Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zgoda . W takim razie czekamy. Zdjęcia najbardziej mi się podobają1,3i ostatnie To zbiorowe też jest dobre ale nie eksponuje tak dobrze psa Natomiast to czarno białe jest piękne ale kojarzy mi się z kimś nieobecnym za TM. Tak w telewizji pokazują znanych nieobecnych.

Edited by DZIR
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Galopujący Nero jest rewelacyjny ! Jednak dołożyłabym jeszcze zdjęcie portretowe , to które wcześniej wskazała Lucyna . Na wszystkich pies powinien być uśmiechnięty , większość zresztą jest właśnie takich . Kurcze , on lata jak mój Max ADHDowiec , który również kochał ludzi , ale niestety był również niezależnym dominantem . Trochę ( mało powiedziane , to trochę trwało przeszło rok ) czasu musiało upłynąć aby zrozumiał , że u mnie szefem nigdy nie będzie. Co nie znaczyło , że od czasu do czasu nie sprawdzał czy się nic pod tym względem nie zmienia. Wspaniały , niezapomniany pies , za krótko z nami był.....
Można również dołączyć zdjęcie z córką Jamora , psa wprawdzie niewiele widać ale to dowód na to że lubi dzieci .
Mam nadzieję , że nowe ogłoszenia pomogą znaleźć Nerusiowi jego miejsce na świecie , że znajdzie odpowiedzialny , fajny dom.

Posted (edited)

Dzięki kochane za pomoc i słowa otuchy, bardzo bym chciała, żeby Nero miał swoich ludzi, Jamor mówi, że to bardzo fajny pies.
Wkleję Wam jeszcze jego zdjęcie w kagańcu ...
W poniedziałkowy wieczór Nero będzie na 80 portalach. W ogłaszaniu pomogą mi koleżanki z pracy. Każda się wyszkoliła w swoich portalach i ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Edited by Lucyna
Posted

Pisałam to na kilku wątkach ale napiszę jeszcze raz. Każdy kto ogłąda ogłoszenie nieświadomie przesyła psu energię. Dobrą energie. Ta energia materializuje się czymś dobrym dla psa. W końcu zmaterializuje się domek Nie wolno wątpić ani wykazywać niecierpliwości aby nie blokować energii ."Nic nie przynosi tak dobrych rezultatów jak zwykła pewność siebie i lekkie podejście do tematu" Dotyczy to wszystkich aspektów naszego życia. Dlatego psa trzeba ogłaszać. ogłaszać........ nie bacząc na rezultaty. Dążyć do celu -zmieniająć tylko strategie działania. W trudnych chwilach powtarzam zapisane mądre rady aby nie wątpić i nie zbaczać z kursu To moje mantry zwane też afirmacjami. Rano wstajesz -powtarzaj Nero jedzie do nowego domu. Wyobrażaj to sobie czyli wizualizuj -jak np wsiada do samochodu z nowym właścicielami i machasz im na pożegnanie. Wszystko się dzieje w czasie rzeczywistym tu i teraz .Twoja podświadomość tak to odbiera . Wątki dla psów na dogomanii to nic innego jak wysyłanie energii dla psa Chociaż są osoby/ mam na myśli forum dogomanii- nie ten wątek/, które głównie sieją zament- należy to po prostu lekceważyć- nie podejmować tematu. Życzę wszystkim tu obecnym i Nero wszystkiego najlepszego. Dobrej energii nigdy za wiele.

Posted

DZIR napisał(a):
Pisałam to na kilku wątkach ale napiszę jeszcze raz. Każdy kto ogłąda ogłoszenie nieświadomie przesyła psu energię. Dobrą energie. Ta energia materializuje się czymś dobrym dla psa. W końcu zmaterializuje się domek Nie wolno wątpić ani wykazywać niecierpliwości aby nie blokować energii ."Nic nie przynosi tak dobrych rezultatów jak zwykła pewność siebie i lekkie podejście do tematu" Dotyczy to wszystkich aspektów naszego życia. Dlatego psa trzeba ogłaszać. ogłaszać........ nie bacząc na rezultaty. Dążyć do celu -zmieniająć tylko strategie działania. W trudnych chwilach powtarzam zapisane mądre rady aby nie wątpić i nie zbaczać z kursu To moje mantry zwane też afirmacjami. Rano wstajesz -powtarzaj Nero jedzie do nowego domu. Wyobrażaj to sobie czyli wizualizuj -jak np wsiada do samochodu z nowym właścicielami i machasz im na pożegnanie. Wszystko się dzieje w czasie rzeczywistym tu i teraz .Twoja podświadomość tak to odbiera . Wątki dla psów na dogomanii to nic innego jak wysyłanie energii dla psa Chociaż są osoby/ mam na myśli forum dogomanii- nie ten wątek/, które głównie sieją zament- należy to po prostu lekceważyć- nie podejmować tematu. Życzę wszystkim tu obecnym i Nero wszystkiego najlepszego. Dobrej energii nigdy za wiele.

Jeszcze niedawno watpilam....ale teraz wiem,ze Nero niedlugo znajdzie dom.
Napislalam to na watku Zahirka,ktory tez prawie 2 lata czekal na dom...i dzisiaj pojechal do swojego szzescia:lol:
tez watpilam...ale w koncu powiedzialam..dosyc.Zahirek zaraz znajdzie dom....i tak sie stalo:lol:
a teraz czas na Nero....juz niedlugo bedzie w swoim domku:lol:

Posted

olga7 napisał(a):
Dziś poszedł przelew dla Nero na kwotę 20 zl ,zalegla kwota. Lepiej pozno niż wcale podobno.Oby tak jeszcze lada m-c Nero doczekal w końcu swego domu..

bardzo , bardzo dziękujemy ... :loveu::loveu::loveu:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Lucynko,poprosilam kotavenusa,ktora adoptowala Zahirka,zeby rozwiesila w swojej dzielnicy/Wlochy/ plakaty Nerusia,prosze skontaktuj sie z nia.

tak zrobię ... :lol:

Posted

Nero znajdzie dom , musi , nie widzę innej opcji . Tyle osób mu tego życzy .
Wiecie co , robiłam kiedyś wydarzenie dla takiego staruszka , zwykłego wiejskiego kundelka z łańcucha , który na starość trafił do umieralni , później dla 13-sto letniej Figi dla której alternatywą była igła . To , realnie myśląc były zupełnie nieadopcyjne psy , miały zerowe szanse na domy - liczyłam chyba na cud . Oba dość szybko trafiły do wspaniałych domów - to był szok ! Chociaż to irracjonalne to jednak chyba dużo zależy od pozytywnego myślenia , dobrych myśli i szczerych życzeń ...... i chyba zaczynam rozumieć dlaczego mój tymczas nadal u mnie a nie na własnej kanapie ;)

Posted

Na konto Nero wpłynęły pieniążki od Pani Eweliny - 10 zł za luty
oraz od olgi7 20 zł - za listopad, grudzień, styczeń i luty
Serdeczne dzięki ... w imieniu Nero :loveu::loveu::loveu:

stan konta to 514 zł

Posted

[quote name='Lucyna']Zrobiłam pierwszen ogłoszenie
http://tablica.pl/oferta/nero-sprobuj-razem-z-nim-dogonic-wiatr-IDM7CJ.html
i co może być? Chodzi o fotki ...
Fajne fotki latającego Nero , może taka mała uwaga , że psiak najsympatyczniej wygląda na tym odtatnim . Może to kwestia mimiki , może kontrastu.

Kaganiec Neruś ma identyczny jak mój zasiedziały rudzielec , ciekawe czy tak samo go nie lubi :evil_lol: Chociaż muszę przyznać , że pomimo niechęci nie próbuje go zdejmować :lol:

Posted

Moja córka już wydrukowała plakaty ale wstrzymała się z rozwieszaniem bo cały dzień wiało i padał deszcz Natomiast robimy łańcuszek szczęścia. Przesyłamy plakat do znajomych z prośbą aby pomogli grupie młodych ludzi, którzy ze swoich skromnych dochodów utrzymują psa w hoteliku-i przesłali dalej.- do swoich znajomych.