Aleksa. Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 vaness napisał(a):to zrób jej ładny dziewczynkowy :evil_lol: nieee, własnie zrobię ciemne jakieś kolory :diabloti: bo się nam ciągle brudzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
vaness Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nieee, własnie zrobię ciemne jakieś kolory :diabloti: bo się nam ciągle brudzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo dobra :diabloti: jak się brudzi to niech będzie :lol: Quote
Aleksa. Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 vaness napisał(a):noo dobra :diabloti: jak się brudzi to niech będzie :lol: już zrobiłam :multi::multi: Quote
Paula03 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kaja10014 napisał(a):Ja pójdę na łatwiznę i szczelę sobie human, a coo :diabloti: Weź nie będę się do Ciebie przyznawać :diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Paula03 napisał(a):Weź nie będę się do Ciebie przyznawać :diabloti: Spaadaj maupo :diabloti: Pójdę na jakaś psychologię, nie martw się, będziesz miała rabaty na wizyty jako stały bywalec :diabloti: Nadal czekam na foty :D Quote
paulaa. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 coś czuje, że i dzisiaj tych fotek nie będzie. :D Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 paulaa. napisał(a):coś czuje, że i dzisiaj tych fotek nie będzie. :D :p :p :p ........ Quote
Paula03 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Kaja10014 napisał(a):Spaadaj maupo :diabloti: Pójdę na jakaś psychologię, nie martw się, będziesz miała rabaty na wizyty jako stały bywalec :diabloti: Osz ty! :evil_lol: Nie będę do ciebie przychodzić, znajdę sobie jakiegoś innego psychologa :diabloti: Oj Ola chyba się tych zdjęć nie doczekamy :D Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Paula03 napisał(a):Osz ty! :evil_lol: Oj Ola chyba się tych zdjęć nie doczekamy :D chciałm dzisiaj zrobić, ale :d poszłam było ciemno i lipne wyszło. :D dzisiaj Dora nie chciała się bawić szarpakiem.....:( zaraz zrobie jakiś równie lipny filmik.:p nie mam zdjęć no, ale dam te dzisiejsze.:/ Quote
Aleksa. Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [video=youtube;xwduw7J0wts]http://www.youtube.com/watch?v=xwduw7J0wts[/video] macie, jest straszny, ale nie mam nic innego..te zdjęcia na końcu to z dzisiaj... a tam gdzie pies stoi to ćwiczymy zostań i przywołanie z gwizdkiem.;) Quote
Molowe Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 wikikoniki napisał(a):A mi filmik nie działa :( musisz kliknąć w to obejrzyj w YouTube wtedy Ci się wyświetli :) Quote
wikikoniki Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Molowe napisał(a):musisz kliknąć w to obejrzyj w YouTube wtedy Ci się wyświetli :) Dzięki :roll: No... na początku myślałam, że Ci się filmiki pomyliły :D Fajny :D Quote
Aleksa. Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Paula03 napisał(a):Fajny filmik :loveu: mnie się nie podoba, ale spoko :loveu: M&S napisał(a):Cześć Dziewczyny:) Fajnej soboty!!! hej :loveu: dzięki :multi: Molowe napisał(a):fajnyy :) mnie się podoba :lol: :loveu: wikikoniki napisał(a):Dzięki :roll: No... na początku myślałam, że Ci się filmiki pomyliły :D Fajny :D :lol: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Super filmik :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Misia&Ruby Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fajny filmik :) Ale bym się poślizgała po takim jeziorku... :D Quote
paulaa. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 fajny filmik, ale bym pojeździła na takim quadzie. :smile: Quote
Aleksa. Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 dOgLoV napisał(a):Super filmik :loveu::loveu::loveu::loveu: Misia&Ruby napisał(a):Fajny filmik :) Ale bym się poślizgała po takim jeziorku... :D Silky123 napisał(a):Extra filmik. :D unikatowydiament napisał(a):niezły filmik:) :) dzięki.:p paulaa. napisał(a):fajny filmik, ale bym pojeździła na takim quadzie. :smile: ja też. :D Quote
Guest Dreaming Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Faktycznie super filmik :loveu: Ja również Paulaaa Quote
Recommended Posts