pokój? ogarnięty? :eviltong: o tak. :eviltong: eeee, tak :razz: tzn. wrzuciłam wszystko do szafki i ją ledwo zamknęłam. :razz: odkurzyłam pokój :multi: i jeszcze pełno włosków Tosci i Dory było :mad::eviltong: i umyłam podłogę nawet :cool3: hahha, gorzej w szafkach :evil_lol: Quote
Paula03 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dzisiaj jest święto i się nie idzie :eviltong: Święta prawda :D Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 motyleqq napisał(a):a ta jak zwykle, do szkoły nie chodzi:diabloti: to może jeszcze coś lepszego.:D w piątek przyszły wyjeżdżam, wracam -zostaje jeden dzień szkoły i wolne, bo święta.;) czyli dwa tyg. wolnego.:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 deer_1987 napisał(a):ja ogladalam filmik :loveu::loveu: to super :D :):):) Quote
Oscar Patric Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 całuski zasyłąmy pięknej dziewczynce:) Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Molowe napisał(a):obejrzałam oba filmiki super :loveu: miło.:loveu: unikatowydiament napisał(a):całuski zasyłąmy pięknej dziewczynce:) dziękujemy.:):) zrobiłabym filmik, ale nie mam komu, a Dory nie mam z czego.:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 wikikoniki napisał(a):rób, nie marudź :D no ale nie mam z czego.;) Quote
betty_labrador Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 jak to nie masz komu? :> a nam? :eviltong: co tam robisz w weekendzik? :cool3: Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 betty_labrador napisał(a):jak to nie masz komu? :> a nam? :eviltong: co tam robisz w weekendzik? :cool3: a Wam z czego ? :p mam na nauke, ale co proponujesz ? :razz::razz::razz: Quote
Misia&Ruby Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a): [video=youtube;iHbpCtYbTTI]http://www.youtube.com/watch?v=iHbpCtYbTTI[/video] Super filmik :) Fajne macie tereny spacerowe ;) Quote
betty_labrador Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a Wam z czego ? :p mam na nauke, ale co proponujesz ? :razz::razz::razz: nie wiem, materiały archiwalne? :eviltong: :) (wiem ze nie masz juz :> ) spacer proponuje, o ile sie nie rozchoruje :roll: obudziłam sie ze strasznym drapaniem w gardle... mam nadzieje ze nie pójdzie to dalej ;) a to miłej nauki :D Quote
sunshine Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 fajny ten filmik:) przyjemnie się ogląda, dlaczego noszą klatki na pyskach raz po raz?:P Ide szukać zdjęć;) Quote
Recommended Posts