Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']A czy Twoja Mela ucieka? Bisia robi to nagminnie, okropnie mnie to denerwuje i zaczynam do niej tracić cierpliwość. Ona zwyczajnie nie słucha, bo nic się nie dzieje, aby miała powód do ucieczki![/QUOTE]

Agusiazet, Melka mnie wcale nie słucha, tylko, że ja mieszkam pod lasem, to ona nie ma specjalnie gdzie uciekać, biegnie po polu a ja sobie mogę wołać, aż do zdarcia gardła...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór, właśnie wróciliśmy po wieczornym spacerku, gdzie podczas tarzania Bisia rozpięła zapięcie smyczy, ale grzecznie przyszła do nogi na moje wołanie! Co teraz nie za często jej się zdarza, więc przeważnie chodzi na smyczy, czego nie lubi!

Posted

Nie chwal dnia .... sprawdza się w przypadku Birki. Wczoraj urwała ze strachu skórzany rozdzielnik na dwa zapięcia, do smyczy i do szelek i zwiała! Miała powód, na osiedlu Cyganów ktoś rzucił petardą! Mnie rano tez uciekła, przy okazji o mało mnie zwalając z nóg jak próbowałam ją złapać. Mam siniaka na pół łydki. Dzisiaj z wielkim niezadowoleniem maszerowała na smyczy. Muszę się wybrać do sklepu zwierzęcego na zakupy! Z utęsknieniem czekam na zakończenie budowy naszego domu na wsi, bo Bisia do miasta zupełnie się nie nadaje! A z domu na razie wylane tylko fundamenty. Bira makabrycznie boi się motorów i to nie tych wielkich, ale takich terkoczących skuterków, leży wtedy plackiem i nie ma mowy, żeby ją ruszyć:( Taki problematyczny psiaczek, mimo swoich zalet, niewątpliwych, nie ma szans znaleźć domu, innego niż mój! I choć cały czas ją ogłaszam, nie wierzę, pisząc szczerze, że ktoś ją zechce! Moje córki odmawiają wychodzenia z nią, gdyż w ogóle nie chce się ruszyć z miejsca!!! Taka z niej biedna, upośledzona sunia!!!