bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='mparsley']Ja dzisiaj zaglądam do Blackusia, całuję mordkę (jak będę przy kasie to coś wesprę staruszka kochanego):-*[/QUOTE] Nasz kochany Blekuś będzie bardzo wdzięczny:multi::multi::multi: Quote
bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [INDENT] [B][SIZE=4][COLOR=red]ZAPRASZAM NA ALLEGRO NA CHOREGO DZIADZIUSIA: [/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR=indigo][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663[/URL][/COLOR][/B] [/INDENT] Quote
bakusiowa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 :lol:Witam na wątku Blekusia i zapraszam do odwiedzin:lol: Quote
danka4u1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='bakusiowa']:lol:Witam na wątku Blekusia i zapraszam do odwiedzin:lol:[/QUOTE] Dziękujemy za zaproszenie i witamy, i mówimy dobranoc. Quote
ewatonieja Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 znowu zero telefonów? :( załamać się można Quote
madzia_eska Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 witam wewtorkowe popoludnie :) niestety telefony milcza.w piatek dałam ogloszenie na tablicy ogloszen w kauflandzie mysle ze sporo ludzi je czyta a bynajmniej sporo ludzi daje ogloszenia...niestety tel milczy.za chwile robie przelew na kolejny tydzien. Pozdrawiam wszystkich Quote
Marzka35 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 zaglądam do Blackiego i podrzucam. Do domku, na wakacje...staruszku ;-) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 :multi:[IMG]http://i55.tinypic.com/2emg93n.jpg[/IMG] [B][SIZE=3][COLOR=blue]To znowu ja - Blekuś.:multi:[/COLOR][/SIZE][/B] Przypominam się cioteczkom, wszystkim odwiedzającym i tym, którzy odwiedzą mój wątek ,i tym [B][COLOR=blue]zwłaszcza, którzy szukają super psa na dobre i nigdy na złe, bo takiej możliwosci nie przewidujemy.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ma być dobrze.:multi: :multi:[/COLOR][/B] Quote
ewatonieja Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 najlepiej do góry "kołami" ehh Blekuś ja już się niecierpliwię Quote
MARGOL Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 moja znajoma z miejscowej gazety wraca z urlopu 24 lipca, wiec jeszcze chwile musze poczekac z ogłoszeniem Blackiego w prasie. Quote
bakusiowa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Witam wszystkich. Obiecałam napisać w weekend Blekusiowi tekst do ogłoszenia na allegro. Nie wywiązałam się z zobowiązania. Mam bardzo podłe samopoczucie i nie mogę się skupić , ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł kot Lucuś którego przygarnęłam jesienią i był członkiem naszej rodziny. Był to kot stary i wychodzący. Zjadł coś z trutką. Ostatkiem sił przyszedł do domu:-( Quote
jostel5 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='bakusiowa']Witam wszystkich. Obiecałam napisać w weekend Blekusiowi tekst do ogłoszenia na allegro. Nie wywiązałam się z zobowiązania. Mam bardzo podłe samopoczucie i nie mogę się skupić , ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł kot Lucuś którego przygarnęłam jesienią i był członkiem naszej rodziny. Był to kot stary i wychodzący. Zjadł coś z trutką. Ostatkiem sił przyszedł do domu:-([/QUOTE] Bardzo mi przykro!:( Biedne kocisko!:( Trzymaj się! Quote
ewatonieja Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 oj wiem, co czujesz :( ['] ja mu odnawiam ogłoszenia Quote
madzia_eska Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='MARGOL']moja znajoma z miejscowej gazety wraca z urlopu 24 lipca, wiec jeszcze chwile musze poczekac z ogłoszeniem Blackiego w prasie.[/QUOTE] czekamy czekamy kochana :) Quote
madzia_eska Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 ostatnio kontaktowalam sie z Panią Ewą zapytałam czy miałaby ochote zalogować się na dogomanii.powiedziala,że sporobuje...na watku nikt nowy sie nie pojawil także chyba Pani Ewy jeszcze nie było...bede ja dalej "meczyła" i prosila aby to zrobila :)fajnie byłoby jakby Pani Ewa na bieżąco mogła pisać co u naszego pupila! Quote
madzia_eska Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='bakusiowa']Witam wszystkich. Obiecałam napisać w weekend Blekusiowi tekst do ogłoszenia na allegro. Nie wywiązałam się z zobowiązania. Mam bardzo podłe samopoczucie i nie mogę się skupić , ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł kot Lucuś którego przygarnęłam jesienią i był członkiem naszej rodziny. Był to kot stary i wychodzący. Zjadł coś z trutką. Ostatkiem sił przyszedł do domu:-([/QUOTE] Jak samopoczucie? :( strasznie mi przykro Quote
danka4u1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ja tez mówię: dzień dobry i mniej upalny niech będzie... Quote
ewatonieja Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Blakusiowi dobrego dnia i cioteczkom też :) Quote
bakusiowa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Witam wszystkich. Ciekawe jak nasz Blekuś. Pani Ewa mogłaby się zalogować. Mielibyśmy informacje z pierwszej ręki. A tutaj Blekuś z jakimś koleżką:lol::lol::lol:[IMG]http://i52.tinypic.com/2rhqnep.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts