Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejszy poranny spacer ok, udany, Bisia z łąk i pól wróciła brudna jak nieboskie stworzenie, bo woda tam stoi i śmierdzi! Ale dwa minione dni miała kiepskie, szczególnie poranne spacery, tam budują domu i jest hałas i strasznie Biesię to deprymuje i po spacerze, musi iść na smyczy, bo tylko kombinuje jakby tu zwiać!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Bisia strasznie wymiotowała po trawie, którą zjadła:( Była przerażona tym, że nabrudziła, a sprzątania było, co niemiara:) Dzisiaj już ok, właśnie ukradła musztardę z talerza:):):)

Posted

U Bisi wszystko ok:):):)

Tylko wczoraj ktoś nam podrzucił pod drzwi małego pieska, takiego z 5 - 6 kilogramów, ok. rocznego, bardzo przyjacielskiego i pozytywnie nastawionego do ludzi. Moja Ala go ochrzciła Kubą! Dzisiaj piesek został zaszczepiony i pojechał do hoteliku. Niestety nocował na klatce, bo Birka i Sony chcieli go pożreć, jak wpuściłam malucha do domu. Musi szybko znaleźć dom, nie mam kasy na opłaty, niestety. Jak założę mu wątek- zaproszę!

Posted

Na polach na obrzeżach Mielca ktoś wyrzucił suczkę szczeniak. Piesek jest piekny i ufny, w stosunku do innych psów poddańczy. Niestety musiał tam zostać, najzwyczajniej w świecie nie mam gdzie jej zabrać. Proszę o pomoc! Szukam DT, nawet płatnego, ale najlepiej za karmę i weta!!! Proszę pomóżcie!!!

Posted

U nas totalny skwar. po dzisiejszym rannym spacerze na polach Birka wróciła tak brudna, że w domu pomaszerowała prosto do wanny. Była zachwycona, rozłożyła się i chłeptała wodę - ten pies kocha wodę, może miała przodka wodołaza, stąd ten kolor jej sierści:)