Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj całe popołudnie grzmiało i błyskało, więc Bisia siedzi alno schowana pod łóżkiem Ali, albo w łazience i panikuje. Ale ani jedna kropelka deszczu nie spadła:( Może porobię parę fotek jak wyciągnę moje dziecię na spacer z psami, bo dwa psy i aparat, jakoś mi zdjęcia nie wychodzą!

Moja Melka przesiedziałą pod biurkiem... :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bisia robi minimalne postępy, ale jak na nią to kroki milowe. Np. wyjdzie ze mną na spacer (z nikim innym nie), jak gdzieś w oddali grzmi. Łapy jej się ze strachu trzęsą, ale skoro pani idzie to ona też da radę. Wprawdzie ciągnie jak diabli, byle szybciej do domu, ale idzie, przedtem leżała plackiem i uciekała!

Posted

Dzisiaj u nas strasznie wieje, Bisia strasznie panikuje! Zwiała mi przez główną ulicę i potem wróciła, modliłam się, żeby się tylko małpie nic nie stało. Reszta spaceru na lince!

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj u nas strasznie wieje, Bisia strasznie panikuje! Zwiała mi przez główną ulicę i potem wróciła, modliłam się, żeby się tylko małpie nic nie stało. Reszta spaceru na lince!

Tobie też zniknął banerek Birutki...:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Bisiula dzisiaj na spacerze w polach wypłoszyła bociana, ale to piękny ptak!

A ja wczoraj na spacerze znalazłam kotka... :( Mam przechlapane...

Posted

Straszna bieda, gdybyś widziała jak ona się trzęsie, jak ratlerek w najostrzejszą zimę. Jak rzucili nam petardę prawie pod nogi, to myślałam, że Bisia się zadrze na śmierć, tak płakała ze strachu! zadzwoniłam naSM, ale nawet się nie pojawiła!!!:(

Posted

Muszę porobić Bisi, jak ma dobry dzień, zdjęcia na spacerze, jak buszuje w trawach i tylko od czasu do czasu podskakuje, żeby wystawić łepek nad trawy i sprawdzić, czy reszta spacerujących nie zaginęła:)

• 2 weeks later...