taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Widac jak trzeba pilnowac bramy :( smutno :( Quote
Molowe Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ojejku jakie to smutne :(:(:( dla suńki [*][*][*][*] :candle: Quote
betty_labrador Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jejku, biedna sunia :( wspolczuje :( trzeba naprawde uważać bo ludzie jeżdżą jak nienormalni :/ Quote
Aleksa. Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Paula03 napisał(a):Ola opróżnij skrzynkę :D już.:D . Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 vaness napisał(a):a co słychać u Dorci ? ;) U Dorci dobrze, jesteśmy w trakcie nauki przywoływania za pomocą gwizdka, jak na razie w domu.:) W domu jest 95 % odwoływania :D tzn może i 100 % ale czasem musze sobie trochę pogwizdać aż panienka ruszy tyłek :siara: a tak poza tym, właśnie się dostałyśmy na obóz :multi: betty_labrador napisał(a):kiedy new photos? :razz: nie mam żadnych :eviltong: Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 :mad:Aleksandra95 napisał(a):U Dorci dobrze, jesteśmy w trakcie nauki przywoływania za pomocą gwizdka, jak na razie w domu.:) W domu jest 95 % odwoływania :D tzn może i 100 % ale czasem musze sobie trochę pogwizdać aż panienka ruszy tyłek :siara: a tak poza tym, właśnie się dostałyśmy na obóz :multi: a rozmawiałaś z organizatorką? teren jest ogrodzony?(z moim tez ćwiczę przywoływanie i lepiej żeby do obozu sie nauczył:mad: Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Kirinna napisał(a)::mad: a rozmawiałaś z organizatorką? teren jest ogrodzony?(z moim tez ćwiczę przywoływanie i lepiej żeby do obozu sie nauczył:mad: teren jest porządnie ogrodzony, a nawet dostałam wiadomość, że właścicielka ma zaprzęg huskich :p Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):teren jest porządnie ogrodzony, a nawet dostałam wiadomość, że właścicielka ma zaprzęg huskich :p O! to juz będe najbardziej szczesliwa osobą, zobaczyc husky - bezcenne:) . Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Kirinna napisał(a):O! to juz będe najbardziej szczesliwa osobą, zobaczyc husky - bezcenne:) . hmm, ale nie wiem ile ma huskich.:D vaness napisał(a):to super , że się dostałyście ! :) :):) Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dostałyście się i musicie jechać, nie ma opcji! :smile: Też się ciesze że teraz ogrodzony, bo nie wiadomo co rudemu wpadnie do tego łba.. Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 paulaa. napisał(a):Dostałyście się i musicie jechać, nie ma opcji! :smile: Też się ciesze że teraz ogrodzony, bo nie wiadomo co rudemu wpadnie do tego łba.. widziałam fotke i teren jest podzielony chyba na dwa:loveu: to wgl wypas:D Quote
cockermaister Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Hej:) ślicznie Dora wygląda w nowej obroży :loveu: dla suni [*] [*]:placz: Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 teraz dopiero zauważyłam co się z tą sunią stało, boże biedactwo. [*] :shake: Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 cockermaister napisał(a):Hej:) ślicznie Dora wygląda w nowej obroży :loveu: dla suni :placz: dziękuję.:) no szkoda..:(:( paulaa. napisał(a):teraz dopiero zauważyłam co się z tą sunią stało, boże biedactwo. :shake: zawsze gdy tylko wyszłam do nas na podwórko, to ona już czekała na mnie. :( zawsze czekała na smaka. :( Quote
Talucha Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Szkoda tej suńki :( A jaki obóz, bo chyba przeoczyłam? :D Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Talucha napisał(a):Szkoda tej suńki :( A jaki obóz, bo chyba przeoczyłam? :D Obóz GRAF w Wagrowcu koło Poznania ;) Quote
Recommended Posts