agusiazet Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dzisiejszy poranny spacer ok, udany, Bisia z łąk i pól wróciła brudna jak nieboskie stworzenie, bo woda tam stoi i śmierdzi! Ale dwa minione dni miała kiepskie, szczególnie poranne spacery, tam budują domu i jest hałas i strasznie Biesię to deprymuje i po spacerze, musi iść na smyczy, bo tylko kombinuje jakby tu zwiać! Quote
agusiazet Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Wczoraj Bisia strasznie wymiotowała po trawie, którą zjadła:( Była przerażona tym, że nabrudziła, a sprzątania było, co niemiara:) Dzisiaj już ok, właśnie ukradła musztardę z talerza:):):) Quote
agusiazet Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Kamila Proc napisał(a):no to ciekawe, czy tez beda sensacje Nie, jest ok. Tylko u nas burze:( Więc Bisia przeniosła się do łazienki! Quote
agusiazet Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 U Bisi wszystko ok:):):) Tylko wczoraj ktoś nam podrzucił pod drzwi małego pieska, takiego z 5 - 6 kilogramów, ok. rocznego, bardzo przyjacielskiego i pozytywnie nastawionego do ludzi. Moja Ala go ochrzciła Kubą! Dzisiaj piesek został zaszczepiony i pojechał do hoteliku. Niestety nocował na klatce, bo Birka i Sony chcieli go pożreć, jak wpuściłam malucha do domu. Musi szybko znaleźć dom, nie mam kasy na opłaty, niestety. Jak założę mu wątek- zaproszę! Quote
agusiazet Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zapraszam na wątek mikroskopijnego Kubusia: http://www.dogomania.pl/threads/212843-Kuba-5-kilogramowy-m%C5%82ody-piesek-podrzucony-pod-moje-drzwi-pilnie-szuka-domu-i-! Quote
agusiazet Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Długo obiecywane zdjęcia Birki. Za to świeże, z dzisiejszego popołudniowego spaceru w lasie:) Quote
agusiazet Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Uuu, nikt nie zajrzał i nie zobaczył zdjęć:( Quote
agusiazet Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Na polach na obrzeżach Mielca ktoś wyrzucił suczkę szczeniak. Piesek jest piekny i ufny, w stosunku do innych psów poddańczy. Niestety musiał tam zostać, najzwyczajniej w świecie nie mam gdzie jej zabrać. Proszę o pomoc! Szukam DT, nawet płatnego, ale najlepiej za karmę i weta!!! Proszę pomóżcie!!! Quote
agusiazet Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wakacje - szczeniak zniknął, a już poszłam go zgarnąć, bo sumienie mi nie dawało spokoju! Quote
agusiazet Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jest szansa na DT z możliwością DS dla Biry w Niemczech. Na razie czekam na konkrety! Quote
agusiazet Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Kamila Proc napisał(a):ojej, dalabys rade? Muszę poznać konkrety! Pewnie, to mój kolejny tymczas, więc trochę jestem zahartowana:) Quote
Kamila Proc Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 no tak, ale pewnie i tak nie bedzie latwo Quote
agusiazet Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Nigdy nie jest łatwo, bo człowiek się przywiązuje i zwierzak też. A do tego Birka jest specyficzna, więc dla niej dom stały musi być idealny! Quote
agusiazet Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 U nas totalny skwar. po dzisiejszym rannym spacerze na polach Birka wróciła tak brudna, że w domu pomaszerowała prosto do wanny. Była zachwycona, rozłożyła się i chłeptała wodę - ten pies kocha wodę, może miała przodka wodołaza, stąd ten kolor jej sierści:) Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 U nas wszystko dobrze. Dzisiaj byliśmy na spacerku po siódmej rano, było zdecydowanie chłodniej! Quote
Recommended Posts