ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1']I będzie puchata jak Misio:loveu:[/QUOTE] tylko kiedy????? Quote
Tora&Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ronja']tylko kiedy?????[/QUOTE] Podejrzewam że nawet się nie obejrzymy:) Quote
lika1771 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No to super,dziewczynka w takich warunkach szybko dojdzie do siebie Quote
Plicha Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jejku jak się cieszę :multi: wreszcie jakieś dobre wiadomości na dogo :multi: odkarmi się sunieczkę i wszystko będzie dobrze :loveu: Quote
kycia1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Co za wspaniała wiadomosc! :))))))))))))))))))))) Nasza Niunia :)))))))))))))))))))))) Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Emi reaguje na komendy - robi siad i idzie na legowisko:crazyeye: [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/7696/dscf7986u.jpg[/IMG] Quote
zachary Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Szczapulka Emi w biedronkach....pewnie się dziwi, skąd ta nagła zmiana w jej sytuacji życiowej?.... Quote
Buster Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 :multi::multi::multi: Huuuuurrrrrrraaaa!!!! Tak się "cieszę", że to "tylko" silna anemia - wiem jak to brzmi ale naprawdę bałam się, że sunia będzie w skrajnym wyniszczeniu :-(. Poproszę o numer konta na pw wyślę 10 zł - na wątróbkę ;). Na razie wpłata będzie jednorazowa - nie mogę więcej :shake: Quote
magda222 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja też poproszę nr konta. Przeleję jakiś grosz jednorazowo. Trzymam mocno kciuki za Emi !!! Zdrowiej malutka !!! Quote
Ellig Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 poprosze o nr konta na pw z adresem......Powinnam sie cieszyc ale dzisiaj nie potrafie, Idolek odszedl.............................. Quote
malagos Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Tylko co ja spotkało, ze tak wychudła...Ktoś z premedytacją? Czy długo sie błąkała?.......... Quote
Plicha Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Też mnie to zastanawia. Coś w tym schronie mówili na jej temat? Może miała depresję i dlatego nie jadła :( Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Ellig']poprosze o nr konta na pw z adresem......Powinnam sie cieszyc ale dzisiaj nie potrafie, Idolek odszedl..............................[/QUOTE] Zaraz poprzesyłam, dziękuję za pomoc. Strasznie mi przykro z powodu Idolka :( [quote name='malagos']Tylko co ja spotkało, ze tak wychudła...Ktoś z premedytacją? Czy długo sie błąkała?..........[/QUOTE] Ona została zabrana z jakby schroniska, takiej gminnej poczekalni; podobno była tam 3 lata ale czy im mozna wierzyć.... [quote name='Plicha']Też mnie to zastanawia. Coś w tym schronie mówili na jej temat? Może miała depresję i dlatego nie jadła :([/QUOTE] Nic nie mówili, dopiero jak wychodziła, to stwierdzili, ze jakas chuda. Szkoda słów, nie chcemy na razie robić tam smrodu, pozostałe psy sa w dobrej kondycji (osobiście nie byłam), koleżanka ma pomagać w adopcjach, nie chce palić mostów. Tam jest mało psów, ok 20. Ja mam nadzieję, ze to tylko głód ale musimy pamiętać, że nie wszystko wychodzi we krwi. Zrobimy jeszcze badania tarczycy, może kału za chwilę, usg jak się wzmocni. Pięknie na tych biedroneczkach wygląda :loveu: Muszę jej jakieś super posłanko kupić, z puchem :loveu:, niech myśli, że jest królewną ;) Quote
Buster Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1'] Ja mam nadzieję, ze to tylko głód ale musimy pamiętać, że nie wszystko wychodzi we krwi. Zrobimy jeszcze badania tarczycy, może kału za chwilę, usg jak się wzmocni. Pięknie na tych biedroneczkach wygląda :loveu: Muszę jej jakieś super posłanko kupić, z puchem :loveu:, niech myśli, że jest królewną ;)[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję że to tylo głód. Życzę Emi tylko zdrówka! Już niedługo boczki się zaokrąglą jak dogomaniacy zrobią zrzutkę ;) Quote
Cantadorra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1'] Nic nie mówili, dopiero jak wychodziła, to stwierdzili, ze jakas chuda. Pięknie na tych biedroneczkach wygląda :loveu: Muszę jej jakieś super posłanko kupić, z puchem :loveu:, niech myśli, że jest królewną ;)[/QUOTE] Ależ to zabrzmialo, "jakaś chuda". Wcześniej oczy mieli w doopie? Wsciec się idzie. Tak, trzeba o malutką zadbać, niech będzie królewną, niech dostanie wszystko co najlepsze. Zmontujemy z Kasią09 i Belą bazarek dla niuni. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Cantadorra'] Zmontujemy z Kasią09 i Belą bazarek dla niuni.[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Quote
Plicha Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Cantadorra']Ależ to zabrzmialo, "jakaś chuda". Wcześniej oczy mieli w doopie? Wsciec się idzie. Tak, trzeba o malutką zadbać, niech będzie królewną, niech dostanie wszystko co najlepsze. Zmontujemy z Kasią09 i Belą bazarek dla niuni.[/QUOTE] Jestem za, od dzisiaj suńka powinna sie czuć kochaną królewną, mieć mięciutkie posłanko żeby jej kosteczki wystające nie uwierały. Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Miękkie to na pewno już ma, ale zamówię jej takie z puchem, sztucznym ale fajnym, kupiłam mojej suni, bardzo jest fajne. Kurde, mam nadzieję, że rozmiar 90x 65 będzie dobry, sama nie wiem... [url]http://www.allegro.pl/item1097005850_legowisko_sztuczny_puch_wroclaw_90_65_podusia.html[/url] Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Mysza, to posłanko w biedronki to klasyczna kołdra zlożona na cztery - wyszła z tego wielkość poduszki, a Emi i tak zajmuje tylko kawałeczek Quote
Tora&Faro Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Królewna na biedronkach:loveu:...odjazdowe połączenie:loveu: Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ronja']Mysza, to posłanko w biedronki to klasyczna kołdra zlożona na cztery - wyszła z tego wielkość poduszki, a Emi i tak zajmuje tylko kawałeczek[/QUOTE] To kupuję 90x65. Jaki kolor sobie zyczysz? Wybieraj ;) Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='mysza 1']To kupuję 90x65. Jaki kolor sobie zyczysz? Wybieraj ;)[/QUOTE] pomarańczowy:) [SIZE=1]seledynowy też ładny[/SIZE] Quote
Recommended Posts