Klaudus__ Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [I]Jest Pani zainteresowana adopcją dziewczyn. Jednak Pani musi przekonać jeszcze meża, bo mąż ma obawy czy to nie za dużo psiaków będzie. No i troszkę daleko,bo Toruń...[/I] Quote
lika1771 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Matko jakie biedactwa,to zdjecie jak sie czołgaja rozwaliło mnie:-(Trzymam kciuki za domek Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='lika1771']Matko jakie biedactwa,to zdjecie jak sie czołgaja rozwaliło mnie:-(Trzymam kciuki za domek[/QUOTE] [I]Jak do zdjęcia je od siebie z Bubu odkleiłyśmy to zaraz po poożeniu na ziemię czołgały się do siebie... I tak się cały czas przytulały jak na zdjęciu widać... To ogólny wątek, który założyłam. Psiaków jest niestety więcej. W tym sunia w ciąży. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188546-Szukamy-dt-ds-dla-psiaków-od-quot-zbieraczki-quot-nie-mamy-wiele-czasu.Potrzebna-Wasza-pomoc[/URL][/I] Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [I]Kochani nie zostawiajcie Ich samych - musimy zbierać pieniążki na transport!! Zaczynam już we wszystko wątpić... :bigcry:[/I] Quote
mikoada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Są jakieś wieści w sprawie DS, na czym stanęło?? Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 mikoada napisał(a):Są jakieś wieści w sprawie DS, na czym stanęło?? Nie dodzwoniłam się dzisiaj do tej Pani. Miałam jednak tel. w sprawie Pszczółki... Tylko Pszczółki. Państwo z Chorzowa. Bardzo się Im spodobała i wizytę by chcieli najlepiej już. Żeby małą zabrać... Quote
mikoada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Hmmmm ja już wcześniej pisałam, że wydaje mi się, że dla sunieczek byłoby lepiej gdyby zostały razem, ale zdaję sobie sprawę, że czasami nie da rady wszystkiego pogodzić :( może ta Pani jeszcze się do Ciebie odezwie (oby) w Chorzowie jest chyba jakaś osoba, która robiła wizytę dla szczeniaczka, może się zgodzi na kolejną ?? Tylko jakoś nie potrafię sobie wyobrazić i nawet nie chcę co będzie przeżywać Pixi jak Pszczółka pojedzie do nowego domu :shake: Quote
zerduszko Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Mi się wydaje, że najlepsze dla nich byłoby jakby poszły jednocześnie to DS. Marzenie. Jak pójdą razem, to się będą do siebie przyklejać i nigdy nie otworzą się na człowieka. Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Zerducho to byłoby najlepsze,ale chyba nie da się tego tak w czasie zgrać... Toruń daleko,a Chorzów pod nosem... Zobaczymy czy ta kobita się odezwie Quote
Klaudus__ Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 No niestety wspólny domek nie ma szans... :( Pani ma za dużo 'ale' Najlepiej,żeby je wysterylizować, dowieźć itd. Pani zrobiła mi w mailu wyliczenie ile by Ją to kosztowało... Jestem załamana - myślałam,że jakoś to będzie... Quote
Klaudus__ Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Byłam dzisiaj u Nich... TRAGEDIA jak te biedaczki się strasznie boją... Quote
mikoada Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jeżeli Pani robi takie wyliczenia to może faktycznie lepiej żeby sunie do niej nie trafiły, bo co by było gdyby okazało się, że jakaś sunia choruje i potrzebuje leczenia. Ja biorąc Fuksię z Boguszyc też nie wiedziałam, że jest to pies alergik i że będziemy miel dodatkowe koszty z tym związane, ale biorąc psa z przytuliska byłam przygotowana na każdą ewentualność :shake: Quote
Onaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Klaudus__ napisał(a):No niestety wspólny domek nie ma szans... :( Pani ma za dużo 'ale' Najlepiej,żeby je wysterylizować, dowieźć itd. Pani zrobiła mi w mailu wyliczenie ile by Ją to kosztowało... Jestem załamana - myślałam,że jakoś to będzie... No tak jeśli ktoś zaczyna od minusów, i w dodatku patrzy tylko na innych, to co będzie dalej. Przecież dwa pieski to będą podwójne koszty zawsze. Quote
Klaudus__ Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Nie lipa - podobno mąż Ją tak nastawił... KU!@#$%^&* Quote
mikoada Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 To w takim razie trzeba rozważyć rozdzielenie sunieczek, są Ci Państwo chętni z Chorzowa... Quote
Onaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Klaudus__ napisał(a):Nie lipa - podobno mąż Ją tak nastawił... KU!@#$%^&* I dała się kobita tak chłopu omotać. Chyba pan chciał wykorzystać osoby pomagające psom. Oczywiście, ja rozumiem, pomóc w transporcie ale musi też być widoczne zaangażowanie chętnego domku, a nie takie przyjście na gotowe. Quote
fizia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Biedne okruszki... Razem pewnie będzie super trudno znalezc dom A nie ma szans na jakis DT dla tej drugiej, ktora by zostala po adopcji przyjaciółki? Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zapraszamy na bazarek dla pszczyńskich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07. Quote
Klaudus__ Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Teraz maila przeczytałam od Pani z Torunia. Powiedziała,że decyduje się na adopcje... Quote
hebanowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A co to za Pani? Suczki sa takie sznaucerkowate....nie są wysterylizowane... Quote
lika1771 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Klaudus__ napisał(a):Teraz maila przeczytałam od Pani z Torunia. Powiedziała,że decyduje się na adopcje... Jednej czy dwoch suniek? Quote
Poker Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 w Toruniu są dogomaniaczki, może by zrobiła któraś wizytę na CITO? A niech to,że ja tak daleko jestem..... Quote
Recommended Posts