Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mparsley']Ja dzisiaj zaglądam do Blackusia, całuję mordkę (jak będę przy kasie to coś wesprę staruszka kochanego):-*[/QUOTE]
Nasz kochany Blekuś będzie bardzo wdzięczny:multi::multi::multi:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT] [B][SIZE=4][COLOR=red]ZAPRASZAM NA ALLEGRO NA CHOREGO DZIADZIUSIA:
[/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR=indigo][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663[/URL][/COLOR][/B] [/INDENT]

Posted

witam wewtorkowe popoludnie :)
niestety telefony milcza.w piatek dałam ogloszenie na tablicy ogloszen w kauflandzie mysle ze sporo ludzi je czyta a bynajmniej sporo ludzi daje ogloszenia...niestety tel milczy.za chwile robie przelew na kolejny tydzien.

Pozdrawiam wszystkich

Posted

:multi:[IMG]http://i55.tinypic.com/2emg93n.jpg[/IMG]

[B][SIZE=3][COLOR=blue]To znowu ja - Blekuś.:multi:[/COLOR][/SIZE][/B] Przypominam się cioteczkom, wszystkim odwiedzającym i tym, którzy odwiedzą mój wątek ,i tym [B][COLOR=blue]zwłaszcza, którzy szukają super psa na dobre i nigdy na złe, bo takiej możliwosci nie przewidujemy.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Ma być dobrze.:multi: :multi:[/COLOR][/B]

Posted

Witam wszystkich. Obiecałam napisać w weekend Blekusiowi tekst do ogłoszenia na allegro. Nie wywiązałam się z zobowiązania. Mam bardzo podłe samopoczucie i nie mogę się skupić , ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł kot Lucuś którego przygarnęłam jesienią i był członkiem naszej rodziny. Był to kot stary i wychodzący. Zjadł coś z trutką. Ostatkiem sił przyszedł do domu:-(

Posted

[quote name='bakusiowa']Witam wszystkich. Obiecałam napisać w weekend Blekusiowi tekst do ogłoszenia na allegro. Nie wywiązałam się z zobowiązania. Mam bardzo podłe samopoczucie i nie mogę się skupić , ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł kot Lucuś którego przygarnęłam jesienią i był członkiem naszej rodziny. Był to kot stary i wychodzący. Zjadł coś z trutką. Ostatkiem sił przyszedł do domu:-([/QUOTE]

Bardzo mi przykro!:( Biedne kocisko!:( Trzymaj się!

Posted

[quote name='MARGOL']moja znajoma z miejscowej gazety wraca z urlopu 24 lipca, wiec jeszcze chwile musze poczekac z ogłoszeniem Blackiego w prasie.[/QUOTE]

czekamy czekamy kochana :)

Posted

ostatnio kontaktowalam sie z Panią Ewą zapytałam czy miałaby ochote zalogować się na dogomanii.powiedziala,że sporobuje...na watku nikt nowy sie nie pojawil także chyba Pani Ewy jeszcze nie było...bede ja dalej "meczyła" i prosila aby to zrobila :)fajnie byłoby jakby Pani Ewa na bieżąco mogła pisać co u naszego pupila!

Posted

[quote name='bakusiowa']Witam wszystkich. Obiecałam napisać w weekend Blekusiowi tekst do ogłoszenia na allegro. Nie wywiązałam się z zobowiązania. Mam bardzo podłe samopoczucie i nie mogę się skupić , ponieważ w zeszłym tygodniu odszedł kot Lucuś którego przygarnęłam jesienią i był członkiem naszej rodziny. Był to kot stary i wychodzący. Zjadł coś z trutką. Ostatkiem sił przyszedł do domu:-([/QUOTE]

Jak samopoczucie? :( strasznie mi przykro

Posted

Witam wszystkich. Ciekawe jak nasz Blekuś. Pani Ewa mogłaby się zalogować. Mielibyśmy informacje z pierwszej ręki.
A tutaj Blekuś z jakimś koleżką:lol::lol::lol:[IMG]http://i52.tinypic.com/2rhqnep.jpg[/IMG]