Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']ja sobie właśnie myślalam o tym, że zastanawiam się nad kolorem łózeczka, a Ewa tak cierpi...[/QUOTE]
Właśnie, tutaj cieszymy się a tam dramat :( życie...
[quote name='wiolabiszop']No to z tego EMI wyjdzie bedzie dobrze.NIE DOSTAŁAM JESZCZE NUMERU KONTA.[/QUOTE]
Już wysyłam, przepraszam, czasem nie zauważam postów z pośpiechu.

Posted

Bardzo się cieszę, że takie wyniki badań :) :) :) . Trzeba ją tak czy inaczej jeszcze pobadać i obserwować. Jakieś ona ma szczęście, że takie cioteczki spotkała!!!! :) :) :) Jesteście wspaniałe i nie mogę doczekać się metamorfozy Emi! Jeszcze i wygląd będziesz miała królewny malutka.... :)

Posted

[quote name='bela51']O matko :-( Czy to ta bieda, na ktorą przysłałas mi zdjecia Ewus?[/QUOTE]

Nie Izek, na tą sunkę będzie następny bazarek z książkami lub rzeczami dla dzieci. Na razie robię foty :)

Posted

[quote name='ronja']Emi zrobiła w nocy wielką kupę, kolor już ok, ale nadal leje się z niej rzadkie.
Apetyt ma, zaraz jadę po zakupy dla niej[/QUOTE]

Ważne, że apetyt jej dopisuje a kupki napewo się ustabilizują - w końcu cholerka muszą ;)

Posted

dziewczyny, serdecznie Wam gratuluje tego kolejnego sukcesu i uratowania Emi, przyslijcie mi nr konta na pw to wplace pare groszy na biedronki i dozywianie bidulki (bo trawke swieza ma i moze sie swobodnie pasc)

czy dobrze rozumiem, ze Emi jest u Ronji na tymczasie? przepraszam, ale nie nadazam czytac watkow w calosci, jest ich zbyt wiele, moze ktos zreasumuje jej sytuacje? z gory dziekuje

Posted

[quote name='ronja']Emi zrobiła w nocy wielką kupę, kolor już ok, ale nadal leje się z niej rzadkie.
Apetyt ma, zaraz jadę po zakupy dla niej[/QUOTE]

Dobrze, że jest kupa. Wielka w dodatku. Znaczy nie jest zapchana i wszystko działa. Może nei tak jak powinno ale jednak?

Rozumiem, że kupa w boksie....?

Posted

[quote name='viola005']dziewczyny, serdecznie Wam gratuluje tego kolejnego sukcesu i uratowania Emi, przyslijcie mi nr konta na pw to wplace pare groszy na biedronki i dozywianie bidulki (bo trawke swieza ma i moze sie swobodnie pasc)

czy dobrze rozumiem, ze Emi jest u Ronji na tymczasie? przepraszam, ale nie nadazam czytac watkow w calosci, jest ich zbyt wiele, moze ktos zreasumuje jej sytuacje? z gory dziekuje[/QUOTE]
Konto takie jak Jaspera, podać? Dziękujemy za pomoc.

Tak, Emi jest na płatnym tymczasie u Ronji.

Posted

BArdzo prosze o błyskawiczne przesłanie numeru konta dla Emi:) MAm dla suni w prezencie, od kolezanki Lusi, ktora kiedyś była w podobnej sytuacji 50 zł:):) Dziś Lusia ma swoj domek i jest mega szczesliwa...moze ta drobna kwota tez przyniesie szczescie kochanej Emisi:):)
Proszę o jak najszybsze przeslanie numeru, abym mogla zrobic przelew- za kilka godzin wyjeżdząm na dośc dluugi urlop i nie będe robiła przelewów..:)

Posted

[quote name='gusia0106']

Rozumiem, że kupa w boksie....?[/QUOTE]
si ;)

byłam w sklepie 2 wsie dalej, ale wołowiny nie było. kupiłam jej 2 ćwiartki z kurczaka, pół kilo żołądków i pół kilo serc i 2 kg ryżu.
Będę w Warszawie w piątek, to zrobię porządne zakupy dla Emi.
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8486/dscf7993.jpg[/IMG]