Cajus JB Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Doszły wpłaty: rita60 - 10 zł ( 02.12 ) marysia55 - 10 zł ( 02.12 ) Cajus JB - 10 zł ( 02.12 ) Razem 30 zł Przelałem opłatę na DT ( od 29.11 do 12.12 ) Amorka 112 zł. Na koncie jest - 11 zł Transport mamy zapłacony. Deklaracja ilon_n się skończyła. Możesz rita60 wysłać do ilon_n pw i potwierdzić zakończenie deklaracji? Quote
rita60 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Witaj piesku......ok Cajus wyśle zapytanie do ilon_n. Quote
Aimez_moi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Czesc maly spryciarzu..... co tam u Ciebie oprocz tego, ze grzeczny, mily, slodki....... Zbroiles cos moze w koncu? Quote
Cajus JB Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Taki ideał. Jemu to nawet przez myśl nie przejdzie. Quote
ilon_n Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jest tak jak wyłuszczyłam w niedawnej rozmowie telefonicznej. Moja deklaracja obowiązuje do końca roku czyli grudniowa jest ostatnia. Ubolewam nad tym, że Amorek, choć zupełnie zdrowy i taki milusiński, wciąż nie znalazł domu. Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Qurcze Szczotek leć na pierwszą stronę Dogomanii i wypatrz sobie jakiś domek. Aż trudno uwierzyć , że taki fajny i bezproblemowy psiak nie trafił jeszcze na swojego 'człowieka':shake: Quote
Cajus JB Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Trzeba zastąpić deklarację ilon_n. Ja niestety nie mam czasu aby wysyłać pw na szóstego psa w tym samym czasie. Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Szczotek......lansuj sie i pokazuj.......:) Quote
rita60 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Witaj poznym wieczorem malenki,pewnie już śpisz:razz: Quote
Arktyka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Amorek wita cioteczki z ranka i zyczy Milego Dnia:) Quote
Cajus JB Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cieszę się Arktyka, że się odezwałaś. Bałem się, że szuflujecie sobie drogę do cywilizacji. :evil_lol: Dowiesz się ile wyniesie sterylizacja Amorka? Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 O Boziu......ale tak aby sie chlopak niczego nie domyslil........ Quote
Arktyka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Cajus JB']Cieszę się Arktyka, że się odezwałaś. Bałem się, że szuflujecie sobie drogę do cywilizacji. :evil_lol: Ano szuflowalismy by sie wydostac do tej cywilizacji:eviltong:;) Jutro bede juz wszystko wiedziala:) Quote
Cajus JB Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No to nieźle popracowaliście. ;) Mogę się tylko domyślać ile było śniegu. :shake: Quote
Arktyka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pod oknem mialam zaspe ponad metrowa....bo wiatr tez zrobil swoje....a podhalanki w kojcu nie bylo wcale widac.....:( a to tylko podworko.....do drogi gminnej by sie dokopac tez mam troche szuflowania.....Jacku, dzisiaj nie dam rady dojechac do wetki bo znowu nas zasypalo.....niby nieduze opady ale znowu droga zasypana.....w miescie tego tak nie widac...konsultowalam sie telefonicznie w sprawie kastracji Amorka, koszt wyniesie tak okolo 150-180zl maksymalnie.....wiec zrobmy tak ,ze umownie zbierajmy te 180 zl , jak wyniesie mniej to nic sie nie stanie...bedzie na oplate za hotel lub inne wydatki....bo ja naprawde jestem na razie uziemiona:( prosze napiszcie tez jak stoi Amorek z kasa na kastracje ,zebym mniej wiecej wiedziala kiedy ta kastracja wypali...gdyz w tym tygodniu maja do mnie dojechac jamniki w dwupaku i na goraco tez beda mialy robiona kastracje, wiec musze sobie tez wszystko rozplanowac.....by sie z kazdym psiakiem hmm....obrobic:roll: Quote
Arktyka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jacku zakradl sie blad w rozliczeniach.....uciekl Ci jeden dzien...;) Pazdzirnik ma 31 dni.... napisales: [COLOR=red]Zapłaciłem za DT Amorka ( od 16.10 do 30.10 ) 112 zł ( 25.10 ) [COLOR=red]Do zapłacenia za DT 112 zł ( od 01.11 do 14.11 ) [COLOR=Black]a powinno byc od (31.10-13.11) (14.11-27.11) (28.11-11.12) [/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] Quote
Cajus JB Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Na sterylizację mamy na razie zero. Jak uda się uzbierać to pewnie będzie można ją zrobić w przyszłym tygodniu. Dzięki za znalezienie błędu. Poprawię to. :lol: Quote
kama210 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Szczotek w poprzednim miesiącu miał 2 razy pod rząd wyróżnione allegro z naszych bazarków .... ostatnie skończyło się 30 listopada. zero odzewu .. pakiety też miał - jeden od nas ... drugi od innej Cioteczki ... nie wiem co teraz ... zrobi ktoś inne allegro ??? - tekst, opis inny .... czy wystawiać ponownie to co ja zrobiłam ? może upierdliwie się znowu spytam -- ... ZDJĘCIA ??? Arktyka - nie masz możliwości pożyczyć aparatu od kogoś ??? trzeba odświeżyć coś galerię ze zdjęciami .... ładne zdjęcia to podstawa ... ... a pakiety i allegro na razie nic nie dają , a na to też potrzeba kaski ... co robimy dalej z ogłoszeniami ? allegro to co było czy inne ? pakiet ogłoszeń kolejny ? Quote
Cajus JB Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dajcie mi dwa dni na przygotowanie nowego tekstu. Ze zdjęciami może być problem. Pogoda mocno krzyżuje wiele spraw. Quote
Cajus JB Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Doszła wpłata: Aimez_moi - 20 zł ( 06.12 ) Na koncie Amorka + 9 zł. Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Szczotus.....pokazujemy sie......:):) Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 I co tam nowego u Ciebie?......:):) nuda co nie? Quote
rita60 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Aimez_moi']I co tam nowego u Ciebie?......:):) nuda co nie?[/QUOTE] Pewnie tak,co dzien to samo do jedzenia:razz: Quote
Recommended Posts