Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milka74']Gdybym tylko mogła [B]Wiśnia[/B] byłby u mnie[B] Panem Psem[/B]...............:-(:-(:-( a tak to tylko z doskoku podglądam...:-([/QUOTE]

Kochana, gdyby nie brak możliwości, Wiśnia byłby Panem Psem u wielu z nas:-) To przekochany, super łagodny pies. Taki do kochania i rozpuszczania:-)

Posted

[quote name='madame_mi']co tam u Emi słychac?[/QUOTE]
Emi ma się wyśmienicie. Szaleje z Lolą i Wiśnią. Jest bardzo bardzo grzeczna i kochana - nic się nie zmienia;)

Posted

[quote name='ronja']Emi ma się wyśmienicie. Szaleje z Lolą i Wiśnią. Jest bardzo bardzo grzeczna i kochana - nic się nie zmienia;)[/QUOTE]
Przyszłam sprawdzić czy jej nie głodzicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze tylko domek by się przydał, ale ona czeka na taki najlepszy na świecie:)

Posted

[INDENT]Nakarm proszę psiaki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201601-Miseczka-karmy-dla-dwóch-przyjaciół-kundli-)-do-15-.02.2011?p=16270993#post16270993"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2016...3#post16270993[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='Mysza2']Przyszłam sprawdzić czy jej nie głodzicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze tylko domek by się przydał, ale ona czeka na taki najlepszy na świecie:)[/QUOTE]
odchudzaliśmy ją, ale gdy już miala wcięcie w talii, stwierdziliśmy, że lepiej wygląda bez:diabloti: dlatego teraz ma zwiększoną porcję o pół kubeczka:lol:

Posted

[quote name='ronja']odchudzaliśmy ją, ale gdy już miala wcięcie w talii, stwierdziliśmy, że lepiej wygląda bez:diabloti: dlatego teraz ma zwiększoną porcję o pół kubeczka:lol:[/QUOTE]

I dobrze ;) bardzo jest wtedy kobieca ;)

Posted

[quote name='gusia0106']I dobrze ;) bardzo jest wtedy kobieca ;)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Eminencja filozoficzna o rubensowskich kształtach :lol::lol::lol:

Posted

A ja też się na 100 załapię, czy rozpocznę 101?... :) Milka, trzymam kciuki! Niewiele ponad rok temu byłam w takiej samej sytuacji + mało "atrakcyjny" wiek. A jednak po 3 miesiącach już pracowałam. Myśl pozytywnie i pod żadnym pozorem nie wątp w szczęśliwe zakończenie. Mi wyszło na lepsze niż było, czego i Tobie życzę. A Eminencji życzę... smacznego! :)

Posted

[quote name='milka74']A no niestety, brutalne życie ehhhh, ale 1% z ubiegłego roku jest bezpieczny;)[/QUOTE]
Trzymam kciuki za nową i lepszą pracę.
A dla Eminencji zaklepuję michę na jutro :p

A jakby ktoś miał chwilkę to niech zajrzy na bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201910-Przyby%C5%82o-fant%C3%B3w-!!-Zegarek-torebki-ciuszki-dla-Pusi-do-12.02.2011-godz-22-00[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Taaa, Emisia nie je ale Ty to kanapeczki podjadasz, ja wiem ;)[/QUOTE]

No tak, tylko że Ronja - w przeciwieństwie do Emiśki - ma wcięcie! :) Życząc smacznego, jak najbardziej miałam na myśli... śniadanie!