iwop Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 agusiazet napisał(a):Dzisiaj całe popołudnie grzmiało i błyskało, więc Bisia siedzi alno schowana pod łóżkiem Ali, albo w łazience i panikuje. Ale ani jedna kropelka deszczu nie spadła:( Może porobię parę fotek jak wyciągnę moje dziecię na spacer z psami, bo dwa psy i aparat, jakoś mi zdjęcia nie wychodzą! Moja Melka przesiedziałą pod biurkiem... :( Quote
agusiazet Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Jest chłodniej i dzisiaj nam się bardzo dobrze spacerowało po polach! Quote
agusiazet Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Bisiutka lubi dzieci i wylegiwać się w Sonego łożu:) Quote
agusiazet Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Bisia robi minimalne postępy, ale jak na nią to kroki milowe. Np. wyjdzie ze mną na spacer (z nikim innym nie), jak gdzieś w oddali grzmi. Łapy jej się ze strachu trzęsą, ale skoro pani idzie to ona też da radę. Wprawdzie ciągnie jak diabli, byle szybciej do domu, ale idzie, przedtem leżała plackiem i uciekała! Quote
agusiazet Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dzisiaj u nas strasznie wieje, Bisia strasznie panikuje! Zwiała mi przez główną ulicę i potem wróciła, modliłam się, żeby się tylko małpie nic nie stało. Reszta spaceru na lince! Quote
iwop Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 agusiazet napisał(a):Dzisiaj u nas strasznie wieje, Bisia strasznie panikuje! Zwiała mi przez główną ulicę i potem wróciła, modliłam się, żeby się tylko małpie nic nie stało. Reszta spaceru na lince! Tobie też zniknął banerek Birutki...:( Quote
agusiazet Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Bisiula dzisiaj na spacerze w polach wypłoszyła bociana, ale to piękny ptak! Quote
iwop Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 agusiazet napisał(a):Bisiula dzisiaj na spacerze w polach wypłoszyła bociana, ale to piękny ptak! A ja wczoraj na spacerze znalazłam kotka... :( Mam przechlapane... Quote
kamilqax95x Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Przepraszam za te info :placz: Ale tak sobie pomyślałam że jak Bira miała u mnie zestaw to może teraz by ktoś jej zafundował Filmik ;) Zapraszam na bazarek dla TTBSzczecin "Jestem gwiazdą YouTube'a ;) " http://www.dogomania.pl/threads/2102...BS-do-18-lipca Quote
agusiazet Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dzisiaj u nas strzelają, bo jakiś odpust i Bisia w strachu! Quote
agusiazet Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Straszna bieda, gdybyś widziała jak ona się trzęsie, jak ratlerek w najostrzejszą zimę. Jak rzucili nam petardę prawie pod nogi, to myślałam, że Bisia się zadrze na śmierć, tak płakała ze strachu! zadzwoniłam naSM, ale nawet się nie pojawiła!!!:( Quote
Szarotka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='agusiazet']Bisiutka lubi dzieci i wylegiwać się w Sonego łożu:) Ale ma dobrze :):) Quote
agusiazet Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Muszę porobić Bisi, jak ma dobry dzień, zdjęcia na spacerze, jak buszuje w trawach i tylko od czasu do czasu podskakuje, żeby wystawić łepek nad trawy i sprawdzić, czy reszta spacerujących nie zaginęła:) Quote
agusiazet Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 U Birki wszystko ok, dzisiaj w nocy była burza i Bisia panikowała, ale w końcu zdecydowała się przeczekać ją w łazience:) Quote
Joodith Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Każda metoda jest dobra, jeśli ma uspokoić Czarnuszkę :) a takie zdjęcia obejrzymy z wieeelką przyjemnością :) Quote
Recommended Posts