Lucyna Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 (edited) Kopiuję z pierwszej strony [FONT=Arial][SIZE=5]Rozliczenie: [/FONT]wpłacone Lucyna 100 + 100 + 100 + 100 + 100 + 100 zł [SIZE=2]za wrzesień, październik, listopad[SIZE=2], grudzień , styczeń, luty Poker - 20+20+20+20+20+20+20zł[SIZE=2] za wrzesień, październik,[SIZE=2] listopad, grudzień, styczeń , luty, marzec Ingrid44 20+20+20+20+20+20zł[SIZE=2] za wrzesień, październik[SIZE=2],[SIZE=2] listopad, grudzień, styczeń, luty Li1 - 20+20zł+20zł[SIZE=2] za wrzesień, październik[SIZE=2],[SIZE=2] listopad olga7 -5+5+20zł[SIZE=2] za [SIZE=2]wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń, luty kkasiiiar - 10+10+10 zł [SIZE=2]za wrzesień, październik[SIZE=2],[SIZE=2] listopad Bazarek 109 zł Bazarek Ewci - 30 zł Hesia - 50 zł Pani Ewa G. - 30 zł Pani Kamila - 30zł Pani Ela - 20+20+20+20+20+20+20zł Pani Izabela -10 + 15 + 15 + 15zł Pani Ewelina -10 + 10 + 10 + 10zł [SIZE=2]za [SIZE=2]listopad[SIZE=2], grudzień, styczeń, luty Pani Edyta -5+5zł[SIZE=2] za [SIZE=2]listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec DZIR -10+10+10+10+10zł[SIZE=2] za [SIZE=2]listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec fundacja Viva - 465 zł mój bazarek1 - 70 zł mój bazarek2 - 95 zł mój bazarek3 - 130 zł mój bazarek4 - 176 zł mój bazarek4 - 57 zł fundacja Viva - 220 zł mój bazarek5 ogłoszeniowy - 111 zł fundacja Viva - 100 zł razem 2973 zł wydatki we wrześniu hotel 450 zł szczepienie 20 zł dwa wyróżnione allegro 38 zł wydatki w październiku za hotel zapłaciła fundacja 465 zł wyróżnione allegro 19 zł wydatki w listopadzie hotel 450 zł dwa wyróżnione allegro 37 zł wydatki w grudniu za hotel zapłaciła fundacja 220 zł reszta hotel 245 zł dwa wyróżnione allegro 50 zł wydatki w styczniu hotel 465 zł wydatki w lutym hotel 435 zł ogłoszenie w Mój Pies 150 zł razem wydatki 3044 zł zostało minus 71 zł Edited March 8, 2012 by Lucyna Quote
DORA1020 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Kurcze ....strasznie duzo biora za ogloszenie psiaka...150zl:crazyeye::crazyeye::crazyeye: myslalam,ze moze 10 lub 20zl.,ale tyle??? Oby tylko to ogloszenie bylo skuteczne. Quote
Lucyna Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 nietety nie jest skuteczne do tej pory nikt nie pytał ... :shake: miałam nadzieję, że będzie odzew ... tyle kasy i nic ... przykre:-( ale nic głowa do góry i w poniedziałek ruszam z nową akcją internetową :lol: Quote
DORA1020 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lucyna']nietety nie jest skuteczne do tej pory nikt nie pytał ... :shake: miałam nadzieję, że będzie odzew ... tyle kasy i nic ... przykre:-( ale nic głowa do góry i w poniedziałek ruszam z nową akcją internetową :lol:[/QUOTE] A jaka akcje? Tak mysle o Nero,ale nic mi do glowy nie przychodzi.........a moze jeszcze raz oglosic go w Zaginal Dom.Juz raz byl tam oglaszany,ale tam jest duzo psiakow do adopcji...moze trzeba go przypomniec. Quote
Lucyna Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Jeszcze nie wiem jaki tekst i jakie zdjęcia, może zmienić mu imię w ogłoszeniach, już się znudził i opatrzył? Zobaczymy ... Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Moja deklaracja juz poszla powinna byc na koncie w tym tygodniu . Nerusiu, posylamy duzo pozytywnych mysli . Quote
elaja Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Lucyna napisał(a):Jeszcze nie wiem jaki tekst i jakie zdjęcia, może zmienić mu imię w ogłoszeniach, już się znudził i opatrzył? Zobaczymy ... Zastanawiam się czy Nero ( to piękne imię :loveu: ) zna podstawowe komendy , ładnie chodzi na smyczy , bo jeśli tak to koniecznie trzeba dodać taką informację w ogłoszeniach . Quote
Lucyna Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Spróbuję się coś dowiedzieć ... :lol: Nero wyskakuj do góry ... pokazuj się światu :razz: Quote
DZIR Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Imienia proponuje nie zmieniać a raczej dodać w tekście np: tak długo czeka na swoją miłość , albo tak długo już czeka aby ktoś go pokochał itp. Proponuje różne "zmiękczające" czytelnika korekty aż trafi na tego właściwego . Wspaniałego domku Nerusiu. Pozdrawiam. Quote
Lucyna Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Dzisiaj spróbuję coś wymyślić ...:roll: a przy okazji Nero podskakuj po domek :multi::multi::multi: Quote
DZIR Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Lucyna']Jeszcze nie wiem jaki tekst i jakie zdjęcia, może zmienić mu imię w ogłoszeniach, już się znudził i opatrzył? Nie wiem dlaczego a ciągle rano myślałam o tej propozycji zmiany imienia. Czy ta zmiana ma związek z NUMEROLOGIĄ? Quote
Lucyna Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Nie ma związku, ja myślałam o tym, że jak funkcjonuje pod tym imieniem tak długo w internecie, to może już się opatrzył ... chciałabym w siebie tchnąć ciut więcej optymizmu. Robiąc od bardzo wielu miesięcy ogłoszenia z tym imieniem, czuję że robię to bezmyślnie i beznadziejnie. Oczywiście chodzi o zmianę w ogłoszeniach, a nie w rzeczywistości. Gdyby znalazł domek, to adoptującym by się to wytłumaczyło. Ponadto czasami na portalach nie można wkleić ogłoszeń podobnych, inne imię - inny piesek. Latający Nero promuje jego energię, to co mam zamiar zrobić ma promować jego miłość do człowieka. A latającego Nero powtórzymy za tydzień ... Jeszcze myślę nad tekstem, dzisiaj koniecznie coś spłodzę, natomiast jutro będą ogłoszenia ... może jako pierwsze wkleję to zdjęcie, nieco okrojone? Quote
Lucyna Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 dostałam 20 zł od Pani Eli oraz 15 zł od Pani Izabeli ... Nero dziękuje bardzo ... bardzo :loveu: Doliczając moją marcową deklarację mamy 64 zł na plusie :p Quote
Olga7 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) Mam prośbę o poprawienie na początku wątku oraz w kopii na str.55 także, stanu moich skromnych wplat dla Nero -dopisanie tej kwoty 20 zl ,gdyż wygląda ,iż mam nadal zalegle kwoty.Do m-ca lutego wplaty zostaly uregulowane . :razz: Z gory dziękuję. Edited March 8, 2012 by Olga7 Quote
Olga7 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Lucyna napisał(a):dopisałam i sorki ... :lol: Teraz widac wyraznie ,że za te m-ce wplata wplynela .Oby Nero jak najprędzej -w tym roku doczekal w koncu swego domu .Nie wiedzialam jednak ,że aż tyle kosztuje oglaszanie psow w pismie "Moj pies" :roll: . Może jednak za jakis czas będzie odzew i kot s tam Nero wypatrzy ? Oby !! Bo samo przesylanie dobrej energii to jednak na pewno nie wystarczy .;) Ale coś w tym jednak może jest. Dobre życznia/myśli trzeba wysylać/kierowac zawsze.:loveu: Jednak w masywnym ,potężnym kagancu to Nero budzi chyba za duży respekt i wygląda na potężnego psa obronnego -raczej tych fot. bym nie umieszczala w ogloszeniach ,ale same wiecie najlepiej cioteczki.:razz: Quote
DZIR Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Zrobiłam sobie tapetkę ze zdjęcia Nero brodzącego w wodzie. Jest takie zdjęcie w ogłoszeniu na Tabica. To bardzo piękne zdjęcie. Pryskająca woda - to dla wielu synonim życia.Tworzy się wówczas dużo dwutlenku wodoru i w połączeniu z powietrzem tworzą tlen atomowy -podstawa zycia dla naszego ciała / patrz prof. I. Nieumywakin Woda utleniona na straży życia./ To mój sposób na wysyłanie psiakowi energii. Otwieram komputer rano przed pracą i powtarzam w myśli - wspaniałego domku kochany. Masz chwile zwątpienia każdy je miewa ale właśnie w takich chwilach pamiętaj " tylko konsekwencja w działaniu prowadzi do celu ". Mam taką stresującą pracę, gdzie sytuacja potrafi zmieniać się gwałtownie i ponoszę straty. Wtedy muszę powtarzać różne mantry - zaklęcia , aby mój mózg nie skupiał się na stratach. Mam je napisane na karteczkach - lężą na biurku. Uwierz mi to dobra metoda. Quote
Olga7 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nie neguję wcale i takiego podejscia,gdyz to wiele wiekow tradycji i praktykowania. Mam zatem tym bardziej nadzieję,że kazdy dobry sposob jest dobry ,by pomóc ludziom i zwierzętom.Może akurat i bezdomnym psom pomożemy stosując ,używając przesylania dobrej energii i życzeń.Wysylane dobre ,czy zle życzenia ,energie wracają ponoc do nadawców.Dlatego nie warto zle życzyć bliznim ,ale dobrze-owszem. Quote
Lucyna Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 (edited) Spłodziłam coś takiego, proszę o komentarze, mogę wstawić również zdjęcie Nero w wodzie, zaraz coś wybiorę. Ja mogę mu robić pakiet ogłoszeń co tydzień z różnymi tekstami, tylko wymyślać ... :loveu: Czekam na komentarze, a do następnego piątku może ktoś jeszcze coś wymyśli to znów zrobię pakiecik. Przy ogłaszaniu pomagają mi koleżanki z pracy ... zmienię tapetę na kompie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z tym imieniem?:roll: [FONT="]Zaadoptuj Nero, czy czeka go schronisko?[/FONT] [FONT="]Nero to pies znaleziony przed prawie dwoma laty w Szczebrzeszynie. Ma około 4 lat, waży 35 kilo, jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Od prawie dwóch lat przebywa w hoteliku w Warce, który opłacany jest przez osoby prywatne. Niestety finanse się skończyły, chcemy uchronić go od pobytu w schronisku, szukamy mu dobrego domu. Ten pies kocha ludzi, w szczególności dzieci, znaleziony został pod szkołą, tam szukał towarzystwa. Najlepszym rozwiązaniem dla niego byłaby rodzina ze starszymi dziećmi, bez innych zwierząt (ewentualnie mógłby zamieszkać z dużą spokojną suką). Jest psem pełnym energii, potrzebuje dużo ruchu. Zainteresowanych odmianą losu Nero prosimy o kontakt [email protected], [/FONT] [FONT="]wolontariusz Ewa 513 091 251 lub do hoteliku 607 187 774 [/FONT] [FONT="] [/FONT] Edited March 8, 2012 by Lucyna Quote
DZIR Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Energie wracają wówczas gdy ktoś zrobił całkowitą ochronę psychiczną. Z zasady dobre energie się dopuszcza-- blokuje się złe. Wtedy wracają one wzmocnione do właściciela / to prawa fizyki kwantowej "podobieństwa przyciągają się"/ Jeśli ktoś jest bardzo czymś zaabsorbowany również energii może nie przyjąć. Ja wysyłam energie ktoś inny ją zmaterializuje dając Nerusiowi wymarzony domek .Tak to mniej więcej działa. Quote
Olga7 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Może jednak wyrażniej napisać ,że nie toleruje innych samców/nawet małych/ i kotów także/chyba?/ oraz ptactwa domowego-jesli tak jest ? Chyba,że nie goni kotów i ptactwa ,nie poluje na nie. By uniknąć niepotrzebnych problemów w adopcji Nero? Nie wiem. Quote
DZIR Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Moja propozycja-- po słowach: przebywa w hoteliku w Warce i utrzymywany jest ze składek kilku młodych ludzi / lub po prostu napisać młodzieży / co chroni go przed pobytem w schronisku itd. Jestem matką i taki tekst zrobiłby na mnie wrażenie. Ale może tylko na mnie. Quote
Lucyna Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 DZIR napisał(a):Moja propozycja-- po słowach: przebywa w hoteliku w Warce i utrzymywany jest ze składek kilku młodych ludzi / lub po prostu napisać młodzieży / co chroni go przed pobytem w schronisku itd. Jestem matką i taki tekst zrobiłby na mnie wrażenie. Ale może tylko na mnie. ok, zaraz poprawię ... olga7 napisał(a):Może jednak wyrażniej napisać ,że nie toleruje innych samców/nawet małych/ i kotów także/chyba?/ oraz ptactwa domowego-jesli tak jest ? Chyba,że nie goni kotów i ptactwa ,nie poluje na nie. By uniknąć niepotrzebnych problemów w adopcji Nero? Nie wiem. tak naprawdę to tego nie wiemy ... teraz to nawet z samcem u Jamora hasał Quote
Recommended Posts