Ewa Marta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Emi jest wielka i ciężka:-) Jak na mnie skoczyła, to z trudem utrzymywalam równowagę:-) A jak wsadziła nos do pudełka ze smakołykami, to mnie przewróciła i myślałam, że w sekunde wyje wszystko:-) Na szczęście udalo mi się ją odsunąć od pudełka. Jest żarłokiem, co widac po jej zaokrągleniach:-) Za chwilę będziecie jej musiały kupić lighta:-) Jest słodka, przytulaśna, kochana, ale moje serce odpłynęło dzisiaj do Azji, dlatego po krótkich pieszczotach Emisia poleciała do Miśka poszaleć z nim, a ja poszłam do kojca Malutkiej, żeby sie z nią zaprzyjaźnić. Quote
Nutusia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No tak, już wiadomo dlaczego Emi została Emisią - żeby mogła być w parze z... Misiem! :) Miś i (E)misia! :) Quote
Cantadorra Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Widać, że Emi się zaokrągliła :)Wygląda na tąką zadowoloną i przyjazną, że aż miło popatrzeć :) Quote
Ewa Marta Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Cantadorra']Widać, że Emi się zaokrągliła :)Wygląda na tąką zadowoloną i przyjazną, że aż miło popatrzeć :)[/QUOTE] To słonko kocha człowieka i bardzo potrzebuje kontaktu. Ale chyba bardziej kocha jeść, bo jak sie dorwala do pudełka, to ja poszłam w odstawkę:-) Quote
mysza 1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Prawda, Emisia bardzo lubi jeść ;) ale to przez to pewnie, ze tyle czasu była głodzona :-( Quote
ronja Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='mysza 1']Pustawo ;)[/QUOTE] pustawo, czyli wszystko gra;) dziewczyny, będziemy kiedyś ciachać Emi? Quote
mysza 1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ronja']pustawo, czyli wszystko gra;) dziewczyny, będziemy kiedyś ciachać Emi?[/QUOTE] Oby nie aborcyjnie:evil_lol: Zrobimy badania, ciekawa jestem co weci powiedzą na to serce, jeśli dalej bije jak u 10-latki to niezbyt bezpieczna ta operacja, ale ja czuję, że już jest lepiej i wtedy ciachamy. Quote
ronja Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 trzeba też pomysleć o tym guzku na łapce. on nie rośnie, ale ja mam schizę śmierci teraz:( Quote
mysza 1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ronja']trzeba też pomysleć o tym guzku na łapce. on nie rośnie, ale ja mam schizę śmierci teraz:([/QUOTE] Tak, on kiepsko wygląda. Zapytaj jak będziesz czy to się jakoś bada? Robi jakąś biopsję? I mam tą schizę... Quote
ronja Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 dziś pytałam, bo Karmelek będzie miał operację usunięcia guza:( można zacząć od biopsji, my zdecydowaliśmy się najpierw wyciąć (nasz guz rośnie), potem dać do badania. Quote
3 x Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='mysza 1']Oby nie aborcyjnie:evil_lol: Zrobimy badania, ciekawa jestem co weci powiedzą na to serce, jeśli dalej bije jak u 10-latki to niezbyt bezpieczna ta operacja, ale ja czuję, że już jest lepiej i wtedy ciachamy.[/QUOTE] Michaś dwie narkozy które miał w swoim życiu miał robione jedna na kilka miesiecy przez 10 ur a drugą w miesiac po te 10 lat to chyba nie aż tak straszny wiek? a po narkoazach wyglądał jak zadziorny kogucik :D Quote
mysza 1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ronja']dziś pytałam, bo Karmelek będzie miał operację usunięcia guza:( można zacząć od biopsji, my zdecydowaliśmy się najpierw wyciąć (nasz guz rośnie), potem dać do badania.[/QUOTE] Karmelek będzie zdrowy, czuję to ;) A o Emi jeszcze pomyślimy. Biopsja jest bolesna? Bo ten jej guzek taki twardy okropnie :( Quote
mysza 1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='3 x']Michaś dwie narkozy które miał w swoim życiu miał robione jedna na kilka miesiecy przez 10 ur a drugą w miesiac po te 10 lat to chyba nie aż tak straszny wiek? a po narkoazach wyglądał jak zadziorny kogucik :D[/QUOTE] Ale wiesz, w jakim stanie była Emi... I ponoć ok 2 lat... Myślę, że to ją wyniszczyło jednak. Wizualnie się odbudowała, nabrała masy ale nie wiemy jak jest w środku... Mam nadzieję, że też ok ale kto wie... Quote
3 x Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='mysza 1']Ale wiesz, w jakim stanie była Emi... I ponoć ok 2 lat... Myślę, że to ją wyniszczyło jednak. Wizualnie się odbudowała, nabrała masy ale nie wiemy jak jest w środku... Mam nadzieję, że też ok ale kto wie...[/QUOTE] ja mam nadzieje, ze gdy zewnętrznie wróciła do formy to moze i wewnętrznie się tez podniosła oby :kciuki: Quote
ronja Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 biopsja chyba bolesna. jak się skończy cieczka (za jakieś 2 tygodnie dla pewności), zrobimy krew, usg i zobaczymy co dalej. sama Emi samopoczucie ma jak najlepsze, brzuszek też na razie ładny (ostatni zastrzyk był 5.10) Quote
mysza 1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Samopoczucie to rzeczywiście, wulkan energii, rozpustny w dodatku ;) Quote
3 x Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='mysza 1']Samopoczucie to rzeczywiście, wulkan energii, rozpustny w dodatku ;)[/QUOTE] rzekłabym "wiosna" ale to chyba nie ta pora roku ;) Quote
_Goldenek2 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nie narzekaj.... zaglądamy. Tylko nie zawsze piszemy :) Quote
Tora&Faro Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ale nagadałyście...a ja ciężko pracowałam;) Zapraszam na bazarek dla Emisi i Amigo:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/194395-Fajne-ciuchy-w-du%C5%BCych-rozmiarach-%29-mega-bazar-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-do-20.10.?p=15529340#post15529340[/url] Quote
mysza 1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ale nagadałyście...a ja ciężko pracowałam;) Zapraszam na bazarek dla Emisi i Amigo:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194395-Fajne-ciuchy-w-du%C5%BCych-rozmiarach-%29-mega-bazar-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-do-20.10.?p=15529340#post15529340[/URL][/QUOTE] Dzięki pracusiu :loveu: Wczoraj pogadałyśmy a dzisiaj już znowu pusto u Emi. Quote
Tora&Faro Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki pracusiu :loveu: Wczoraj pogadałyśmy a dzisiaj już znowu pusto u Emi.[/QUOTE] Chyba wszystkich odstraszyłam tym bazarkiem;) bo u Wiśni wątek rozruszany aż miło:) Quote
Recommended Posts