Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia Temida dzisiaj była strasznie zapracowana, ale jeszcze parę minutek na koniec dnia znalazła dla swojego pupilka Blakiego. :)

A przy okazji to zapraszam na bazarek dla Loni, taki babski świat.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/189564-%C5%9Awiat-pask%C3%B3w-i-naszyjnik%C3%B3w-na-bezpieczny-%C5%9Bwiat-dla-LONI-POM%C3%93%C5%BB-Super-rzeczy[/url]

Posted

Jestem i ja, narazie tylko podrzuce.Dopiero wyszłam ze szpitala spadłam z konia prosto pod jego przednie nogi mam kilkanascie obrazen...Ale obiecuje ,ze jak dojde do siebie to cos wpłace.Wiec kochane cioteczki prosze sie odezwac za jakis czas do mnie...Pozdrawiam

Posted

Oj, ja wiem co to jest spaść z konia pod przednie nogi, na szczęście miałam bardzo drobne obrażenia, jednak pomimo upadków jeżdżę już z 14 lat. Życzę Ci abyś szybko doszła do siebie i zaglądaj do nas.

Posted

[quote name='Paja']Jestem i ja, narazie tylko podrzuce.Dopiero wyszłam ze szpitala spadłam z konia prosto pod jego przednie nogi mam kilkanascie obrazen...Ale obiecuje ,ze jak dojde do siebie to cos wpłace.Wiec kochane cioteczki prosze sie odezwac za jakis czas do mnie...Pozdrawiam[/QUOTE]

widzę, że tu same konioluby:multi:

ze mną się kiedyś koń wywrócił, ale na szczęście na strachu się zakończyło:cool3:

Paja, zdrowiej!:lol:

Posted

[B]Witaj , Blackusiu , wtorkowo !!! I hopaj po domek !!![/B]

[B]***********************************************************************************************[/B]

[B][COLOR=magenta]Kochani, proszę WAS o pomoc, Szanowne Cioteczki i Wujaszkowie !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue][COLOR=red]http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Homer38210OpiekunkaKarina#[/COLOR] - szukamy domku dla tego malutkiego kudłaczka :)))[/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Przypominam Wam, moi drodzy, o moim Tymczasowiczu - Homerku !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=#0000ff]Prosimy też o odwiedzanie wątku Homera:[/COLOR][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187285-Pilnie-przygarnę-kochającego-ludzia-!!!-Homer-(wątek-Homera[/URL])

[B][COLOR=blue]I również mam prośbę o rozwieszanie jego ogłoszeń !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=#0000ff]No i o podrzucanie psiaka !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Kto pomoże ???[/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Chętnym firmówkę prześlę mailem do druku !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Z góry dzięki za pomoc !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B]

Posted

U Blekusia wszystko dobrze. Przeciągał się liną z Milką. I tak śmiesznie razem wyglądali. Niestety aparat mi się rozładował i lipa...zdjęć nie ma. Ale ja ich jeszcze w tych zawodach przyłapię. Poza tym bez zmian. To on objął rządami nasze siedlisko :) Milka jakoś bardzo spokojnie to przyjęła i zgoda panuje, a to najważniejsze.

Posted

Widziałam wczoraj Blekusia,wcinał z zapałem jakąś pyszna kostkę i nic wokoło nie było wazne.Kiedy zbliżała sie Balbinka Bleki dawał do zrozumienia ,ze kość nalezy do niego.