Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super filmik! Skok w 18 sek. jest cudowny hahaha :loveu: Haszczak i agi to chyba rzadki widok? ;> A ten czarnuch, to co za psiak właściwie, tymczasowicz?

Posted

[quote name='Patka & Alan']Super filmik Gratulujemy ;)

:eviltong:

[quote name='A&L']Super filmik! Skok w 18 sek. jest cudowny hahaha :loveu: Haszczak i agi to chyba rzadki widok? ;> A ten czarnuch, to co za psiak właściwie, tymczasowicz?

skok na żabę :diabloti: chyba rzadki :eviltong: duży czarnuch ? :cool3::cool3: tzn.Tosca ? ;)http://imageshack.us/photo/my-images/827/p1130881.jpg/

jeśli ona to psiak Betty_labrador :cool3:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Dorka cudowna jak zawsze:)

:)
[quote name='A&L']Dokładnie ona, co to za panna? ;)

[quote name='wikikoniki']to jest Tosca od betty_labrador. Ola miała ją na kilka dni :)

dzięki Wiki.;)

ahh, ale mam jutro cudowny dzień .. aż się nie mogę go doczekać :loveu::loveu: :angryy:

chemia, matma (sprawdzian),chemia,chemia,chemia,polski,wok, chemia :loveu::angryy:

Posted

A&L napisał(a):
Nie za dużo tej chemii ? ;> ;)

no za dużo :angryy:

tak to bym miała

godz. wych. (ale tu zawsze chemia),matma,biologia,chemia, biologia,polski,wok,religia (ale tu też chemia :diabloti:) a jutro babki od biologii nie ma, wiec chemia wszystko :loveu::shake:

Molowe napisał(a):
o mamo współczuje :buzi: ja tam póki co mam rekolekcje ale już boje się tego co będzie jak wrócę do świąt masakra :shake:

zazdroszczę, my mamy rekolekcje- czwartek, piątek, sobota. w tygodniu na 8:00 a potem normalnie lekcje.. dobrze że w piątek jadę do Londynu :loveu::loveu::loveu::loveu:

A&L napisał(a):
Ja mam 3 tygodnie przerwy od szkoły :razz:

ahhh :loveu:

Posted

paulaa. napisał(a):
Kotem się musze zająć. ;)

aha
Kirinna napisał(a):
o londyn wycieczka szkolna? ją te jadę al ze szkoła strasznie się boję o siebie i mojego psa czy przeżyje okres samotności:)

Tak, wycieczka szkolna.;) będę mieszkała u jakiejś rodziny.;)

Posted

Ooo wycieczki szkolnej do Londynu szczerze zazdroszczę ja niby klasa angielska i też nam obiecywali że tam pojedziemy a teraz w 3 klasie jest problem żebyśmy się gdziekolwiek dalej pojechali.To liczę na dużo fotek z wyprawy :)