ronja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']Być może...w sumie to doktor jak ją wtedy oglądał to jakoś się specjalnie tym odczynom nie dziwił, pamiętasz?[/QUOTE] mojej Pysi też takie coś wyskoczyło po szczepieniu. samo się wchłonęło po jakimś czasie. Quote
go-ja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Śliczna Emi! :) Wstawię nowe foty na FB :) Zajrzyjcie do kulejącej bidy spod Wawy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192171-Czy-jest-dla-niego-szansa-na-normalne-psie-%C5%BCycie-Ma%C5%82y-kulej%C4%85cy-piesek-szuka-pomocy?p=15313109#post15313109[/url] Quote
Tora&Faro Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 To prawda...śliczna jest:loveu:...ale to co mnie w niej urzeka najbardziej to charakter, jest taka pogodna i tak niewiele jej potrzeba do szczęścia...psiak marzenie:loveu: Quote
go-ja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jak Emi stoi z kasą? Rozliczenie na początku jest aktualne? Emi jest na minusie? Quote
3 x Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']To prawda...śliczna jest:loveu:...ale to co mnie w niej urzeka najbardziej to charakter, jest taka pogodna i tak niewiele jej potrzeba do szczęścia...psiak marzenie:loveu:[/QUOTE] gosia odnoszę wrażenie, że wszystkei psy pod opieką gusi myszy i twoją są psiakami marzenie ;) chociązby Miś Emi Kajak itd ;) [B]go-ja[/B] chyba na innym watku pytalam mysze jak stoją z finansami i powiedziala, ze rozliczenia na poczatku sa aktualne Quote
mysza 1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Emi nie jest na minusie tylko ciotka Gusia nie poprawiła ;) Gusia, miałaś wyzerować, z bazarków i po Nestorze mamy +418 zł. Zapomniała, zaraz pw napiszę. Doszła też wpłata od p.Bartka z FB, nie pamiętam litery nazwiska. 3x- nasze psy są wyjątkowe, to jest prawda akurat ;) Emi śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Quote
gusia0106 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Już poprawiam. Myślałam, że to zrobiłam ale musiałam u Amigo a nie tu ;) Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='gusia0106']Już poprawiam. Myślałam, że to zrobiłam ale musiałam u Amigo a nie tu ;)[/QUOTE] Dzięki ;) Ale dzisiaj paskudna pogoda, fuuuujjjj. Jak tam Emisia w tą pogodę? Wychodzi na dwór czy niechętnie? Quote
ronja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wychodzi, siknie i wraca niestety nie wyrobiłam się wczoraj z kąpaniem, a pogoda dziś do d... i w ogóle smutno jakoś Quote
ronja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kupiłam kiltix dla Emi - 58zł [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/1d43767f.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='ronja']wychodzi, siknie i wraca niestety nie wyrobiłam się wczoraj z kąpaniem, a pogoda dziś do d... i w ogóle smutno jakoś[/QUOTE] Smutno, zimno, bez sensu. Na wątku też pusto jakoś. Quote
kameralna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Aj, ta jesienna aura i szkoła wywiała cioteczki ale nie na długo. Zaraz odwiedzą Emi. Quote
Mysza2 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cioteczki zaglądają do Emi bardzo często, tylko nie wszystkie piszą, ale śledzą codziennie jak zdrówko tej biedy. Czekam jeszzce na potwierdzenie 3 ciotek że doszły paczki i przeleję pieniążki z bazarku. Mogę prosić o nr konta na pw? Quote
Isadora7 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ciotki ożywcie aukcję. Dodajcie do niej jakieś zdjęcie, jakiś komentarz. Aukcja musi być żywa. Trzeba w takich aukcjach wstawiać chociaż co drugi dzień fote, komentarz, ludziska widzą że się ktoś tym interesuje a nie tylko na kasencję czeka. Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Isadora7']Ciotki ożywcie aukcję. Dodajcie do niej jakieś zdjęcie, jakiś komentarz. Aukcja musi być żywa. Trzeba w takich aukcjach wstawiać chociaż co drugi dzień fote, komentarz, ludziska widzą że się ktoś tym interesuje a nie tylko na kasencję czeka.[/QUOTE] Ooo, nie miałam o tym pojęcia. Gosia, możesz coś z tą aukcją zrobić? ;) Quote
3 x Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='mysza 1']Ooo, nie miałam o tym pojęcia. Gosia, możesz coś z tą aukcją zrobić? ;)[/QUOTE] zrobię, w domu zapomniałam na śmierć o tym :oops: Quote
Nutusia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 I ja jestem codziennie! I dobre fluidy przesyłam... A jak się zrobi już całkiem do bani na świecie, przywoź Martuś Emi do nas na kąpanie (tylko nie przez pola! :)) Załatwimy dwa prania, jedno sprzątanie po nich - no... same plusy! :) I jeszcze się psi pobawią, my dobrej herbaty napijemy :) Quote
milka74 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Mysza2']Cioteczki zaglądają do Emi bardzo często, tylko nie wszystkie piszą, ale śledzą codziennie jak zdrówko tej biedy. Czekam jeszzce na potwierdzenie 3 ciotek że doszły paczki i przeleję pieniążki z bazarku. Mogę prosić o nr konta na pw?[/QUOTE] Dokładnie tak jest. Odwiedzam Emi codziennie, ale co tu pisać, za to jak pakuję moją nową torebkę z bazarku to zawsze sobie myślę, że to od Misia i Emi:lol: Quote
magda222 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja też zaglądam codziennie. Tylko się nie odzywam ;) Quote
mysza 1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='magda222']Ja też zaglądam codziennie. Tylko się nie odzywam ;)[/QUOTE] Zapraszamy do pogawędek, ja lubię żywe wątki a ostatnio moje koleżanki jakieś milczące, smutne ;) W sumie sama też za wesoła nie jestem... Quote
Mysza2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='mysza 1']Zapraszamy do pogawędek, ja lubię żywe wątki a ostatnio moje koleżanki jakieś milczące, smutne ;) W sumie sama też za wesoła nie jestem...[/QUOTE] To tak jak ja dlatego nawet pisać mi się nie chce. Jedna wczoraj wróciła z adopcji, Drugi boksio staruszek od soboty W DS chyba nam odejdzie :(:( jak się tu nie dołować:( Ale z Emi mam nadzieję będzie coraz lepiej:) Quote
Recommended Posts