Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja odwiedzam Blackiego kilka razy dziennie, czytam co się dzieje z psiakiem, jesli czytam że trzeba pomóc finansowo to pomagam ale nie piszę cały czas, mam nadzieje że to nie jest minus.

Posted

[quote name='MARGOL']ja odwiedzam Blackiego kilka razy dziennie, czytam co się dzieje z psiakiem, jesli czytam że trzeba pomóc finansowo to pomagam ale nie piszę cały czas, mam nadzieje że to nie jest minus.[/QUOTE]
Dziękuję za odwiedziny. Trzeba pisać, bo sama widzisz jak tu pusto. Co z małą suńką z ogródka pod pomarańczowym blokiem na Cichej?

Posted

Daisy ma sie dobrze, odżyła. Bardzo garnie się do człowieka, lubi byc przytulana, głaskana, z nikim nie wchodzi w konflikty. Idealna :)

Co do Blacikego myslę że niema sensu pisac kilka razy na dzien "odwiedzam psiaka" "podnosze psiaka" bo to nie sprawi że znajdzie domek, a nic innego nie mogłabym napisac bo nie mam bezposredniego kontaktu z psiakiem. Szkoda że jest o 2h drogi ode mnie bo z chęci robiłabym mu zdjęcia i wstawiała na dogo i nie tylko. Cały czas trzymam za niego kciuki, juz wielokrotnie wysyłałam informacje o nim do znajomych ale wiadomo dorosłemu psu ciężko znależć dom. Ale nie mozna tracić nadziei!!!!!

Posted

tez mi się wydaję, że przez dogo to marne szanse na dom dla Blacky'ego za to jesli ktoś ma dostęp do gazet gdzie można bezpłatnie lub za mała kwotę dodac ogłoszenie ze zdjęciem - to by było coś :)

Posted

ja moge zapytac znajomą z ITS czyli lokalnej gazety skierniewickiej czy wstawiłaby Blackiego w ktoryms z numerów. Może coś drgnie. Znajoma jest teraz na urlopie ale jak tylko wróci zaczynam dzialać. Trzymajcie kciuki.

Posted

witam serdecznie w to deszczowe popoludnie :(

Przesylam rozliczenia blackusia

stan konta z poprzedniego tygodnia
93zl

nowe wpłaty:
ewatonieja bazarek 20zl
bico 10zl
BasiaD 10zl
Bakusiowa 70zl

łaczna suma 203zl - 70(dt do10.07)=133 obecny stan konta

bardzo dziękuję wszystkim za wplate stalych deklaracji

Posted

zworcilam sie z prosba do Temidy abym to ja dalej mogla kontynuowala wpisy odnosnie rozliczen i zmian na watku blackusia...z tego co slyszalam Temidka ma ogrom obowiazkow,chcialabym ja odciazyc.czekam na odpiowiedz...co dalej.

Posted

przy okazji dlatych ktorzy nie byli na wydarzeniu blackiego na facebooku przesylam link i zdjecie ktore kilka dni temu zamiescila Gosia :)
zdjecie bylo robione w sierpiniu zeszłego roku podczas happeningu na skierniewickim rynku :)) jak ten czas leci............................

[URL]http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=140428202699794&set=o.164792110253577&type=1&theater[/URL] zapraszam na wydarzenie blackiego

Posted

Margol.
Bardzo by się przydało ogłoszenie. Pisałam do oleskiej w sprawie allegro wyróżnionego.Będę za nie płacić. Umówiłam się z Magdą, że jak będą następne ogłoszenia to namiary na mnie. Ja zazwyczaj mogę odbierać telefony nawet w pracy a Magda jak ma klientów to nie może. Jeszcze jedna sprawa. Odnośnie jakiegoś dofinansowania schroniska to napiszcie do mojego zakładu. Kiedyś już występowali i prezes dał zgodę. Była zakupiona sucha karma. Gdzie Ci przesłać bliższe dane? Nie wiem dlaczego tak jest,że nie można dać odpowiedzi z cytatem do Twojego postu. Nigdy mi się to nie przydarzyło.

Posted

Witam wszystkich. Tak jak już pisałam wcześniej jestem umówiona z oleską odnośnie allegro wyróżnionego , podświetlonego i pogrubionego. Przez weekend popracuję nad modyfikacją tekstu. Może to coś da. Na jednym z wątków widziałam spis pytań jakie trzeba zadać w początkowej fazie kiedy będzie odzew w sprawie ogłoszenia. Chodzi o selekcję domków na podstawie rozmowy telefonicznej. Teraz nie mogę tego znaleźć.

Posted

Ja tez to widziałam. Niby wiadomo, o co pytac i na co zwrócić uwagę, ale ten spis-"ściąga" byłby bardzo pomocny. Poszperam trochę po Dogo w poszukiwaniu i dam znać, jak znajdę.

Posted

Witam wszystkich odwiedzających. W Skierniewicach pada od godziny 10-tej. Ciekawe, jak tam żyje nasz aniołek. Madzia_eska prosimy o nowe wiadomości i zdjęcia z dna codziennego Blekusia. A na osłodę nasz Bleki na pierwszym planie:lol::lol::lol:
[IMG]http://i53.tinypic.com/2f08u0y.jpg[/IMG]