mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ronja']pomarańczowy:) [SIZE=1]seledynowy też ładny[/SIZE][/QUOTE] Ok, pomarańczowy. Ale się zryczałam na wątku Idolka :( Quote
Plicha Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ale będzie miała fajne łożeczko :) W pomarańczowym na pewno jej będzie do twarzy :) Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ja sobie właśnie myślalam o tym, że zastanawiam się nad kolorem łózeczka, a Ewa tak cierpi... Quote
wiolabiszop Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No to z tego EMI wyjdzie bedzie dobrze.NIE DOSTAŁAM JESZCZE NUMERU KONTA. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ronja']ja sobie właśnie myślalam o tym, że zastanawiam się nad kolorem łózeczka, a Ewa tak cierpi...[/QUOTE] Właśnie, tutaj cieszymy się a tam dramat :( życie... [quote name='wiolabiszop']No to z tego EMI wyjdzie bedzie dobrze.NIE DOSTAŁAM JESZCZE NUMERU KONTA.[/QUOTE] Już wysyłam, przepraszam, czasem nie zauważam postów z pośpiechu. Quote
go-ja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Bardzo się cieszę, że takie wyniki badań :) :) :) . Trzeba ją tak czy inaczej jeszcze pobadać i obserwować. Jakieś ona ma szczęście, że takie cioteczki spotkała!!!! :) :) :) Jesteście wspaniałe i nie mogę doczekać się metamorfozy Emi! Jeszcze i wygląd będziesz miała królewny malutka.... :) Quote
kameralna Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Czyli możemy odetchnąć? Ale pomóc wciąż potrzebna. Biedna Emi. Mogę dorzucić na razie tylko pięć zetek. Quote
bela51 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 O matko :-( Czy to ta bieda, na ktorą przysłałas mi zdjecia Ewus? Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 póki co tylko zaglądam i pozdrawiam :) Quote
Cantadorra Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='bela51']O matko :-( Czy to ta bieda, na ktorą przysłałas mi zdjecia Ewus?[/QUOTE] Nie Izek, na tą sunkę będzie następny bazarek z książkami lub rzeczami dla dzieci. Na razie robię foty :) Quote
Buster Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Poszedł przelew na wątróbkę ;) Pokaż się wszystkim królewno! Quote
ronja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Emi zrobiła w nocy wielką kupę, kolor już ok, ale nadal leje się z niej rzadkie. Apetyt ma, zaraz jadę po zakupy dla niej Quote
Buster Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='ronja']Emi zrobiła w nocy wielką kupę, kolor już ok, ale nadal leje się z niej rzadkie. Apetyt ma, zaraz jadę po zakupy dla niej[/QUOTE] Ważne, że apetyt jej dopisuje a kupki napewo się ustabilizują - w końcu cholerka muszą ;) Quote
Cantadorra Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jesli nic nie ma "wewnetrznego" to sie ustabilizuja. Wazne, ze juz ma opieke i apetyt. Quote
Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dajmy jej trochę czasu...powoli dojdzie do siebie:) Quote
viola005 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 dziewczyny, serdecznie Wam gratuluje tego kolejnego sukcesu i uratowania Emi, przyslijcie mi nr konta na pw to wplace pare groszy na biedronki i dozywianie bidulki (bo trawke swieza ma i moze sie swobodnie pasc) czy dobrze rozumiem, ze Emi jest u Ronji na tymczasie? przepraszam, ale nie nadazam czytac watkow w calosci, jest ich zbyt wiele, moze ktos zreasumuje jej sytuacje? z gory dziekuje Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Emi kruszyno, zdrowiej i pokazuj się światu :) Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='ronja']Emi zrobiła w nocy wielką kupę, kolor już ok, ale nadal leje się z niej rzadkie. Apetyt ma, zaraz jadę po zakupy dla niej[/QUOTE] Dobrze, że jest kupa. Wielka w dodatku. Znaczy nie jest zapchana i wszystko działa. Może nei tak jak powinno ale jednak? Rozumiem, że kupa w boksie....? Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='viola005']dziewczyny, serdecznie Wam gratuluje tego kolejnego sukcesu i uratowania Emi, przyslijcie mi nr konta na pw to wplace pare groszy na biedronki i dozywianie bidulki (bo trawke swieza ma i moze sie swobodnie pasc) czy dobrze rozumiem, ze Emi jest u Ronji na tymczasie? przepraszam, ale nie nadazam czytac watkow w calosci, jest ich zbyt wiele, moze ktos zreasumuje jej sytuacje? z gory dziekuje[/QUOTE] Konto takie jak Jaspera, podać? Dziękujemy za pomoc. Tak, Emi jest na płatnym tymczasie u Ronji. Quote
gonia66 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 BArdzo prosze o błyskawiczne przesłanie numeru konta dla Emi:) MAm dla suni w prezencie, od kolezanki Lusi, ktora kiedyś była w podobnej sytuacji 50 zł:):) Dziś Lusia ma swoj domek i jest mega szczesliwa...moze ta drobna kwota tez przyniesie szczescie kochanej Emisi:):) Proszę o jak najszybsze przeslanie numeru, abym mogla zrobic przelew- za kilka godzin wyjeżdząm na dośc dluugi urlop i nie będe robiła przelewów..:) Quote
Owieczka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Znalazłam wątek i zapisuję... Mysza1 nie wiem jak Ci dziękować... Quote
ronja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106'] Rozumiem, że kupa w boksie....?[/QUOTE] si ;) byłam w sklepie 2 wsie dalej, ale wołowiny nie było. kupiłam jej 2 ćwiartki z kurczaka, pół kilo żołądków i pół kilo serc i 2 kg ryżu. Będę w Warszawie w piątek, to zrobię porządne zakupy dla Emi. [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8486/dscf7993.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts