Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

zostałam obudzona przez psa o 7 :cool3: zaczęła mnie lizać po twarzy :roll: :eviltong: wiec poszłam z nią na dwór. ::eviltong: wróciłyśmy i chciałam iść dalej spać.:D pies się na mnie połozył z szarpakiem w pysku :mad::razz: ale poszłam dalej za jakiś czas.:D byłyśmy już bawić się w aport szarpakiem :loveu: dopiero mam czas zjeść śniadanie :cool3: ogarne w pokoju i pójdziemy na space i slalom z Tosią poćwiczę :loveu:

Ja zostalam brutalnie obudzona o 7:30 przez Marysie a właściwie jej mamę a moja siostre :mad: przez to wszystko zasnelam jeszcze raz i obudzilam sie o 10:15 a o 10:30 mialam isc na spacer :mad:

Posted

paulaa. napisał(a):
Chciałam to samo napisać. :P
Nagraj koniecznie! Wgl możecie agi poćwiczyć, Dora może coś podłapać zawsze. :smile:

Moge nagrać, ale Tosia nie może dużo ćwiczyć, bo ostatnio łapkę chorą miała i była na lekach.;)

Posted

Molowe napisał(a):
ile zdjęć wszystkie fajne , dziewczyny cudne obie <3 :loveu:

dziękujemy :loveu::loveu:

roadtonowhere napisał(a):
śliczne fotki :)

Witamy w galerii :loveu:

mam jakieś filmiki, ale musze je poprzycinać, ale potem bo dopiero ze stadniny wróciłam, a wcześniej byłam z dziewczynami na spacerze :eviltong: teraz musze z Tosią iść. ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
odkurzam pokój z sierści i piachu.:p

ja mam jednego i małego psa ze stosunkowo krótka sierscią a mam sprzątania przez kilka godzin więc współczuje:)

Posted

[quote name='paulaa.']To może się w tym czasie wgrywać. hihi :D

jeszcze nie zrobiłam.:p

[quote name='Kirinna']ja mam jednego i małego psa ze stosunkowo krótka sierscią a mam sprzątania przez kilka godzin więc współczuje:)

no właśnie. :p

chciałam im zrobic zdjęcie na spacerze..:p ale nie da się noo.:p

Dora kury widziała chciała upolować, Tosca chciała się bawić.. jeszcze dwie na automatach. :p

jedne.:p

Posted

deer_1987 napisał(a):
i widzisz samej dorze tez mozesz duzo robic jak tosi nie bedzie

no może :p

filmiku nie będzie :D siostra mi nie pozwala laptopa wziąć. :p

Posted

wikikoniki napisał(a):
aole faaaajnie :D

:)
Silky123 napisał(a):
Łaał. :D
Przy zaprzęgu jakiś Twój znajomy? :)

nieee, to jest wtedy co na spacerze z Betty spotkałyśmy ten zaprzęg. :p

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
zabrali mi psa :mad: :evil_lol: a już sie przyzwyczaiłam :placz::placz::cool3:

dobranoc.:loveu:

oh, ale fotek nacykałaś piesom :D

a filmik super. Tosca juz w swoim domku, mysli o fajnie spedzonym weekendzie u cioci Oli :D bylam jeszcze z psami na spacerku :eviltong:

dobranoc

paulaa. napisał(a):
Wow, super aportuje. Marze, żeby kiedyś Scoob tak oddawał piłki. :smile:
A teraz czekam na jakieś wspólne fotki Dory i Tosi, pogoda super więc i fotki wyjdą. ;)

dziekuje, tylko musze zaznaczyc że Tosca była tego wyuczona bo sama z siebie biegła tylko po aporcik i kladla sie go gryzc albo biegla dalej :D

Aleksandra95 napisał(a):
Tosca już z nami :loveu::loveu::loveu: Betty jak wrócisz to będziesz czytać. :D :evil_lol:

Na poczatku Tosca troszke szukała swojej Pani, ale teraz jest dobrze.:cool3: byłyśmy na spacerku-ogarnąć dwa psy :evil_lol::mad: całkiem zabawnie :lol:

teraz Dora na dworze śpi, a Tosca na łóżku (Betty nie bij jak ją oduczałaś tego:oops: )
ale jak takiej słodkiej kulce nie pozwolić ? :evil_lol:

przeczytalam i obejrzalam juz wszystko :D :loveu: fajne relacje, dzieki/
oduczałam ja spania na łóżku :eviltong: i w domu wie ze nie moze, ale u mnie w mieszkaniu ma swoja kanape :D :diabloti: wiec tak -śpi gdzie jej pozwolą :)

No i cieszę sie ze nie płakała za mną za długo :) no nic ide sie kłaść

Edited by betty_labrador