Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tora&Faro']Być może...w sumie to doktor jak ją wtedy oglądał to jakoś się specjalnie tym odczynom nie dziwił, pamiętasz?[/QUOTE]
mojej Pysi też takie coś wyskoczyło po szczepieniu. samo się wchłonęło po jakimś czasie.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna Emi! :) Wstawię nowe foty na FB :)

Zajrzyjcie do kulejącej bidy spod Wawy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192171-Czy-jest-dla-niego-szansa-na-normalne-psie-%C5%BCycie-Ma%C5%82y-kulej%C4%85cy-piesek-szuka-pomocy?p=15313109#post15313109[/url]

Posted

[quote name='Tora&Faro']To prawda...śliczna jest:loveu:...ale to co mnie w niej urzeka najbardziej to charakter, jest taka pogodna i tak niewiele jej potrzeba do szczęścia...psiak marzenie:loveu:[/QUOTE]

gosia odnoszę wrażenie, że wszystkei psy pod opieką gusi myszy i twoją
są psiakami marzenie ;)
chociązby Miś
Emi
Kajak itd ;)

[B]go-ja[/B] chyba na innym watku pytalam mysze jak stoją z finansami i powiedziala, ze rozliczenia na poczatku sa aktualne

Posted

Emi nie jest na minusie tylko ciotka Gusia nie poprawiła ;)

Gusia, miałaś wyzerować, z bazarków i po Nestorze mamy +418 zł. Zapomniała, zaraz pw napiszę.

Doszła też wpłata od p.Bartka z FB, nie pamiętam litery nazwiska.

3x- nasze psy są wyjątkowe, to jest prawda akurat ;)

Emi śliczniutka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Już poprawiam.
Myślałam, że to zrobiłam ale musiałam u Amigo a nie tu ;)[/QUOTE]

Dzięki ;)
Ale dzisiaj paskudna pogoda, fuuuujjjj.

Jak tam Emisia w tą pogodę? Wychodzi na dwór czy niechętnie?

Posted

[quote name='ronja']wychodzi, siknie i wraca
niestety nie wyrobiłam się wczoraj z kąpaniem, a pogoda dziś do d... i w ogóle smutno jakoś[/QUOTE]
Smutno, zimno, bez sensu. Na wątku też pusto jakoś.

Posted

Cioteczki zaglądają do Emi bardzo często, tylko nie wszystkie piszą, ale śledzą codziennie jak zdrówko tej biedy. Czekam jeszzce na potwierdzenie 3 ciotek że doszły paczki i przeleję pieniążki z bazarku.
Mogę prosić o nr konta na pw?

Posted

Ciotki ożywcie aukcję. Dodajcie do niej jakieś zdjęcie, jakiś komentarz. Aukcja musi być żywa. Trzeba w takich aukcjach wstawiać chociaż co drugi dzień fote, komentarz, ludziska widzą że się ktoś tym interesuje a nie tylko na kasencję czeka.

Posted

[quote name='Isadora7']Ciotki ożywcie aukcję. Dodajcie do niej jakieś zdjęcie, jakiś komentarz. Aukcja musi być żywa. Trzeba w takich aukcjach wstawiać chociaż co drugi dzień fote, komentarz, ludziska widzą że się ktoś tym interesuje a nie tylko na kasencję czeka.[/QUOTE]
Ooo, nie miałam o tym pojęcia.

Gosia, możesz coś z tą aukcją zrobić? ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ooo, nie miałam o tym pojęcia.

Gosia, możesz coś z tą aukcją zrobić? ;)[/QUOTE]

zrobię, w domu

zapomniałam na śmierć o tym :oops:

Posted

I ja jestem codziennie! I dobre fluidy przesyłam... A jak się zrobi już całkiem do bani na świecie, przywoź Martuś Emi do nas na kąpanie (tylko nie przez pola! :)) Załatwimy dwa prania, jedno sprzątanie po nich - no... same plusy! :) I jeszcze się psi pobawią, my dobrej herbaty napijemy :)

Posted

[quote name='Mysza2']Cioteczki zaglądają do Emi bardzo często, tylko nie wszystkie piszą, ale śledzą codziennie jak zdrówko tej biedy. Czekam jeszzce na potwierdzenie 3 ciotek że doszły paczki i przeleję pieniążki z bazarku.
Mogę prosić o nr konta na pw?[/QUOTE]

Dokładnie tak jest. Odwiedzam Emi codziennie, ale co tu pisać, za to jak pakuję moją nową torebkę z bazarku to zawsze sobie myślę, że to od Misia i Emi:lol:

Posted

[quote name='magda222']Ja też zaglądam codziennie.
Tylko się nie odzywam ;)[/QUOTE]
Zapraszamy do pogawędek, ja lubię żywe wątki a ostatnio moje koleżanki jakieś milczące, smutne ;) W sumie sama też za wesoła nie jestem...

Posted

[quote name='mysza 1']Zapraszamy do pogawędek, ja lubię żywe wątki a ostatnio moje koleżanki jakieś milczące, smutne ;) W sumie sama też za wesoła nie jestem...[/QUOTE]
To tak jak ja dlatego nawet pisać mi się nie chce. Jedna wczoraj wróciła z adopcji, Drugi boksio staruszek od soboty W DS chyba nam odejdzie :(:( jak się tu nie dołować:(
Ale z Emi mam nadzieję będzie coraz lepiej:)