Aleksa. Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='magdabroy']Z Dorą ??[/QUOTE] Niee, ze znajomymi :) Dora zostanie w domku z mama :) Quote
Aleksa. Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='magdabroy']Jak możesz ją zostawić :(:diabloti:[/QUOTE] Rozważałam wzięcie jej ze sobą, ale ona źle znosi podróż i do tego zostawanie w pokoju mogłoby skończyć się fatalnie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Aleksandra95']Rozważałam wzięcie jej ze sobą, ale ona źle znosi podróż i do tego zostawanie w pokoju mogłoby skończyć się fatalnie :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie by spierdzieliła przez okno, jak moja Tora :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie by spierdzieliła przez okno, jak moja Tora :evil_lol:[/QUOTE] Niee, ona jest profesjonalistką w robieniu dziur w drzwiach :lol: Quote
*Magda* Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Aleksandra95']Niee, ona jest profesjonalistką w robieniu dziur w drzwiach :lol:[/QUOTE] Jakby okno było zamknięte, to kto wie, co Tora by zrobiła :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Miłego wczasowania :loveu: Ostatnimi czasy wszyscy jadą nad morze... hmmm... :P Quote
Aleksa. Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Bardzo dziękuję ! :loveu: juz chyba spac nie idę bo o 4 wstać trzeba a jeszcze musze się wykąpać paznokcie pomalować :siara: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Ty$ka']Miłego wczasowania :loveu: Ostatnimi czasy wszyscy jadą nad morze... hmmm... :P[/QUOTE] nie wszyscy :diabloti: ja jade do Amsterdamu :siara: miłego wyjazdu Ola :loveu: i zabawy :D Quote
*Magda* Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='betty_labrador']nie wszyscy :diabloti: ja jade do Amsterdamu :siara: [/QUOTE] Z Amsterdamu do morza już rzut beretem :eviltong: Quote
Sonka95 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 No to wypoczywaj ze znajomymi :) Już pewnie zaliczyłaś kąpiel w morzu ;) Quote
betty_labrador Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='magdabroy']Z Amsterdamu do morza już rzut beretem :eviltong: Musialas popsuć wrażenie że nie wszyscy jadą nad morze :eviltong: Dorka z wczoraj :) Quote
*Magda* Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='betty_labrador']Musialas popsuć wrażenie że nie wszyscy jadą nad morze :eviltong: [/QUOTE] Tak, bo jestem wredna :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, bo jestem wredna :diabloti:[/QUOTE] na to wygląda :lol: Ola pewnie bedzie miała co opowiadać jak wróci :cool3: Quote
Aleksa. Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Miałam być w Gdyni a jestem w Gdansku ale była chwilowa myśl o Sopocie :p Quote
betty_labrador Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Aleksandra95']Miałam być w Gdyni a jestem w Gdansku ale była chwilowa myśl o Sopocie :p[/QUOTE] fajnie ze w ogole pojechałaś :P :D Quote
rashelek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Aleksandra95']Miałam być w Gdyni a jestem w Gdansku ale była chwilowa myśl o Sopocie :p[/QUOTE] E tam się czepiasz. W Trójmieście jak na śląsku, jak się postarasz to wszystkie 3 zaliczysz w godzinę :evil_lol: Quote
FridaOzzy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 A w Gdyni jest taka fajna plaża psia! I w dodatku podobno jest tor przeszkód na niej? Czyżby można tam trenować algity? Ja jadę do Kołobrzegu niestety.. :) Quote
Falkaa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Witamy się! :D Poczytałam trochu, ze do Gdyni jedziecie? Ale teraz plany się zmieniły, huhuu, a szkoda. Piękne miasto :) Quote
Aleksa. Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='deer_1987']to beda fotki w Sopotu moze :razz:[/QUOTE] nie zajechałyśmy :eviltong: [quote name='Sonka95']No to wypoczywaj ze znajomymi :) Już pewnie zaliczyłaś kąpiel w morzu ;)[/QUOTE] Właśnie nie zaliczyłam, bo pogoda taka sobie była ;) [quote name='betty_labrador']Dorka z wczoraj :) [/QUOTE] Dzięki ! :loveu: [quote name='unikatowydiament']udanego pobytu,Dorcia obłędna :) :)[/QUOTE] [quote name='Molowe']udanego wyjazdu :loveu:[/QUOTE] [quote name='dagaa111']udanego wypoczynku ;)[/QUOTE] Dziękuję było super :)) [quote name='rashelek']E tam się czepiasz. W Trójmieście jak na śląsku, jak się postarasz to wszystkie 3 zaliczysz w godzinę :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie tak :evil_lol: [quote name='fridaso']A w Gdyni jest taka fajna plaża psia! I w dodatku podobno jest tor przeszkód na niej? Czyżby można tam trenować algity? Ja jadę do Kołobrzegu niestety.. :)[/QUOTE] Ja byłam bez psa, więc było to bez znaczenia :p Nic o tym nie wiem :) [quote name='deer_1987']Plany sie zmienily :diabloti:[/QUOTE] troszkę :eviltong: ale w sumie to lepiej :cool3: [quote name='Falkaa']Witamy się! :D Poczytałam trochu, ze do Gdyni jedziecie? Ale teraz plany się zmieniły, huhuu, a szkoda. Piękne miasto :)[/QUOTE] Byłam tam na chwilę :diabloti: :cool3: Quote
Recommended Posts