bakusiowa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Te fotki są zrobione w momencie kiedy przyjechał do domu stałego. Jak cwaniaczek przytula się do nóg pańci. Quote
Radek Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Trzeba się poprzytulać i zrobić dobre wrażenie;) Quote
bakusiowa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Madzia_eska zrobi jeszcze rozliczenie ile pieniędzy wpłynęło do tej pory. Miały być przeznaczone na woreczek karmy specjalistycznej jako wyprawka dla Blekusia. Brakującą kwotę dołożę naszemu chłopakowi. Czas chyba zmienić tytuł wątku o ile psiurek sprawuje sie dobrze;) Quote
bakusiowa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Paulaabp']Witam :) Śliczny piesek :)[/QUOTE] Blekuś w styczniu poszedł do domu stałego. Quote
Paulaabp Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='bakusiowa']Blekuś w styczniu poszedł do domu stałego.[/QUOTE] Tak, czytałam jego historię :) Śliczne zdjęcia na stronie 86 :) Taki szczęśliwy psiak ;) Quote
Bogusik Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='bakusiowa']Blekuś w styczniu poszedł do domu stałego.[/QUOTE] Ciocia,to chyba najwyższy czas,zmienić tytuł wątku:ze smutnego,na wesoły...:multi: Quote
Radek Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Skoro cisza na wątku to pewnie u Blekusia wszystko w najlepszym porządku. Dużo zdrowia psiaku. Quote
isschen Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Jejku!! Ale super. Bardzo się cieszę. Dużo zdrowia Blekusiu!!!! Quote
agat21 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='bakusiowa']Czy mam rozumieć że na Torusia? Deklarowicze Blekusia przenieśli swoje deklaracje na Toro. Może też byś mogła?[/QUOTE] Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale przez jakiś czas nie wchodziłam na wątek Blekusia - szczęśliwa, że chciaż ten psiak ma dom. Jaka jest sytuacja Torusia? Quote
bakusiowa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='agat21']Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale przez jakiś czas nie wchodziłam na wątek Blekusia - szczęśliwa, że chciaż ten psiak ma dom. Jaka jest sytuacja Torusia?[/QUOTE] Sytuacja Torusia jest zła. Wysadza mu oko i potrzebne są pilnie pieniądze na okulistę. Pytałam madzię_eska co u Blekusia. Podobno wszystko w największym porządku. Państwo są nim zachwyceni. Chyba możemy być spokojni. Magda i jej mama mają kontakt z nowymi właścicielami naszego psiorka. Quote
bakusiowa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='agat21']można prosić o linka do wątku Torusia?[/QUOTE] Bardzo proszę. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209422-Staruszek-Toro-nie-ma-funduszy-na-hotel-Proszę-Pomóż[/URL]! Quote
bakusiowa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Miejmy nadzieję, że jesli jest cisza to wszystko jest w porządku. Quote
Recommended Posts