Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi: Huuuuurrrrrrraaaa!!!! Tak się "cieszę", że to "tylko" silna anemia - wiem jak to brzmi ale naprawdę bałam się, że sunia będzie w skrajnym wyniszczeniu :-(. Poproszę o numer konta na pw wyślę 10 zł - na wątróbkę ;). Na razie wpłata będzie jednorazowa - nie mogę więcej :shake:

Posted

poprosze o nr konta na pw z adresem......Powinnam sie cieszyc ale dzisiaj nie potrafie, Idolek odszedl..............................

Posted

[quote name='Ellig']poprosze o nr konta na pw z adresem......Powinnam sie cieszyc ale dzisiaj nie potrafie, Idolek odszedl..............................[/QUOTE]
Zaraz poprzesyłam, dziękuję za pomoc. Strasznie mi przykro z powodu Idolka :(
[quote name='malagos']Tylko co ja spotkało, ze tak wychudła...Ktoś z premedytacją? Czy długo sie błąkała?..........[/QUOTE]
Ona została zabrana z jakby schroniska, takiej gminnej poczekalni; podobno była tam 3 lata ale czy im mozna wierzyć....
[quote name='Plicha']Też mnie to zastanawia. Coś w tym schronie mówili na jej temat? Może miała depresję i dlatego nie jadła :([/QUOTE]
Nic nie mówili, dopiero jak wychodziła, to stwierdzili, ze jakas chuda. Szkoda słów, nie chcemy na razie robić tam smrodu, pozostałe psy sa w dobrej kondycji (osobiście nie byłam), koleżanka ma pomagać w adopcjach, nie chce palić mostów. Tam jest mało psów, ok 20.

Ja mam nadzieję, ze to tylko głód ale musimy pamiętać, że nie wszystko wychodzi we krwi. Zrobimy jeszcze badania tarczycy, może kału za chwilę, usg jak się wzmocni.

Pięknie na tych biedroneczkach wygląda :loveu: Muszę jej jakieś super posłanko kupić, z puchem :loveu:, niech myśli, że jest królewną ;)

Posted

[quote name='mysza 1']
Ja mam nadzieję, ze to tylko głód ale musimy pamiętać, że nie wszystko wychodzi we krwi. Zrobimy jeszcze badania tarczycy, może kału za chwilę, usg jak się wzmocni.

Pięknie na tych biedroneczkach wygląda :loveu: Muszę jej jakieś super posłanko kupić, z puchem :loveu:, niech myśli, że jest królewną ;)[/QUOTE]
Ja też mam taką nadzieję że to tylo głód. Życzę Emi tylko zdrówka! Już niedługo boczki się zaokrąglą jak dogomaniacy zrobią zrzutkę ;)

Posted

[quote name='mysza 1']
Nic nie mówili, dopiero jak wychodziła, to stwierdzili, ze jakas chuda.

Pięknie na tych biedroneczkach wygląda :loveu: Muszę jej jakieś super posłanko kupić, z puchem :loveu:, niech myśli, że jest królewną ;)[/QUOTE]

Ależ to zabrzmialo, "jakaś chuda". Wcześniej oczy mieli w doopie? Wsciec się idzie. Tak, trzeba o malutką zadbać, niech będzie królewną, niech dostanie wszystko co najlepsze. Zmontujemy z Kasią09 i Belą bazarek dla niuni.

Posted

[quote name='Cantadorra']Ależ to zabrzmialo, "jakaś chuda". Wcześniej oczy mieli w doopie? Wsciec się idzie. Tak, trzeba o malutką zadbać, niech będzie królewną, niech dostanie wszystko co najlepsze. Zmontujemy z Kasią09 i Belą bazarek dla niuni.[/QUOTE]
Jestem za, od dzisiaj suńka powinna sie czuć kochaną królewną, mieć mięciutkie posłanko żeby jej kosteczki wystające nie uwierały.

Posted

Miękkie to na pewno już ma, ale zamówię jej takie z puchem, sztucznym ale fajnym, kupiłam mojej suni, bardzo jest fajne.
Kurde, mam nadzieję, że rozmiar 90x 65 będzie dobry, sama nie wiem...
[url]http://www.allegro.pl/item1097005850_legowisko_sztuczny_puch_wroclaw_90_65_podusia.html[/url]

Posted

Mysza, to posłanko w biedronki to klasyczna kołdra zlożona na cztery - wyszła z tego wielkość poduszki, a Emi i tak zajmuje tylko kawałeczek

Posted

[quote name='ronja']Mysza, to posłanko w biedronki to klasyczna kołdra zlożona na cztery - wyszła z tego wielkość poduszki, a Emi i tak zajmuje tylko kawałeczek[/QUOTE]
To kupuję 90x65. Jaki kolor sobie zyczysz? Wybieraj ;)