Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_eska zrobi jeszcze rozliczenie ile pieniędzy wpłynęło do tej pory. Miały być przeznaczone na woreczek karmy specjalistycznej jako wyprawka dla Blekusia. Brakującą kwotę dołożę naszemu chłopakowi.
Czas chyba zmienić tytuł wątku o ile psiurek sprawuje sie dobrze;)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='bakusiowa']Czy mam rozumieć że na Torusia?
Deklarowicze Blekusia przenieśli swoje deklaracje na Toro. Może też byś mogła?[/QUOTE]

Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale przez jakiś czas nie wchodziłam na wątek Blekusia - szczęśliwa, że chciaż ten psiak ma dom.
Jaka jest sytuacja Torusia?

Posted

[quote name='agat21']Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale przez jakiś czas nie wchodziłam na wątek Blekusia - szczęśliwa, że chciaż ten psiak ma dom.
Jaka jest sytuacja Torusia?[/QUOTE]

Sytuacja Torusia jest zła. Wysadza mu oko i potrzebne są pilnie pieniądze na okulistę.

Pytałam madzię_eska co u Blekusia. Podobno wszystko w największym porządku. Państwo są nim zachwyceni. Chyba możemy być spokojni. Magda i jej mama mają kontakt z nowymi właścicielami naszego psiorka.

Posted

[quote name='agat21']można prosić o linka do wątku Torusia?[/QUOTE]

Bardzo proszę.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209422-Staruszek-Toro-nie-ma-funduszy-na-hotel-Proszę-Pomóż[/URL]!

• 1 year later...