Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy, dzisiaj Birka goniła kota, włażąc na cudzą działkę! Dobrze, że okres działkowania się już zakończył i nikogo nie było, bo by się nam dostało. Dziwne, że kota blokowego, który nocuje często na naszej klatce się boi, bo on nie ma skrupułów wobec psów i nie ucieka tylko syczy i odstrasza pazurami!

Posted

agusiazet napisał(a):
Witamy, dzisiaj Birka goniła kota, włażąc na cudzą działkę! Dobrze, że okres działkowania się już zakończył i nikogo nie było, bo by się nam dostało. Dziwne, że kota blokowego, który nocuje często na naszej klatce się boi, bo on nie ma skrupułów wobec psów i nie ucieka tylko syczy i odstrasza pazurami!

kot blokowy to wiracha widocznie

Posted

Bira dzisiaj zwiała na spacerze. Oczywiście na skutek strzelania z petard. Boże mój, co ja się nasłuchałam od męża na jej temat, bo pech chciał, że się z nami na ten spacer wybrał! Nie mam za wielkich szans na przekonanie go, żeby ona u nas została, bo właśnie uznał, że ona nadaje się do uśpienia lub oddania do schronu, bo żadnych postępów nie robi:( Cóż ona ma ten strach zapisany na zawsze, ja to wiem i akceptuję, a on nie! Wróciła ze spaceru sama przez pół miasta do domu, ale a którąś ucieczką może jej się to nie udać:( Proszę o rady jak mam sobie z nią radzić??? Ja już nie mam pomysłu! Znowu nie będę jej puszczać ze smyczy, ale to pewnie za którymś razem wysmyknie się z szelek:( Dobrze, że mąż tylko gada, a ja decyduję:) Ale pomoc w tej kwestii jest mi potrzebna!!!

Posted

Kamilko, z założenia moja rodzina wyraża zgodę na psa tylko i wyłącznie tymczasowego. Dotyczy to też Biry!!! Problem z tym, że Birą z ogłoszeń nie ma żadnego zainteresowania:( A za niecałe dwa lata wybieram się na rok do Anglii i tu problem, bo nikt z moich nie zechce zająć się Birą!