Aleksa. Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 betty_labrador napisał(a):mam na mysli te z Tosca,albo widzialam je poprostu w albumie :D :hmmmm: tych nie było, one są podobne.:D Quote
betty_labrador Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tych nie było, one są podobne.:D aha, z rodzaju znajdz 10 szczegółów :D Quote
Aleksa. Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 betty_labrador napisał(a):aha, z rodzaju znajdz 10 szczegółów :D zawsze Ty możesz dać nam jakieś fajne fotki :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [video=youtube;yFXt3Tb8-vI]http://www.youtube.com/watch?v=yFXt3Tb8-vI[/video] pokombinowałam i muzyka wreszcie podstawiona.:D Quote
Aleksa. Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 deer_1987 napisał(a):Jakie zdolne :loveu: deer_1987 napisał(a):Dwa ostatnie filmiki juz sa byłam, widziałam.:):) Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Super filmik! Skok w 18 sek. jest cudowny hahaha :loveu: Haszczak i agi to chyba rzadki widok? ;> A ten czarnuch, to co za psiak właściwie, tymczasowicz? Quote
Aleksa. Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Patka & Alan']Super filmik Gratulujemy ;) :eviltong: [quote name='A&L']Super filmik! Skok w 18 sek. jest cudowny hahaha :loveu: Haszczak i agi to chyba rzadki widok? ;> A ten czarnuch, to co za psiak właściwie, tymczasowicz? skok na żabę :diabloti: chyba rzadki :eviltong: duży czarnuch ? :cool3::cool3: tzn.Tosca ? ;)http://imageshack.us/photo/my-images/827/p1130881.jpg/ jeśli ona to psiak Betty_labrador :cool3: Quote
wikikoniki Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 to jest Tosca od betty_labrador. Ola miała ją na kilka dni :) Quote
Aleksa. Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='unikatowydiament']Dorka cudowna jak zawsze:) :) [quote name='A&L']Dokładnie ona, co to za panna? ;) [quote name='wikikoniki']to jest Tosca od betty_labrador. Ola miała ją na kilka dni :) dzięki Wiki.;) ahh, ale mam jutro cudowny dzień .. aż się nie mogę go doczekać :loveu::loveu: :angryy: chemia, matma (sprawdzian),chemia,chemia,chemia,polski,wok, chemia :loveu::angryy: Quote
Molowe Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 o mamo współczuje :buzi: ja tam póki co mam rekolekcje ale już boje się tego co będzie jak wrócę do świąt masakra :shake: Quote
paulaa. Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A ja jutro nie ide. :eviltong: Za to czwartek i piątek bardzo podobny. :-(:-( Quote
Aleksa. Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A&L napisał(a):Nie za dużo tej chemii ? ;> ;) no za dużo :angryy: tak to bym miała godz. wych. (ale tu zawsze chemia),matma,biologia,chemia, biologia,polski,wok,religia (ale tu też chemia :diabloti:) a jutro babki od biologii nie ma, wiec chemia wszystko :loveu::shake: Molowe napisał(a):o mamo współczuje :buzi: ja tam póki co mam rekolekcje ale już boje się tego co będzie jak wrócę do świąt masakra :shake: zazdroszczę, my mamy rekolekcje- czwartek, piątek, sobota. w tygodniu na 8:00 a potem normalnie lekcje.. dobrze że w piątek jadę do Londynu :loveu::loveu::loveu::loveu: A&L napisał(a):Ja mam 3 tygodnie przerwy od szkoły :razz: ahhh :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 paulaa. napisał(a):A ja jutro nie ide. :eviltong: Za to czwartek i piątek bardzo podobny. :-(:-( czemu nie idziesz ? Quote
paulaa. Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):czemu nie idziesz ? Kotem się musze zająć. ;) Quote
Kirinna Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 o londyn wycieczka szkolna? ją te jadę al ze szkoła strasznie się boję o siebie i mojego psa czy przeżyje okres samotności:) Quote
Aleksa. Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 paulaa. napisał(a):Kotem się musze zająć. ;) aha Kirinna napisał(a):o londyn wycieczka szkolna? ją te jadę al ze szkoła strasznie się boję o siebie i mojego psa czy przeżyje okres samotności:) Tak, wycieczka szkolna.;) będę mieszkała u jakiejś rodziny.;) Quote
Molowe Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ooo wycieczki szkolnej do Londynu szczerze zazdroszczę ja niby klasa angielska i też nam obiecywali że tam pojedziemy a teraz w 3 klasie jest problem żebyśmy się gdziekolwiek dalej pojechali.To liczę na dużo fotek z wyprawy :) Quote
Recommended Posts