łamAga Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a): zostałam obudzona przez psa o 7 :cool3: zaczęła mnie lizać po twarzy :roll: :eviltong: wiec poszłam z nią na dwór. ::eviltong: wróciłyśmy i chciałam iść dalej spać.:D pies się na mnie połozył z szarpakiem w pysku :mad::razz: ale poszłam dalej za jakiś czas.:D byłyśmy już bawić się w aport szarpakiem :loveu: dopiero mam czas zjeść śniadanie :cool3: ogarne w pokoju i pójdziemy na space i slalom z Tosią poćwiczę :loveu: Ja zostalam brutalnie obudzona o 7:30 przez Marysie a właściwie jej mamę a moja siostre :mad: przez to wszystko zasnelam jeszcze raz i obudzilam sie o 10:15 a o 10:30 mialam isc na spacer :mad: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 paulaa. napisał(a):Chciałam to samo napisać. :P Nagraj koniecznie! Wgl możecie agi poćwiczyć, Dora może coś podłapać zawsze. :smile: Moge nagrać, ale Tosia nie może dużo ćwiczyć, bo ostatnio łapkę chorą miała i była na lekach.;) Quote
Molowe Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ile zdjęć wszystkie fajne , dziewczyny cudne obie <3 :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Molowe napisał(a):ile zdjęć wszystkie fajne , dziewczyny cudne obie <3 :loveu: dziękujemy :loveu::loveu: roadtonowhere napisał(a):śliczne fotki :) Witamy w galerii :loveu: mam jakieś filmiki, ale musze je poprzycinać, ale potem bo dopiero ze stadniny wróciłam, a wcześniej byłam z dziewczynami na spacerze :eviltong: teraz musze z Tosią iść. ;) Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 odkurzam pokój z sierści i piachu.:p Quote
paulaa. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):odkurzam pokój z sierści i piachu.:p To może się w tym czasie wgrywać. hihi :D Quote
Kirinna Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):odkurzam pokój z sierści i piachu.:p ja mam jednego i małego psa ze stosunkowo krótka sierscią a mam sprzątania przez kilka godzin więc współczuje:) Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='paulaa.']To może się w tym czasie wgrywać. hihi :D jeszcze nie zrobiłam.:p [quote name='Kirinna']ja mam jednego i małego psa ze stosunkowo krótka sierscią a mam sprzątania przez kilka godzin więc współczuje:) no właśnie. :p chciałam im zrobic zdjęcie na spacerze..:p ale nie da się noo.:p Dora kury widziała chciała upolować, Tosca chciała się bawić.. jeszcze dwie na automatach. :p jedne.:p Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 i widzisz samej dorze tez mozesz duzo robic jak tosi nie bedzie Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 deer_1987 napisał(a):i widzisz samej dorze tez mozesz duzo robic jak tosi nie bedzie no może :p filmiku nie będzie :D siostra mi nie pozwala laptopa wziąć. :p Quote
Natalia&Cody Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Znowu zdjęcia. Jestem w siódmym niebie. :loveu: Żebyś tak zawsze zdjęcia dawała to już wogóle. :D Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Silky123 napisał(a):Znowu zdjęcia. Jestem w siódmym niebie. :loveu: Żebyś tak zawsze zdjęcia dawała to już wogóle. :D cicho.:p hihihi :) Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 znalazłam stary filmik.:p niewyraźny, bo Dora mnie ciągnęła. [video=youtube;Zt2negQevu0]http://www.youtube.com/watch?v=Zt2negQevu0[/video] Quote
Natalia&Cody Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Łaał. :D Przy zaprzęgu jakiś Twój znajomy? :) Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wikikoniki napisał(a):aole faaaajnie :D :) Silky123 napisał(a):Łaał. :D Przy zaprzęgu jakiś Twój znajomy? :) nieee, to jest wtedy co na spacerze z Betty spotkałyśmy ten zaprzęg. :p Quote
Natalia&Cody Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a)::) nieee, to jest wtedy co na spacerze z Betty spotkałyśmy ten zaprzęg. :p aa, no tak. Zapomniałam. :D Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='Silky123']aa, no tak. Zapomniałam. :D spoko..;) teraz takie coś będziemy testować dla Dorci :p http://ekozwierzak.pl/images/81_cod_fish_chicken_vzorek_upr_800x60037a64d6734.jpg Quote
Aleksa. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 zabrali mi psa :mad: :evil_lol: a już sie przyzwyczaiłam :placz::placz::cool3: dobranoc.:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Aleksandra95 napisał(a):zabrali mi psa :mad: :evil_lol: a już sie przyzwyczaiłam :placz::placz::cool3: dobranoc.:loveu: oh, ale fotek nacykałaś piesom :D a filmik super. Tosca juz w swoim domku, mysli o fajnie spedzonym weekendzie u cioci Oli :D bylam jeszcze z psami na spacerku :eviltong: dobranoc paulaa. napisał(a):Wow, super aportuje. Marze, żeby kiedyś Scoob tak oddawał piłki. :smile: A teraz czekam na jakieś wspólne fotki Dory i Tosi, pogoda super więc i fotki wyjdą. ;) dziekuje, tylko musze zaznaczyc że Tosca była tego wyuczona bo sama z siebie biegła tylko po aporcik i kladla sie go gryzc albo biegla dalej :D Aleksandra95 napisał(a):Tosca już z nami :loveu::loveu::loveu: Betty jak wrócisz to będziesz czytać. :D :evil_lol: Na poczatku Tosca troszke szukała swojej Pani, ale teraz jest dobrze.:cool3: byłyśmy na spacerku-ogarnąć dwa psy :evil_lol::mad: całkiem zabawnie :lol: teraz Dora na dworze śpi, a Tosca na łóżku (Betty nie bij jak ją oduczałaś tego:oops: ) ale jak takiej słodkiej kulce nie pozwolić ? :evil_lol: przeczytalam i obejrzalam juz wszystko :D :loveu: fajne relacje, dzieki/ oduczałam ja spania na łóżku :eviltong: i w domu wie ze nie moze, ale u mnie w mieszkaniu ma swoja kanape :D :diabloti: wiec tak -śpi gdzie jej pozwolą :) No i cieszę sie ze nie płakała za mną za długo :) no nic ide sie kłaść Edited March 18, 2012 by betty_labrador Quote
Recommended Posts